Sakaldaki İlk Beyaz Tel
-
Valla 29,5 yaşımdayım çok şükür beyaz yok. Kumrallığın ekmeğini yiyorum sanırım. :)
Bir süredir şakaklara taktım; sanki seyrekleşme hissediyorum. Eskisi gibi böyle havlu gibi saçlarım yok maalesef :( -
sakaldaki beyaz da ne ki hocam sana cevabım neyzenden gelsin.
İhtiyarlık ile gençlik diyerek, Şu hayatı ikiye böldürme! Ey büyüken de büyük Allah'ım, Benden evvel s..imi öldürme!
-
Geçen martta saçı 3 numaraya vurunca beyazladığını farkettim, sakallar 4 yıldır beyaz. Sakal değil de saçın beyazlaması üzdü biraz. Sonra şu ulvi cümleyi hatırladım "kılda keramet olsa gtte çıkmaz" :))
-
Yas 32, tek tel beyaz yok, ufaktan killanmiyor degilim.
Simdi boyle soyledim ya, yarin ilk beyazi gorurum :D
cay: gunde 1 bardak ortalama.
-
https://www.youtube.com/watch?v=2XUs3lDOBlM
italyan tarafından 11/Şub/21 19:19 tarihinde düzenlenmiştir -
pompaci bunu yazdı
sakaldaki beyaz da ne ki hocam sana cevabım neyzenden gelsin.
İhtiyarlık ile gençlik diyerek, Şu hayatı ikiye böldürme! Ey büyüken de büyük Allah'ım, Benden evvel s..imi öldürme!
mal önemli
-
dedeler sahaya inmis :)
-
ya ne dede ama 29 yaş tabiri caizse başımda kıçımda beyaz var :( bıyıklarda 3-5 adet, saçlar ise Allah'lık, Yaşam yıpratıyor bizi sanırım dicem de akranlarım, büyükleerim hala simsiyah saçla gezinenler şşş alo siz çok mu mutlusunuz ki böyle fark var aramızda :D :D :D
-
İnsan artık bu yaştan sonra büyümek istemiyor. Yaşlanmak istemiyorum ey felek. :)
-
Melanin üretim kapasitesi ve melanin miktarındaki azalma da saçlarda beyazlamaya neden olur