Sakaldaki İlk Beyaz Tel
-
DJ_Alper bunu yazdırebelpower bunu yazdı
Yoğun sahada olmadığım günlerde günde en az 10 bardak çay içerim, saçımda sayılması imkansız beyaz. Sakalda tek tük çıkıyor uyuz oluyorum kesiyorum çıkınca. Yani çay içime teorisini bozuyorum ben ama istisnayımdır belki.
teorimi destekliyorsun hocam bozmuyorsunki teorimne göre çok çay içenlerde beyaz sayısı daha az
Saçta çok beyaz var ama :) sakalda yok sadece.
-
21 yaşındayım sakal ve bıyıkta 2şer beyaz tel var,
saçlarda ise yanlarda bir kaç tane var :(
Aress tarafından 10/Şub/21 18:27 tarihinde düzenlenmiştir -
..
do_som tarafından 10/Şub/21 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
rebelpower bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdırebelpower bunu yazdı
Yoğun sahada olmadığım günlerde günde en az 10 bardak çay içerim, saçımda sayılması imkansız beyaz. Sakalda tek tük çıkıyor uyuz oluyorum kesiyorum çıkınca. Yani çay içime teorisini bozuyorum ben ama istisnayımdır belki.
teorimi destekliyorsun hocam bozmuyorsunki teorimne göre çok çay içenlerde beyaz sayısı daha az
Saçta çok beyaz var ama :) sakalda yok sadece.
yok öyle bi dönya. ben çok çay içiyorum ama saç sakal beyaz içinde hıaamına. jdhfkjgdfkg
-
yolbulucu bunu yazdı
sikin kalkmaz olur ve vurdurmak, prostat orgazmı yaşamak istersen bir pm uzağındayım.
bu arada 30cm , çift damarlı ,karbon kaplamalı, su soğutmalı, unesco insanlık mirası listesine almak istedi vermedim, öyle böyle değil
bir vursana delikanlı xd
-
laynnn sakalları bıyıkları saçları geçti aşağıya doğru indi abov yaşlandım..
-
rakkoc bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
çok çay içenlerde beyazlama az diye bir teorim var varmı çok çay içipde beyaz olan
ciddi anlamda HIÇ çay içmem. Yilda 10 bardak ancak içiyorsam içiyorumdur oda bir yere gittiğimde ikram edilip red edemediğimden. Saçımda hiç beyaz yok 32 yaşındayım.
Fakat; saçımda yok..
Bende diyorum ki, recep abi saçmı ektirdi :D Kel karizması var bu adamda :D
-
keşke şöyle, Tamamı beyazlamasa da, Bölgesel olarak beyazlasa, hattâ yer yer Gri saçlarım olsa şahâne yakışır. yaş da farketmez. ^^`
hattâ, sakalların içerisinde de bölgesel ve dikine olarak gri sakal çıksa. soğuk bölgelerdeki kurtlar gibi. ^^D`
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
keşke şöyle, Tamamı beyazlamasa da, Bölgesel olarak beyazlasa, hattâ yer yer Gri saçlarım olsa şahâne yakışır. yaş da farketmez. ^^`
hattâ, sakalların içerisinde de bölgesel ve dikine olarak gri sakal çıksa. soğuk bölgelerdeki kurtlar gibi. ^^D`
sen bi kurulan gel kral
-
Sakalda yok henüz.Saçlara kar yağdı lol .d Şaka maka dökülmesin yeter amk.İç organlar ne durumda bilmiyorum ama.d