Sakal Çıkması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek

Slm beyler ben 19 yaşına geldm ama sakal cok az cıkıor. Kılları kalınlaştırmak ve sıklaştırmak için ne süriym yüzüme?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende 16 yasındayım sakal cıktı :I

Sen az olan yerlere hep permatik sür cıkar merak etme. (Tabi köse değilsen)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

sarımsak sür yada git sakallı birinin suratına tokalaşma bahanesiyle sürt biraz :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Erkek adam kıllanır, permatik kullanır :D Ama tavsiyem hiç sürme askere gidene kadar açıkçası ben bu yaşımda bıktım her gün her gün...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bende de bazı yerlerde çıkmıyor.. anne tarafım köse baba tarafım değil.. ben karma bişey oldum galiba :|

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

15 yaşındayım çıktı sayılır:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Sakal çıkması genetik bişey o zamanı gelince çıkar köse değilsen.Eğer çıkaracam die uraşırsan o zamanı gelince recep ivedik gibi olurusn.!5 yaşımda çıktı dien arkadaşada burdan bişi belirteyim.20 yaşına geldiinde suratın orman gibi olacak hayırlı olsn.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yumurta sarısı sür alabiliyorsan bioxcin al sür hatta :D sürde ondan sonra buraya konu aç nasıl sakkaların çıkmasını engellerim diye :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

hoca bence hiç uğraşma 15 yaşında çıkmaya başladı şu anda doruk noktasına ulaşmak üzere şimdiden sıkıldım ileriki yaşlarda iyice sıklaşınca ne yapacağım hiç bilmiyorum kes kes nereye kadar bence böyle takıl hiç kasma

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Kılda keramet olsa... (:

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bu konuda cold-m4 uzman hacı gibi şerefsizim :D

Boş İşler Uzmanı..