folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sakarya İçin Damızlık Erkek Alman Kurdu Hizmeti Arıyorum

Sakarya İçin Damızlık Erkek Alman Kurdu Hizmeti Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Hocam köpeğim olmadığı için umurumda değilde yazdıklarında bi acayiplik var. Anladığım kadarıyla köpeğinin çiftleşme ihtiyacının giderilmesi için (gayet normal) bir erkek köpek arıyorsun. Eğer böyle bir isteğin varsa köpeğinin cüssesine uygun anlaşabileceği bir kısır erkek köpekle bulunduğun şehirde rahatça çiftleşmesini sağlayabilirsin. Amacın yavru sahibi olmak değilse erkek köpeğin cinsine cibileyitine neden bu kadar girdin anlayamadım. Kısırlaştırılmamış cinsi cibiliyeti belli saf alman kurdundan yavru istiyorsan yol parasını ve masraflarıda bölüşürsünüz ve yavrularıda bu işin raconu neyse o şekilde bölüşürsünüz çünkü işin sonunda para var. Senin köpeğin onunkinden, onunkininde seninkinden eksiği-fazlası yok.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Dostum yalnış anlamada yazdıklarından sen köpeğin pezevenkliği yapıyorsun gibime geldi. Allayıp pullayıp köpeği fuhuş yaptırıp hasılatıda cukkalamaya çalışıyorsun gibi bir izlenim oluştu.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam ben yavruları para karşılığı satmayı düşündüğünü düşünüyorum, zaten çoğu kişide tam anlam verememiş yazdıklarına :S  

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Dostum yalnış anlamada yazdıklarından sen köpeğin pezevenkliği yapıyorsun gibime geldi. Allayıp pullayıp köpeği fuhuş yaptırıp hasılatıda cukkalamaya çalışıyorsun gibi bir izlenim oluştu.

:DDDDDD

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

erkek köpek sahibinin bu işten herhangi bir çıkarı yoksa, yolda bulduğu bir köpeği kerttirmek yerine neden zahmet edip senin ayağına gelsinki hocam..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

True

👍👍👍

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

kopegini o kadar dusunuyosan kendin şaaap derler hocam :) yavru almadan ya da yavru parasi almadan kimse getirmez bence

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Beyler siz kısır bir erkek köpek bulun gerisini ben hallederim :D

Anlıyorum tuhaf gelmesini ama kısır bir erkek köpek bulmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyormusunuz bu çok net anlaşılıyor.

Şöyle düşünün belediyeler zaten asla bir erkek köpeği kısırlaştırmaz. Erkek köpek sahibi biri ise Köpeğini neden kısırlaştırma ihtiyacı duysun ??? Sonuçta vurup geçecek hayvan. Bazılarının hasıl olacak yavruların üzerine konup para kıracağım imaları olmuş ki çok üzücü gerçekten, keşke beni biraz tanısalardı bu varsayımlarından önce. 

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

erkek köpek sahibinin bu işten herhangi bir çıkarı yoksa, yolda bulduğu bir köpeği kerttirmek yerine neden zahmet edip senin ayağına gelsinki hocam..

2.mesajımda bunun cevabını6zaten vermişim ya okumamışsın ya da Duyarlı bir hayvan dostu olmadığı için sana anlaşılmaz gelmiştir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

benm yavru bu henüz 4 aylık anne baba sağlam sertifikası yok ama belçika kurdu . İşine gelirse detayları pm den yollarsın

Şartlarım 

Ben kalkıp gelmem sen gelirsen olur 

Bizim yavrunun 1 yıllık mama aşı vs tüm masraflarını ödemen gerekir

Mamanın markası konusunda anlaşabikirsek olur hocam pm attım. 

Toplam Hit: 3497 Toplam Mesaj: 27
sakarya alman çoban kurdu çiftleştirme