Sakal-Bıyık Çıkaracak Bişeyler Var Mı?
-
hoja hıc dert etme bızım bı arkta öle sakalsız bıyıksızz bişedi askere gitti aynen izne geldi bi bok yok baska bı ark evlenıonce aradık cagırdık cocukta ıkı tane kıl war dıe her gun traş ettiriolarmış bı geldı hoca gıbı olmus amk suratında bı bosluk yok :D
-
valla kuaför bikaç arkadaşın söylevleri bu yönde ben denemedim.
Ayrıca saçkıran dedikleri kafada yer yer olur olmaz yerlerde saçın dökülmesi olayına da bu reçeteyi kullananlar var.. -
sakal özeniecek şey mi ya?
traş ola ola adamın yüzü eskiyo + bazen akşamdan traş olmak gerekiyo traş olup yatınca hem çok berbat kaşınıyo hem de sabaha kadar biraz daha çıkıyo. Tavsiyem zamanını bekle. Elbet bi gün çıkacak. -
jilet yerine bıçak
köpük yerine doğal gaz kullan kesin çözüm ;) -
ula çü geyiği yapanlar olmuş,ayrı başlık açın da içimi dökeyim :)
-
Tuğrul baba doğru söylüyo bende onu söylicektim 16 yaşındayım geçen sene sarımsak sürdüm ve şimdi 2 günde 1 traş olmak zorundayım...nereye sürersen ordan çıkıyo ama bu yaşta yapmasaydım keşke..okula giderken sabahın köründe mecburen traş oluyorum eğer kesmeden gidersem hocalar kesiyo sağolsunlar hay sürmez olaydım bu nasıl bi hata
-
Epilasyon hariç sakal çıkmaması ıcın bır yontem var mı ?
-
onun içinde ağda yaptırırsın bazı insanların sakalı göğüs kıllarıyla bitişiyo nerdeyse onlar yaptırır genelde boynunu bi daha çıkmaz...
-
Kardas aynı dert bende de wardı askerlıgı yaptım geldım hıc kımse ınanmıyor bana sen ne yap baq kardes sarmısak sur suratına gece yatarken sabahda ustura wur 1 haftada cıkar baq haa...!
-
ben 1 ay traj olmadan okula gittim:D
2 aydır traJ olmuyorum kesmesi hiç güzrel olmuyor sen sukret gelmniyordiye:S
Toplam Hit: 27879 Toplam Mesaj: 48