Sahte Hafıza Kaybı
-
merhabalar..
bir iş için 2 gün falan hafıza kaybı taklidi yapmam lazım doktorlar falan anlarmı? rol konusunda çok inandırıcı olurumda teknik olarak mr falan filan anlarlarmı?
bide alakasız ama merak ettim hafıza kaybında özel hayatıma dair şeyler mi gider yoksa programlama bilgim matematikte soru çözmem fln filan da unutabilirmiyim?
-
hocam başka derdin mi yok ya :/
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
merhabalar..
bir iş için 2 gün falan hafıza kaybı taklidi yapmam lazım doktorlar falan anlarmı? rol konusunda çok inandırıcı olurumda teknik olarak mr falan filan anlarlarmı?
bide alakasız ama merak ettim hafıza kaybında özel hayatıma dair şeyler mi gider yoksa programlama bilgim matematikte soru çözmem fln filan da unutabilirmiyim?
-----------------------------Hatıraların gider sadece.Bilgin gidecek olsa hafızasını kaybeden insanların yazı yazamaması veya kendi dilini konuşamaması gerekirdi.Hatta geçenlerde hafızasını kaybetmiş süper piano çalan bir adam vardı avrupada bir yerde.
-
Sosyopat bunu yazdı:
hocam başka derdin mi yok ya :/
-----------------------------hoca lazım yaa :D
-
jim carrey sil baştan filmini izle gerekli bilgileri alırsın
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Hatıraların gider sadece.Bilgin gidecek olsa hafızasını kaybeden insanların yazı yazamaması veya kendi dilini konuşamaması gerekirdi.Hatta geçenlerde hafızasını kaybetmiş süper piano çalan bir adam vardı avrupada bir yerde.
-----------------------------Evet öyle oluyor 2 türlü hafıza kaybı var bildiğim kadarıyla biri daha hafif oluyor onda sadece hatırların çevrendeki insanları falan unutuyorsun ama okuma-yazma konuşma vs. aynen devam.Diğer hafıza kaybı ( bu daha ağır ) herşeyi unutuyorsun elin kalem tutmuyor konuşamıyorsun yeni doğmuş bebek gibi oluyosun.
-
lalada bunu yazdı:
merhabalar..
hojam odunla kafana vurdur, ist avrupa yakasındaysan ben yaparım :) tam ortaya vurdur 2 gün bi bok hatırlamazsın, ön orta kısma vurdurursan denge kaybı olur, arka kısma doğru gidersen sakattır komple hasar oluşabilir. tam ortaya çaktır odunu (elini bilek başlangıcından kaşlarına yasla orta parmağının bittiği noktayı işaretle, tembe olan gözün sağ gözünse 2 cm sol kısma, tembel göz sol göz ise 2 cm sağ kısma) vurdur. balta sapı işini görür.
----------------------------- -
onu bunu bilmem ama isim konusunda çok dikkatli ol ismini kesinlikle hatırlama seslenince bakma sana verdikleri isimleri sahiplenmeyi uzun bir zamana yay
mesela adın x
hey x naber
bakma sonra sana derler senin adın y
yine bakma çünkü alışık değilsin
sonra benim adım y idi dime dilan de :D
-
;)) hoca biyerlerde elbet catlak verirsin yao :D
-
Madem o kadar ciddiye alıyorsun kafana sağlam, dikiş falan gerektirecek bi darbe al da hafıza kaybın inandırıcı olsun. 2 günden uzun bir süre devem ettirecek olursan da işin senden yana psikolojik boyutunu da düşün. Böyle arada bir umutsuzluğa kapıl tripler at etrafındakileri tersle hiçbirinizi tanımıyorum gidin başımdan falan ayakları. Ama doğaçlama konusunda bir an bile sıkıntıya düşmemen lazım böyle bir işe girişeceksen karşına her an beklemediğin önceden düşünüp planlamadığın bir durum çıkabilir.
-
hoca yapmacıktan olsa bir yığın testi var onların bizim burda biriside hafıza kaybı yaşadı ve gerçekten bütün hayatı sil baştan oldu herşeyi berbat oldu kadının. Annesini babasını, hatta çocuğuna bile dna testi yaptırdı gerçek anne babammı diye ve haalaa içimde bir şüphe var bir türlü ısınamıyorum annem denen kadına diyo. Ne kadar tehlikeli olduunu sen düşün artık.. Bana dünyalarıda verseler öyle birşeyi (hafızamı bilinçli bir şekilde sildirmeyi) aklımın ucundan bile geçirmem şahsen..