Sahte Hafıza Kaybı
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
hoca yapmacıktan olsa bir yığın testi var onların bizim burda biriside hafıza kaybı yaşadı ve gerçekten bütün hayatı sil baştan oldu herşeyi berbat oldu kadının. Annesini babasını, hatta çocuğuna bile dna testi yaptırdı gerçek anne babammı diye ve haalaa içimde bir şüphe var bir türlü ısınamıyorum annem denen kadına diyo. Ne kadar tehlikeli olduunu sen düşün artık.. Bana dünyalarıda verseler öyle birşeyi (hafızamı bilinçli bir şekilde sildirmeyi) aklımın ucundan bile geçirmem şahsen..
-----------------------------hocam rol yapcam yaaa....
yada trafik kazası geçirsem 2 gün yatıcak sekilde nasıl ayarlarım o olayı? işin aslı su iki günlük bi etkinlik var ve kesinlikle katılmamam gerek...?
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
merhabalar..
bir iş için 2 gün falan hafıza kaybı taklidi yapmam lazım doktorlar falan anlarmı? rol konusunda çok inandırıcı olurumda teknik olarak mr falan filan anlarlarmı?
bide alakasız ama merak ettim hafıza kaybında özel hayatıma dair şeyler mi gider yoksa programlama bilgim matematikte soru çözmem fln filan da unutabilirmiyim?
-----------------------------anlarlar başıma geldi :)
şimdi hafıza kaybını nasıl yaşadığına bağlı bana olmuştu 5-6 ay öncesine dönmüştüm :) sistem geri yükleme gibi bişey. öyle bir olmuştuki bana bir şey diyorlar 6 saniye sonra unutuyormuşum :) video falan çekmişler :|
arkadaşlara soruyorum tarih ne diye ocak 2010 diyorlardı ben 2009 mayıs haziranları falan hatırlıyordum en son :) 5-6 ayı hatırlayamıyordum ama öncesini çok net hatırlıyordum duruma göre hatırlayamadığın zamana denk gelirse gider tabi allahtan düzeldim ben çok kötü bir şey :| bir anda kendini bir yerde buluyorsun acayip bişey ben buraya ne zaman geldim falan diyorsun :)