Sakal Çıkması
-
Slm beyler ben 19 yaşına geldm ama sakal cok az cıkıor. Kılları kalınlaştırmak ve sıklaştırmak için ne süriym yüzüme?
-
Bende 16 yasındayım sakal cıktı :I
Sen az olan yerlere hep permatik sür cıkar merak etme. (Tabi köse değilsen)
-
sarımsak sür yada git sakallı birinin suratına tokalaşma bahanesiyle sürt biraz :)
-
Erkek adam kıllanır, permatik kullanır :D Ama tavsiyem hiç sürme askere gidene kadar açıkçası ben bu yaşımda bıktım her gün her gün...
-
bende de bazı yerlerde çıkmıyor.. anne tarafım köse baba tarafım değil.. ben karma bişey oldum galiba :|
-
15 yaşındayım çıktı sayılır:D
-
Sakal çıkması genetik bişey o zamanı gelince çıkar köse değilsen.Eğer çıkaracam die uraşırsan o zamanı gelince recep ivedik gibi olurusn.!5 yaşımda çıktı dien arkadaşada burdan bişi belirteyim.20 yaşına geldiinde suratın orman gibi olacak hayırlı olsn.
-
yumurta sarısı sür alabiliyorsan bioxcin al sür hatta :D sürde ondan sonra buraya konu aç nasıl sakkaların çıkmasını engellerim diye :)
-
hoca bence hiç uğraşma 15 yaşında çıkmaya başladı şu anda doruk noktasına ulaşmak üzere şimdiden sıkıldım ileriki yaşlarda iyice sıklaşınca ne yapacağım hiç bilmiyorum kes kes nereye kadar bence böyle takıl hiç kasma
-
Kılda keramet olsa... (:
-
bu konuda cold-m4 uzman hacı gibi şerefsizim :D