Sakal Çıkması
-
6 aylık bebe boku sür bak nası çıkıyo
-
Bendede az vardı çene kısmında tüy şeklinde birazda favorilerde .Yaklaşık 10 aydır jiletle düzenli olarak kesiyorum bayaa arttı.Sana tavsiyem sarımsak sür ve düzenli olarak traş ol.En fazla 1,5 yıla kadar orman gibi sakalın olur.Sonradan pişman olcan ama neyse..
-
Müridlerin yarısı parlak korkmana gerek yok :D
-
strike bunu yazdı:
-----------------------------Slm beyler ben 19 yaşına geldm ama sakal cok az cıkıor. Kılları kalınlaştırmak ve sıklaştırmak için ne süriym yüzüme?
-----------------------------bak.. sakalı olan bi arkadaşına rica et sakallarını , yüzüne bi güzel sürtsün.Olmadı sogan ,sarımsak sür suratına oda faydalı diye biliyorum.Abicim bunları sabırla bi uygula bakam olmadı götünden keser yüzüne yapıştırırız dermişim :P:D:D:D şaka şaka :D ..olmadı bosver ya sakalı çıkanda sakaldan bıkmış napıcan ..
-
Sarımsak soğan bu tür şeyler hurafe hacım.Eğer inanıyosan annene söyle bi çoban salata yapsın yüzünü sok 1 saat beklet çıktığında mağra adamı gibi olursun...Çıkacağı varsa çıkar benimde yaşım 18 favori kısımlarımda az var çenemde var boynumda var ama yanaklarımda yok garip bi durum :D.Zamanla çıkar...
-
traş old sonra sarımsak sür kolanya yerine :D
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Sakal çıkması genetik bişey o zamanı gelince çıkar köse değilsen.Eğer çıkaracam die uraşırsan o zamanı gelince recep ivedik gibi olurusn.!5 yaşımda çıktı dien arkadaşada burdan bişi belirteyim.20 yaşına geldiinde suratın orman gibi olacak hayırlı olsn.
-----------------------------
hacım 5 yaşında değil 15 yaşında. 16 da denebilir:D ve tam olarak sakalım çıkmadı daha yani çenemin altında favorilerin altında falan. yani o bakımdan sıkıntım yok:Dhemde bizim sınıfta bi eleman var resmen normal sakalı var onun halini 20 yaşında hiç düşünemem ölese:D
-
MoXSWeX vardı bi aralar bi araba-sükse vs. konusu bide sakal konuları filan her açıldığında anıyorum elemanı :D:D
-
manyak mısın ya afedersin. 16 yaşımda baya baya traş oluyodum ilk başta güzel geldi ama kaç senedir bittim ya! Keşke sakal olmasa hiç diyorum. Sen 19unda sakalsızsız daha ne istiyosun?
-
Nurky adlı kişiye danışcan...