Sahte Windows 7 Kullanıyorken Windows 10A Geçmek?
-
ltcelik bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdızalimadam bunu yazdı
şimdi sen x64 windwos 7 yi kurduktan sonra tüm güncelleştirmeleri yüklerken eğer sahte lisans uyarısı almazsan hiç birdaha almazsın.
10 a geçtikten sonra güncellemeleri kapat ama.
bu arada direk 10 kurulumu yapman daha mantıklı. ama ben sana söyliyeyim. 10 kurma bence. çok hantal olduğunu göreceksin.
ben quad işlemcili bilgisayara kurdum 1 ay takıldım. tekrar 7 ye geçtim oh dünya vermış dedim.
Zalim yapmaaa büyük haksızlık win10 8.1 den dahi hızlı sana bimilyon rapor sunarım burda ama gereği yok direk tecrübemle söylüyorum şu an en hızlı işletim sistemi hiç nanik yapmayın hocam :D muhtemel sende bir problem var
Sen gel de onu benim iş yerindeki ACER e anlat, I7 işlemci,32gb ram nvidia 740m ekran kartı var ama kağnı mk bildiğin kağnı.. Patron dedi SSD alalım mı buna .. ( normalde hiç böyle şeyler teklif etmez,ve normalde SSDyi havada kaparım fakat , gerek yok dedim eşşeğe altın semer de vursan eşşektir, iyki arkdaşım bana uyup ACER almamış.. ) ..
Cok yanlissin hocam, ayni degerlere sahip bilgisayarim var. Daha ilk aldigim gun SSD ile degistirdim, tavsiye ederim, makinan ucacak... HDD isi bitti artik.
-
alexelebek bunu yazdıltcelik bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdızalimadam bunu yazdı
şimdi sen x64 windwos 7 yi kurduktan sonra tüm güncelleştirmeleri yüklerken eğer sahte lisans uyarısı almazsan hiç birdaha almazsın.
10 a geçtikten sonra güncellemeleri kapat ama.
bu arada direk 10 kurulumu yapman daha mantıklı. ama ben sana söyliyeyim. 10 kurma bence. çok hantal olduğunu göreceksin.
ben quad işlemcili bilgisayara kurdum 1 ay takıldım. tekrar 7 ye geçtim oh dünya vermış dedim.
Zalim yapmaaa büyük haksızlık win10 8.1 den dahi hızlı sana bimilyon rapor sunarım burda ama gereği yok direk tecrübemle söylüyorum şu an en hızlı işletim sistemi hiç nanik yapmayın hocam :D muhtemel sende bir problem var
Sen gel de onu benim iş yerindeki ACER e anlat, I7 işlemci,32gb ram nvidia 740m ekran kartı var ama kağnı mk bildiğin kağnı.. Patron dedi SSD alalım mı buna .. ( normalde hiç böyle şeyler teklif etmez,ve normalde SSDyi havada kaparım fakat , gerek yok dedim eşşeğe altın semer de vursan eşşektir, iyki arkdaşım bana uyup ACER almamış.. ) ..
Cok yanlissin hocam, ayni degerlere sahip bilgisayarim var. Daha ilk aldigim gun SSD ile degistirdim, tavsiye ederim, makinan ucacak... HDD isi bitti artik.
ben normal hdd ile kullanıyorum gayet hızlı 2009 laptopumda windows 10 zaten raspberyde bile çalışabilecek kadar light versiyona getirilen bir sistem bu?
her neyse demekki koca microsoft ağır gerizekalı ki i7 de bile çalışamayacak kadar ağır işletim sistemi yapmış sadece eski pclerde çalışıyor benimki gibi :D -
windows 7 daz loader ile etkinleştir hocam sonra windows 10 64bit iso olarak indir kendi sitesinden windowsun istediğin sürümü 64 bit olanı sonra isodan çıkar winrarla sonra setup tikla kuruluma başla sonra yükseltmeden sonra temiz kurulum yap bu kadar internete bağlanınca otomatik etkinleşecek windows 7 sürüm pro yada ultimate ise pro olur windows 10 yükseltmeden sonra temiz kurulum yapmanı öneririm altakı yöntem ile temiz msdn iso dosyasını indir windows 10 indireceksen yönteme gerek yok bu link gir indir https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench altakı yöntemle diğer windows sürümlerinide indirmek isteyenler olabilir alıntıdır
Windows 7~10 Tüm sürümler orijinal msdn
1-) Öncelikle https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench sitesine giriyoruz.
2-) Ardından CTRL + SHIFT + J ye basıyoruz ve sağ tarafta açılan pencerede (yandex'te sağda açılıyor) şu kodu yapıştırıyoruz;
var _0x5c09=["product-edition","getElementById","innerHTML","<option value='' selected='selected'>Select edition</option><option value='2'>Windows 7 Home Basic SP1 </option><option value='4'>Windows 7 Professional SP1 </option><option value='6'>Windows 7 Home Premium SP1 </option><option value='8'>Windows 7 Ultimate SP1 </option><option value='10'>Windows 7 Home Premium N SP1 </option><option value='12'>Windows 7 Professional N SP1 </option><option value='14'>Windows 7 Ultimate N SP1 </option><option value='16'>Windows 7 Professional K SP1 </option><option value='18'>Windows 7 Professional KN SP1 </option><option value='20'>Windows 7 Home Premium K SP1 </option><option value='22'>Windows 7 Home Premium KN SP1 </option><option value='24'>Windows 7 Ultimate KN SP1 </option><option value='26'>Windows 7 Ultimate K SP1 </option><option value='28'>Windows 7 Starter SP1 </option><option value='48'>Windows 8.1 Single Language </option><option value='52'>Windows 8.1 </option><option value='55'>Windows 8.1 N </option><option value='61'>Windows 8.1 K </option><option value='62'>Windows 8.1 KN </option><option value='68'>Windows 8.1 Professional LE </option><option value='69'>Windows 8.1 Professional LE K </option><option value='70'>Windows 8.1 Professional LE KN </option><option value='71'>Windows 8.1 Professional LE N </option><option value='75'>Windows 10 Education (Academic) th1</option><option value='76'>Windows 10 Education KN (Academic) th1</option><option value='77'>Windows 10 Education N (Academic) th1</option><option value='78'>Windows 10 China Get Genuine Chinese Simplified th1</option><option value='79'>Windows 10 th1</option><option value='80'>Windows 10 KN th1</option><option value='81'>Windows 10 N th1</option><option value='82'>Windows 10 Single Language th1</option><option value='83'>Windows 7 Home Basic SP1 COEM </option><option value='85'>Windows 7 Home Basic SP1 COEM GGK </option><option value='86'>Windows 7 Home Premium N SP1 COEM </option><option value='87'>Windows 7 Home Premium SP1 COEM </option><option value='88'>Windows 7 Home Premium SP1 COEM GGK </option><option value='89'>Windows 7 Home Premium K SP1 COEM </option><option value='90'>Windows 7 Professional N SP1 COEM </option><option value='91'>Windows 7 Professional SP1 COEM </option><option value='92'>Windows 7 Starter SP1 COEM </option><option value='93'>Windows 7 Ultimate K SP1 COEM </option><option value='94'>Windows 7 Ultimate KN SP1 COEM </option><option value='95'>Windows 7 Ultimate N SP1 COEM </option><option value='96'>Windows 7 Ultimate SP1 COEM </option><option value='97'>Windows 7 Home Premium KN SP1 COEM </option><option value='98'>Windows 7 Professional KN SP1 COEM </option><option value='99'>Windows 10 (1511 th2) </option><option value='100'>Windows 10 Education (1511 th2) </option><option value='101'>Windows 10 Education KN (1511 th2) </option><option value='102'>Windows 10 Education N (1511 th2) </option><option value='103'>Windows 10 China Get Genuine Chinese Simplified (1511 th2)</option><option value='104'>Windows 10 KN (1511 th2) </option><option value='105'>Windows 10 N (1511 th2) </option><option value='106'>Windows 10 Single Language (1511 th2) </option>","backgroundColor","style","blue","color","yellow","fontFamily","consolas","submit-product-edition","Confirm (MDL)","go to http://wzor.net/ or https://twitter.com/WZorNET or https://twitter.com/nummerok :D","log"],_0x1d62=[_0x5c09[0],_0x5c09[1],_0x5c09[2],_0x5c09[3],_0x5c09[4],_0x5c09[5],_0x5c09[6],_0x5c09[7],_0x5c09[8],_0x5c09[9],_0x5c09[10],_0x5c09[11],_0x5c09[12]],edititonbox=document[_0x1d62[1]](_0x1d62[0]);edititonbox[_0x1d62[2]]=_0x1d62[3],edititonbox[_0x1d62[5]][_0x1d62[4]]=_0x1d62[6],edititonbox[_0x1d62[5]][_0x1d62[7]]=_0x1d62[8],edititonbox[_0x1d62[5]][_0x1d62[9]]=_0x1d62[10],document[_0x1d62[1]](_0x1d62[11])[_0x1d62[2]]=_0x1d62[12],console[_0x5c09[14]](_0x5c09[13]);//-------------------------------------------
3- Entere basıp kapatıyoruz açılan pencereyi. İndirmek istediğimiz isoyu seçip confirm diyoruz.
4- 32-Bit , 64-bit seçip download ediyoruz.
-
Ephesus bunu yazdı
Merhaba hocalar.
Hali hazırda cracklenmiş windows 7 kullanıyorum. - sağlam da crackmiş meret, 7-8 ay oldu patlamadı bile-
32 bit windows 7 kurulu, steam'den aldığım oyunlar 64 bitmiş ben de windows 10a geçeyim bahaneyle 64 bit kurayım falan diyorum.
İnternette bi kaç haber okudum, windows 10'a sahteden geçenlere şunlar bunlar gelecek yok efendim ortadan windows 10 yazısı gitmeyecek, güncellemeler gelmeyecek falan diyordu ama?
Siz ne diyorsunuz? Yapanınız var mı? Geçsem etsem nolacak? İki günde bir "windows 10a geçin" şeyi de çıkıyo dürtüyo şeytan :D
EDİT : ÖNEMLİ SORU?
peki hocalar ben şu an 32bit windows 7 kullanıyorum, gidip windows 10a yükselt dediğimde otomatikman 32bit windows 10'a mı yükseltecek yoksa bana 64bit seçeneği de sunacak mı? Sunmayacaksa bi anlamı yok yaptığım işlemin?
edit 2: velhasıl-ı kelam olmuyormuş ilk sorum.
Edit 3: 32 bit win10a geçirin ordan temiz kurulumla 64bite geçirin diyorlar. Temiz kurulum dediğimiz bildiğin C'ye format değil mi? Bende lisans yok zaten eldeki ürün sahte, 32bit win10 olduğumda kolaylıkla 64bit win10'a geçiş yapabilecek miyim acep?
Ben de Win 7 64 bit kuruluydu.
Win 10 a yükselttim.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.
Bütün güncellemeleri de sorunsuz alıyorum..
-
Aynı şekil benim masaüstünde win7 kuruluydu crackli, windows 10 a geçtim gayet iyi ve sorunsuz bütün güncellemeleride alıyor.Laptop aldım yeni ona da kurdum lanet wifi sorunu var. Bazı sorunlar çıkabilir onları göz önüne al.Bir de yükseltirsen lisansta sorun çıkarmaz büyük ihtimalle ama sıfırdan kurulum yaparsan o sorun oluşturabilir.Laptoptaki crackli güncellemeleri alıyor sıkıntısı yok o konuda.
Yanlış hatırlamıyosam bununla aktive etmiştim.
cptprice tarafından 04/Oca/16 03:51 tarihinde düzenlenmiştir -
pcyı aldığımda w7 home basic vardı. hiç kullanmadan format atıp ultimate falan kullanıyodum. w10a yükselttim kendi içinden lisans yemedi.
w10 iso indirip kurdum çok kastı.
homebasic yükleyip lisansımı girip (bu arada windows lisans etiketlerini tebrik ediyorum 6 yıldır taş gibi okunuyo hala-maşallah-) içerden w10a yükselttim.
çok stabil w7den hatta ubuntudan bile daha az kasıyo. tek sıkıntı çakma çin malları gibi %90 türkçe %10 ingiliççe :)
sağdan soldan eski w7 lisansı çok kolay bulunur. bu şekilde 3 pcyi lisanslı w10 yaptım.
ilkdefa lisanslı windowsum oldu çok heyecanlıyım :)