Şakirt Anlatıyor
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------demodor bunu yazdı:
-----------------------------
atatürk düşmanı şakkkkkirler iyi bilirim ben onları
-----------------------------biraz daha açabilir misin? çünkü bu suçlama çok büyük !
yazıyı okursan biraz :) cok degil biraz goruceksin ataturk e hakaret içeren yada aşşagılıyan kısımları. atatürk masondu, deccaldı. atatürk kemal'di, kemal ağa idi. atatürk baş eğlencemizdi.
-
fivestar bunu yazdı:
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------demodor bunu yazdı:
atatürk düşmanı şakkkkkirler iyi bilirim ben onları
-----------------------------biraz daha açabilir misin? çünkü bu suçlama çok büyük !
yazıyı okursan biraz :) cok degil biraz goruceksin ataturk e hakaret içeren yada aşşagılıyan kısımları. atatürk masondu, deccaldı. atatürk kemal'di, kemal ağa idi. atatürk baş eğlencemizdi.
sağol fivestar net ve kısa bi cvp olmuş. -
Ama Nedense Hala Ülkemizde BU FETTOŞ İTİNE Taparcasına Bağlı Olan Zavallılar Var,
BU FETTOŞ İTİNİN BaşYavari TAyyeap'e Oy Veren Zavallılar Nedense Bu Kan Uykusundan Uyanmak İstemiyorlar
-
----
halen 'hizmette' aktif olan ve son derece de teslimiyetçi bir arkadaşım bir seferinde şunları söylemişti, ben de yanlışı o zaman fark etmiştim: '`ne bu hocaefendi, hocaefendi ya... allah var, peygamber var ya`'
---
Allah var, Kuran-i Kerim var, Peygamber var
daha niye baskasina hizmet etme yarisina girersin cennete girmek icin...
-
herşeyin başı eğitim ve sevgi.
adam gibi aile sevgisi ve eğitimi alan bir genç böyle teranelere bulaşmaz.zaten yeterli eğitimi alan düşünme yetisi kazanmış her birey böyle salakça eylemlerden,ideolojilerden uzak durur.en azından hayatımızın belli dönemlerinde hayatı mızı sorgulamalıyız
1.Neydim ne oldum?
2.Nereye doğru gidiyorum?
3.Hayatımdan memnun muyum?
Sadece bu akım için söylemiyorum milliyetçilik olsun,anarşistlik olsun,çalışma,eğitim olsun.herşeyin fazlası zarardır.
-
Hizmet, cemaat, hocaefendi, abiler, ablalar...
Lise döneminde tanıştım bunlarla, bikaç eve ders çalşmaya gittim fln...
Gerçekten bi kişiyi o oluşumun içine çekmek için her şeyi yapıolar :S Yazılanların çoğu hatta hepsi doğru..
O zamanlar daha ileri gitmeye çalıştıklarını anladığım an ilişkimi kestim onlardan zatenn.. Kaç kere çağırdılar üstüne hatta :S
Herkesin dini kitabı kendine..
Gelsin Amerika dan Fettullah dedikleri peygamber gibi taptıkları adam Türkiye ye, samimiyetine inanayımm!! Yaptıkları işte hiç bi samimiyet yok..
Yahu bi tanıdığım var.. Evleneceği insanı bile o hizmetteki abiler ayarladı (Görücü abi-abla usülü)..
Yuh diorum ve bilinçli olmak yine her şeyin başıı !
-
düzenleme : gereksiz mesaj kasmışım
-
bizim sınıftada var böyle 3-5 kişi bana da bi ara ısrarla gel diyolardı
-
ben icraata bakarım arkadaş.en iyi dersanel kolejler burada yıllarca devam ettim asla atatürk karalanmadı
bazı şeyler çamur at izi kalsın amaçlı yapılmasa güzel olur
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------ben icraata bakarım arkadaş.en iyi dersanel kolejler burada yıllarca devam ettim asla atatürk karalanmadı
bazı şeyler çamur at izi kalsın amaçlı yapılmasa güzel olur
-----------------------------Adamların Özelliği Bu Zaten. Şu An İçin Pusudalar.
FETTOŞ Denen USA Şakşakçısının Kesin Talimatı Var.
BU OLUŞUM İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTREN HİÇ BİR VAKIFIN ÜSTÜNE KAYITLI MENKUL VE / VEYA GARY İ MENKUL BULUNMAYACAK
BÜTÜN KAMU KURUM VE KURULUŞLAR ELE GEÇİRİLMEDEN SES ÇIKMAYACAK
( ASKER VE YARGI KURUMLARINDA TIKANDILAR ) BURALARI HALA ALAMADILAR.
HİLMİ ÖZKEK DENEN ADAMIN BAŞKANLIĞI ZAMANINDA YELTENDİLER AMA BUNUDA O SALAKÇA YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR