Sakal Sorunu
-
MezrealiM bunu yazdı:
-----------------------------hacı sarımsagı kor ateşte kül oluncaya kadar yakıp külünü zeytin yagıyla karıştırıp sürekli sürmen gerekiyor sakalına.ama bir ay kadar devam etmelisin inşallah yavaş yavaş cıkacaktır Allahın izniyle yeterki sakalının cıkacagına inanarak yap
-----------------------------saça etkisi varmı bunun..
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------olm benim yaş oldu 32. sakal-bıyık, 11 e 11 maç yapıyo. bu ne a.q. ne marak var millette kıla karşı. sktiret. ben takmıyom sen neden takıyosun. çıkmasın. daha iyi be bro.
-----------------------------hacı o sakal olayı değişiyor
şimdi kimisinde yumuşak çok güzel çıkıyor
kimisinde orman misali sert pis çirkin bişiy çıkıyor sabah kes 1 saat sonra tarzan oluyorsun
rirsin
-
yaş kaç?
-
sürekli kullanmaya gözün kesiyorsa
minoxil forte
ya da
rogan
-
Bir halk rivayetidir:Badem yagi kil cikartir :)
-
bende de sakal olayı baya bi az yaş 23 çıkcak gibide durmuyor, işyerinde bi eleman var orta2 de çıkmaya başladı dedi dicek kelime bulamadım oda çıkmasın istiyor :D gözünün altından çıkacak neredeyse :D
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------MezrealiM bunu yazdı:
-----------------------------hacı sarımsagı kor ateşte kül oluncaya kadar yakıp külünü zeytin yagıyla karıştırıp sürekli sürmen gerekiyor sakalına.ama bir ay kadar devam etmelisin inşallah yavaş yavaş cıkacaktır Allahın izniyle yeterki sakalının cıkacagına inanarak yap
-----------------------------
saç için deveye yalatmanız lazım hoca
lan keşke tim bergling gibi babyface olsaydım kızlar hasta a.k, siz sakaldan bahsedionuz, tmm sakal sünnette, avicii gerçeği var... -
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------var hacı.. ama sakın ola sarımsagı kor ateşle yakıp külünü sade kullanma cünkü istenmeyen tüylere karşı kullanılır.ve bu arada zeytinyagının orjinal olmasına dikkat edin cakma zeytinyagı olursa verim alamazsınız -
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------var hacı.. ama sakın ola sarımsagı kor ateşle yakıp külünü sade kullanma cünkü istenmeyen tüylere karşı kullanılır.ve bu arada zeytinyagının orjinal olmasına dikkat edin cakma zeytinyagı olursa verim alamazsınız -
çıkmasın işte ya