Şahin Mi Flash Mı?
-
Arkadaşlar 5000 Lira bütçem var. Çok araştırdım fakat anlamadığım için sizden yardım istiyorum.
Şimdi bana 5000 lira ile araba alınmaz sanayıden çıkamazsın vb. gibi nasihatlarda bulunmayın.
Bütçem sınırlı fazlası yok napim fakirlk işte :)
Şahin ve flash arasında kaldım benım yerımde sız olsaydınız hangısını tercih ederdınız? ve sebebi nedir?
Not: Genele açmıştım konuyu adminlerden ricam ordakı konun sılınmesı.
-
şahin ve doğanlardan ettiğim nefret yüzünden flash diyorum
-
abi gözünü seveyim şahin alma, bu ülkede artık beyaz şahinler modifiye doğanlar azalarak bitsin..
-
tempra uno tipo falan bak
-
şahin candır canandır ..
parça derdi yok bı kere 5tl far 25 tl tampon, 5 sene kullanmış biri olaraktan önerrim (: apaçi tayfalarına bakma sen , araba güzel (; -
Şahin iyidir yedek parça olsun ikinci eli olsun tüp uyumu olsun, :)
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------şahin candır canandır ..
parça derdi yok bı kere 5tl far 25 tl tampon, 5 sene kullanmış biri olaraktan önerrim (: apaçi tayfalarına bakma sen , araba güzel (;
-----------------------------aynen öyle :)
isteyen istediğini söylesin al bi şahin.. bak dolaş tutupta taksi cıkması da alma tabiki..
dediğin fiyata bulursun sezonda bitmişken..
flash tawsiye etmem sewmedm ben..
-
hacı flash a binmedim ama kesinlikle şahin tavsiye etmiyorum. bi kere kafadan;
1 gaz fren debriaj pedalları birbirine çok yakın. ayaklarım birbirine giriyo
2 5000 tl ye an fazla 93 model alırsın. silecekler tamamen manuel
3 kalorifer desen kullanmak için uzmanlık ister
4 araba pati çektimi anında göt atar toparlayana kadar uğraş. hız 100 den sonrasını anlatmıyorum bile
......
ilk aklıma gelenler bunlar. dahada düşünsem sayarım.
flash içinde sanırsam renault grubunun arabası. tahminen önden çekişlidir çok faydasını görürsün. flash olmasa bile brodway öneririm.
-
-
Benımde gönlüm flashtan yana ama bazı arkadaşlar şahin al diye diretince kararsız kaldım.
ALLAH kısmet ederse yarın alacağım araba burda bakın ıstersenız.
Resimleri :
Detayları : http://www.araba.com/4442131/Renault-R11-GTS-14
Uno tipo filan almak isterdim ama bızım burda bulunmuyor bulunanlarda cook pahalı :)
-
az yaksın dersen flash ama oturaklı bir arabam olsun dersen şahin al
yada siktiret bunları şahin al I ♥♥♥ tofask