folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sahte Hafıza Kaybı

Sahte Hafıza Kaybı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar..

bir iş için 2 gün falan hafıza kaybı taklidi yapmam lazım doktorlar falan anlarmı? rol konusunda çok inandırıcı olurumda teknik olarak mr falan filan anlarlarmı?

bide alakasız ama merak ettim hafıza kaybında özel hayatıma dair şeyler mi gider yoksa programlama bilgim matematikte soru çözmem fln filan da unutabilirmiyim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

hocam başka derdin mi yok ya :/

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

merhabalar..

bir iş için 2 gün falan hafıza kaybı taklidi yapmam lazım doktorlar falan anlarmı? rol konusunda çok inandırıcı olurumda teknik olarak mr falan filan anlarlarmı?

bide alakasız ama merak ettim hafıza kaybında özel hayatıma dair şeyler mi gider yoksa programlama bilgim matematikte soru çözmem fln filan da unutabilirmiyim?

Hatıraların gider sadece.Bilgin gidecek olsa hafızasını kaybeden insanların yazı yazamaması veya kendi dilini konuşamaması gerekirdi.Hatta geçenlerde hafızasını kaybetmiş süper piano çalan bir adam vardı avrupada bir yerde.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Sosyopat bunu yazdı:

hocam başka derdin mi yok ya :/

hoca lazım yaa :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

jim carrey sil baştan filmini izle gerekli bilgileri alırsın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

sokoban bunu yazdı:

Hatıraların gider sadece.Bilgin gidecek olsa hafızasını kaybeden insanların yazı yazamaması veya kendi dilini konuşamaması gerekirdi.Hatta geçenlerde hafızasını kaybetmiş süper piano çalan bir adam vardı avrupada bir yerde.

Evet öyle oluyor 2 türlü hafıza kaybı var bildiğim kadarıyla biri daha hafif oluyor onda sadece hatırların çevrendeki insanları falan unutuyorsun ama okuma-yazma konuşma vs. aynen devam.Diğer hafıza kaybı ( bu daha ağır ) herşeyi unutuyorsun elin kalem tutmuyor konuşamıyorsun yeni doğmuş bebek gibi oluyosun.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

merhabalar..

hojam odunla kafana vurdur, ist avrupa yakasındaysan ben yaparım :) tam ortaya vurdur 2 gün bi bok hatırlamazsın, ön orta kısma vurdurursan denge kaybı olur, arka kısma doğru gidersen sakattır komple hasar oluşabilir. tam ortaya çaktır odunu (elini bilek başlangıcından kaşlarına yasla orta parmağının bittiği noktayı işaretle, tembe olan gözün sağ gözünse 2 cm sol kısma, tembel göz sol göz ise 2 cm sağ kısma) vurdur. balta sapı işini görür.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

onu bunu bilmem ama isim konusunda çok dikkatli ol ismini kesinlikle hatırlama seslenince bakma sana verdikleri isimleri sahiplenmeyi uzun bir zamana yay

mesela adın x

hey x naber

bakma sonra sana derler senin adın y

yine bakma çünkü alışık değilsin

sonra benim adım y idi dime dilan de :D

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

;)) hoca biyerlerde elbet catlak verirsin yao :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Madem o kadar ciddiye alıyorsun kafana sağlam, dikiş falan gerektirecek bi darbe al da hafıza kaybın inandırıcı olsun. 2 günden uzun bir süre devem ettirecek olursan da işin senden yana psikolojik boyutunu da düşün. Böyle arada bir umutsuzluğa kapıl tripler at etrafındakileri tersle hiçbirinizi tanımıyorum gidin başımdan falan ayakları. Ama doğaçlama konusunda bir an bile sıkıntıya düşmemen lazım böyle bir işe girişeceksen karşına her an beklemediğin önceden düşünüp planlamadığın bir durum çıkabilir.

Metallica Rules
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hoca yapmacıktan olsa bir yığın testi var onların bizim burda biriside hafıza kaybı yaşadı ve gerçekten bütün hayatı sil baştan oldu herşeyi berbat oldu kadının. Annesini babasını, hatta çocuğuna bile dna testi yaptırdı gerçek anne babammı diye ve haalaa içimde bir şüphe var bir türlü ısınamıyorum annem denen kadına diyo. Ne kadar tehlikeli olduunu sen düşün artık.. Bana dünyalarıda verseler öyle birşeyi (hafızamı bilinçli bir şekilde sildirmeyi) aklımın ucundan bile geçirmem şahsen..

Toplam Hit: 3255 Toplam Mesaj: 13