Sakin Olmak Gerekiyor Bazen
-
Sevgili müridler ve mürideler. Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istedim sizlere. :)
Bugün kız arkadaşım ile bir kafe de buluşacaktık. Ben kafeye 15 dk kadar erken gittim. Ve içeriye girdiğim de ne göreyim.
Kız arkadaşım yanında elemanın teki ile sarmaş dolaş, el ele tutuşmuş şekilde ve öpüşüyorlar.
Kızın yüzü duvara dönük sırtı ise bana doğru. Gördüklerime ilk başta inanamadım. Lan dedim bu kız böyle birşey yapmaz.
Gittim lavaboya elimi yüzümü yıkadım ve dışarıya çıktım. Baktım hala devam kız arkadaşım işte.
Neyse elim ayağım zangır zangır titremeye başladı ,yanında ki elemana feci derecede ters baktım ve hışımla yanlarına doğru ilerledim.
Tam ortalarına girip kolay gelsin dedim arkadan. O sırada da öpüşüyorlar.Mekanı dağıtıcam o anda gözüm döndü çünki. :D
Neyse kız yüzünü bir çevirdi başkası amk :D O anda hissettiklerimi anlatamam size.
Böyle garip bir his. :D Rahatladım rahatlamasına ama hala elim ayağım titriyordu. Elemanlardan da özür diledim.
Allahtan birşey demediler. Diyeceğim şey şu ki bazen sakin kalıp,emin olmadan hareket etmemek gerekiyor arkadaşlar. O anda bir hışımla elemenlara girişebilirdim bile.
Anlatmak istediklerim bu kadardı. Zaman ayırıp okuyan mürid ve müridelere teşekkür ederim . :)
-
okudum hocam :D iyi sakin kalmışın valla
-
Egerki Sonunda Bunun Yanlıs Anlama Oldugunu Sölemeseydin Kafamda Kendımı Ait Seneryolar ve Olası Gerçekleşmeler Kurulmuştu Bile Hocam :)
Aman Diyim Hocam Böyle Şey Şakaya Gelmez Okurken Başkasıda Etkileniyo Valla :) Valla Iyı Yırtmışşsın Hem Manevi Hemde Durumdan :)
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2882/hayati-hamzaoglu-nihahaha insan sevgilisini tanımaz mı hocam ya.
-
nasıl bi arızasın la sen :)) iyi güldüm ha .. kızın günahınıda aldın
-
Bence bir an önce göz doktoruna görün,
-
Lazmania61 bunu yazdı
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2882/hayati-hamzaoglu-nihahaha insan sevgilisini tanımaz mı hocam ya.
Valla hocam arkadan kız bildiğin kız arkadaşımdı. Birde insanın o anda gözü dönüyor resmen. Hiç birşey düşünemiyorsun. :D
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bence bir an önce göz doktoruna görün,
Robinson Hocaa :)
EricNorthman tarafından 06/Kas/14 00:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca bilinçaltında bunları kurguluyorsan ömrün boyu böyle yaşarsın
elemanına denk gelmemişsin yoksa başkasına böyle birşey diyecen ohoo r.i.p -
ilk görüşte saldırmaman zaten büyük sakinlik, neyse iyiki o değilmiş.
-
kız arkadaşına bu olay anlatma.
olayı farklı anlayp ''hmmm demek beyninde benim hep böyle şeyler yapablieceğim yer edinmiş.. bittiiiiiii'' diyebilir.
beyinleri bu şekilde çalışır müdür.