folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sakaldaki İlk Beyaz Tel

Sakaldaki İlk Beyaz Tel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    rebelpower bunu yazdı

Yoğun sahada olmadığım günlerde günde en az 10 bardak çay içerim, saçımda sayılması imkansız beyaz. Sakalda tek tük çıkıyor uyuz oluyorum kesiyorum çıkınca. Yani çay içime teorisini bozuyorum ben ama istisnayımdır belki.

teorimi destekliyorsun hocam bozmuyorsunki teorimne göre çok çay içenlerde beyaz sayısı daha az 

Saçta çok beyaz var ama :) sakalda yok sadece.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

21 yaşındayım sakal ve bıyıkta 2şer beyaz tel var,

saçlarda ise yanlarda bir kaç tane var :(

Aress tarafından 10/Şub/21 18:27 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

..

do_som tarafından 10/Şub/21 18:32 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    rebelpower bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    rebelpower bunu yazdı

Yoğun sahada olmadığım günlerde günde en az 10 bardak çay içerim, saçımda sayılması imkansız beyaz. Sakalda tek tük çıkıyor uyuz oluyorum kesiyorum çıkınca. Yani çay içime teorisini bozuyorum ben ama istisnayımdır belki.

teorimi destekliyorsun hocam bozmuyorsunki teorimne göre çok çay içenlerde beyaz sayısı daha az 

Saçta çok beyaz var ama :) sakalda yok sadece.

yok öyle bi dönya. ben çok çay içiyorum ama saç sakal beyaz içinde hıaamına. jdhfkjgdfkg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı

sikin kalkmaz olur ve vurdurmak,  prostat orgazmı yaşamak istersen bir pm uzağındayım. 

bu arada 30cm , çift damarlı ,karbon kaplamalı, su soğutmalı, unesco insanlık mirası listesine almak istedi vermedim, öyle böyle değil

bir vursana delikanlı xd

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

laynnn sakalları bıyıkları saçları geçti aşağıya doğru indi abov yaşlandım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

çok çay içenlerde beyazlama az diye bir teorim var varmı çok çay içipde beyaz olan

ciddi anlamda HIÇ çay içmem. Yilda 10 bardak ancak içiyorsam içiyorumdur oda bir yere gittiğimde ikram edilip red edemediğimden. Saçımda hiç beyaz yok 32 yaşındayım.

Fakat; saçımda yok..

Bende diyorum ki, recep abi saçmı ektirdi :D Kel karizması var bu adamda :D

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

keşke şöyle, Tamamı beyazlamasa da, Bölgesel olarak beyazlasa, hattâ yer yer Gri saçlarım olsa şahâne yakışır. yaş da farketmez. ^^`

hattâ, sakalların içerisinde de bölgesel ve dikine olarak gri sakal çıksa. soğuk bölgelerdeki kurtlar gibi. ^^D`

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

keşke şöyle, Tamamı beyazlamasa da, Bölgesel olarak beyazlasa, hattâ yer yer Gri saçlarım olsa şahâne yakışır. yaş da farketmez. ^^`

hattâ, sakalların içerisinde de bölgesel ve dikine olarak gri sakal çıksa. soğuk bölgelerdeki kurtlar gibi. ^^D`

sen bi kurulan gel kral

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Sakalda yok henüz.Saçlara kar yağdı lol .d Şaka maka dökülmesin yeter amk.İç organlar ne durumda bilmiyorum ama.d

Toplam Hit: 7692 Toplam Mesaj: 51
beyaz saç