Sakal-Bıyık Çıkaracak Bişeyler Var Mı?
-
kuytul hocam aslında herkes okudugu üni. ile ilgili bilgi verse cok iyi olucak ama herbiri online deilki bütün gün nerelere gideyim neler edeyim kararsız kaldım aslına bakarsan computerwolf yok madem sen bişiler karalasan güzel olur...
-
Yav hocam,çıksın istiyorsun ama ileride de sakallar uzadı diye illalah diyeceksin,üç gün kesme at hırsızı gibi oluyor zamanla insan,bak demedi deme : )
-
Allah Akıl Versin a.q Ben Askere Gittiğimde Tek Tük SAKAL Vardı Suratımda Korkuyordum Traş OLmaya a.q Aradan Bir Ay Geçti A.q OLdum Zombie Yüzümün Her Yeri Oldu SaKaL Laaa AkıLLı OLunda SakaL BıyıK ÇıkarmakLa Uğraşmayın Sora Pişman OLursunuz. ALL Örnek Ben GünLük Traş OLmada Gör Ebeni Aynadan :))
PLEASE WAİT.... LOADİNG...
Laaaa BekLeme GEÇ GEÇ :)) -
neyse bari sadece bıyıkları kesip sürüyüm bi de faullere uygulayım.
peki çok sağolun ya
seviyom tahribatı since 2000
:) -
bak karışımı söylüyom yaz işe yaradığığ bütün okul tarafında bilinmektedir bizim sınıfta süt bir ark vardı tüysüzün teki hatta kzın biri sapcede bubun fotoyu görmüşte top mu diye sormuştu o derce yani biz buna sarımsak ve zeytinyağınıyla bir karışım hazırladık öğle tenefüssünde sürdük ik hafta içinde kesin sonuç aldık
-
Balık yağı iç ;)
-
dediklerinizi uyguladım. bi kaç hafta sonra sonucu yazacam. başka yapan arkadaşlar varsa onlar da yazsın. değerlendirme yapalım.
bilginiz içi saolun. -
hacı sen burdaki adamların dediklerini uyguladıysan gercekten dotu kaybetmisin demektir...İnanma yaw hepsi psikopat bunların...walla kıl kalmaz dotunde sacında sonra psman olursun :D
-
yok la tuğrulbaba diyosa doğrudur..
-
sonucu merak ediyorum,çim adam yapmış kadar heyecanlıyım :D
Toplam Hit: 28593 Toplam Mesaj: 48