Sahte Windows 7 Kullanıyorken Windows 10A Geçmek?
-
Merhaba hocalar.
Hali hazırda cracklenmiş windows 7 kullanıyorum. - sağlam da crackmiş meret, 7-8 ay oldu patlamadı bile-
32 bit windows 7 kurulu, steam'den aldığım oyunlar 64 bitmiş ben de windows 10a geçeyim bahaneyle 64 bit kurayım falan diyorum.
İnternette bi kaç haber okudum, windows 10'a sahteden geçenlere şunlar bunlar gelecek yok efendim ortadan windows 10 yazısı gitmeyecek, güncellemeler gelmeyecek falan diyordu ama?
Siz ne diyorsunuz? Yapanınız var mı? Geçsem etsem nolacak? İki günde bir "windows 10a geçin" şeyi de çıkıyo dürtüyo şeytan :D
EDİT : ÖNEMLİ SORU?
peki hocalar ben şu an 32bit windows 7 kullanıyorum, gidip windows 10a yükselt dediğimde otomatikman 32bit windows 10'a mı yükseltecek yoksa bana 64bit seçeneği de sunacak mı? Sunmayacaksa bi anlamı yok yaptığım işlemin?
edit 2: velhasıl-ı kelam olmuyormuş ilk sorum.
Edit 3: 32 bit win10a geçirin ordan temiz kurulumla 64bite geçirin diyorlar. Temiz kurulum dediğimiz bildiğin C'ye format değil mi? Bende lisans yok zaten eldeki ürün sahte, 32bit win10 olduğumda kolaylıkla 64bit win10'a geçiş yapabilecek miyim acep?
Ephesus tarafından 03/Oca/16 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
3 Ağustos 15'ten beri dediğin yöntemle geçtiğim, donanım aktivasyonu aldığım Win 10'u kullanıyorum. 1 defa bile hışt diyen olmadı. Bahsettiğin muhtemelen şehir efsanesi. Ya da şartları apayrı bir durumdan söz ediliyor.
Israrla uzunca süredir güncelleme kurmak istiyor. Diskte yer yok diye bekletiyorum. Belki güncelleme yapıldıktan sonra böyle bir şey olabilir ama zannetmiyorum.
-
hocam 64 bite gecersın ama islemcın destekliyorsa once ona bak
-
sıtabil bir duruma gelse de ssd ye kursak şu winteni
-
şimdi sen x64 windwos 7 yi kurduktan sonra tüm güncelleştirmeleri yüklerken eğer sahte lisans uyarısı almazsan hiç birdaha almazsın.
10 a geçtikten sonra güncellemeleri kapat ama.
bu arada direk 10 kurulumu yapman daha mantıklı. ama ben sana söyliyeyim. 10 kurma bence. çok hantal olduğunu göreceksin.
ben quad işlemcili bilgisayara kurdum 1 ay takıldım. tekrar 7 ye geçtim oh dünya vermış dedim.
-
zalimadam bunu yazdı
şimdi sen x64 windwos 7 yi kurduktan sonra tüm güncelleştirmeleri yüklerken eğer sahte lisans uyarısı almazsan hiç birdaha almazsın.
bu arada direk 10 kurulumu yapman daha mantıklı. ama ben sana söyliyeyim. 10 kurma bence. çok hantal olduğunu göreceksin.
ben quad işlemcili bilgisayara kurdum 1 ay takıldım. tekrar 7 ye geçtim oh dünya vermış dedim.
Zalim yapmaaa büyük haksızlık win10 8.1 den dahi hızlı sana bimilyon rapor sunarım burda ama gereği yok direk tecrübemle söylüyorum şu an en hızlı işletim sistemi hiç nanik yapmayın hocam :D muhtemel sende bir problem var
-
-
LaNCeLoT bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Zalim yapmaaa büyük haksızlık win10 8.1 den dahi hızlı sana bimilyon rapor sunarım burda ama gereği yok direk tecrübemle söylüyorum şu an en hızlı işletim sistemi hiç nanik yapmayın hocam :D muhtemel sende bir problem var
Sen gel de onu benim iş yerindeki ACER e anlat, I7 işlemci,32gb ram nvidia 740m ekran kartı var ama kağnı mk bildiğin kağnı.. Patron dedi SSD alalım mı buna .. ( normalde hiç böyle şeyler teklif etmez,ve normalde SSDyi havada kaparım fakat , gerek yok dedim eşşeğe altın semer de vursan eşşektir, iyki arkdaşım bana uyup ACER almamış.. ) ..
-
-
-