Şakirt Anlatıyor
-
Sayın "dengesiz", şahsen bu yazıyı çamur atmak için göndermedim ama Atatürk'ü sevmediklerini de biliyorum , o kadar salak değilim. Şimdi fetocuları Atatürk'çü göstermeyin ne olur. Kardeşim okudu bunların dershanelerinde, evimize risale-i nur'lar yağmaya başladı... Bir gün Çanakkale Gezisi dediler, gönderdik falan... Kardeşim bi geldi, " eee Türker, ne anlattılar? Atatürk'ten bahsettiler mi" diye sordum. "Yok abi ne Atatürk'ü , gökten inen yeşil yaratıklardan bahsettiler" diye cevap verdi. Bunlar da mı yalan.
Neyse arkadaşlar, tartışacaksak kimseye hakaret etmeden tartışalım istiyorum. Lütfen buna dikkat edelim.
-
benide hazırlıkta aralarına almaya calıstılar önce halısaha macına cagırdı bunların evine giden 4-5 kişi beni sonra eve cagırdılar çayu içmeye öle elime bi kitap verdiler falan :D
dedim abi beni onlara benzetemezsiniz bosuna ugrasmayın :) tesekkürler hersey için o gunden sonra gitmedim FETTOŞCULARIN evlerine
sonra NURCULAR die tabir edilen kesimden 4-5 kişi cagırdı birol gel işte yemek yicez ws iyi lan geliim dedim :D
alpay diede arkım var onunla gittik :)
konu yagmurdan acıldı :D
adam sordu yagmur nasıl yağar allahın bahşettigi vs vs vs :D
alpayda dedi :D yooo alakası yok dedi bulutlar arasında elektriklenme vs vs anlattı :D adam sustu haklısın oda var ama en önemlisi allahın bahşetmesi die dewam etti :D
sonra burayada daha cagrılmadık :D
en son SÜLEYMANCI kesimin yurtlarına gönderdi beni babam ! ( yunusemre yaf$aa ile orda tanı$tım ) yurtta günler iyiydi güzeldi ama deişenhiç bişi yoktu atatürke hocalar arasında kafir dendigini duydum onun gibi bi adama nasıl devlet kurdurmuslar gibi sözler duydum ama baba baskısından yurttan ayrılamadım karneyi aldıgım gün yurda bile gitmedim direk eve gititm daha onunden gecmedim 2 senedr :)
sonuc olarak hepsine lanet olsun dini kullanıyolar beyin yıkıolar
alayı şerefsiz
sonuna kadar KEMALİZM...
-
apoyraz bunu yazdı:
-----------------------------
ya cumhuriyetin ilk yıllarından beri risaleler didik didik inceleniyor insanlar sorgulanıyr hiç bir şey bulunamıyor eğer bir insan veya grup devleti ele geçirip kendi sistemini kurmak istese yukarda saydıkların sayesinde çoktan yapardı ki bu adamların arkasında (yukarda belirtiyor) abd ve ab varken yurt içindede bu kadar partizan ve sempatizanı varken bu adamlar neyi bekliyorlar kendi sistemini kurmak için ? demekki asıl amaç islamı yaşamak ve yaşatmak ve adamlarda yaşıyorlar hani.....
-----------------------------bu nasıl bir zihniyet ya ? islami yaşamaksa amaç neden gizli gizli yapılıor cou şey ?
neden teftişe gelindiginde bütün kitaplar kuran lar saklanıo sadece ders kitapları kalıo ortada neden evlere birer 2şer girilio toplu cıkılmıo ?
korkuları ne bunların ? yoksa laikler vs toplu gezenleri düzüolar mı ?
-
underzero bunu yazdı:
---------------------------------
halen 'hizmette' aktif olan ve son derece de teslimiyetçi bir arkadaşım bir seferinde şunları söylemişti, ben de yanlışı o zaman fark etmiştim: '`ne bu hocaefendi, hocaefendi ya... allah var, peygamber var ya`'
---
Allah var, Kuran-i Kerim var, Peygamber var
daha niye baskasina hizmet etme yarisina girersin cennete girmek icin...
-----------------------------yorumuna tamamen katılıyorum böyle İslamı yaşatacaz diye geçinenlerin neler yaptığını biliyoruz. En güzel örnek işte deniz feneri... ihtiyacı olanlara yardımm diye topladıkları paraların yarısından fazlasının samanyoluna gittiği ortaya çıktı.
Dini tam anlamıyla yaşamak çok güzel.ama gidip onun bunun tarikatına katılıp şakirt m idir nedir olmak çok saçma...
bi gün bende katıldım sohbetlerine gayet güzel dini konular hikayeler anlatıyolar buraya kadarı güzel.ama işin içine hocaefendi karışınca hemen ayrıldım.bi daha da hiç gitmedim.dersanelerine gitmeyin ben gidiyorum eğer aralarına katılmazsanız sizinle ilgilenmiyorlar...
-
Ne ŞAKİR(t) adamlar var ya :) Bir konuda daha geçen gün tv de Fetoşun kendi ses ve görüntüsüyle yapılanmasının asıl amacının ülkeyi ele gerçirmek olduğunu anlattığını izlediğimi yazmıştım..Bu herifin iyisi miyisi yok, yapacaklarını anlatmış siz nasıl hala şöyle iyi şeyler yapıyo diyebiliyosunuz? Yaptıklarının amacı belli hala cins cins iyi şeyler yapıyo diyenleriniz var aranızda :|
-
din cumhuriyet rejminde yaşanmıyormu? demokraside yaşanmıyormu?
adamlar kendiler açık açık söylüyolar zaten dine dayalı bi rejim die bunlara göz yumuluyo
bir tek yerde farklı düşünüyorum adam okusun bilsin bu düşünceleri desteklesin başımın üstünde yeri var
ama adam kulaktan dolma bigilerle hiç bişiden haberi olmadan Allah Muhammed dio başka bişi demio delleniyorum valla..
-
apoyraz bunu yazdı:
ya cumhuriyetin ilk yıllarından beri risaleler didik didik inceleniyor insanlar sorgulanıyr hiç bir şey bulunamıyor eğer bir insan veya grup devleti ele geçirip kendi sistemini kurmak istese yukarda saydıkların sayesinde çoktan yapardı ki bu adamların arkasında (yukarda belirtiyor) abd ve ab varken yurt içindede bu kadar partizan ve sempatizanı varken bu adamlar neyi bekliyorlar kendi sistemini kurmak için ? demekki asıl amaç islamı yaşamak ve yaşatmak ve adamlarda yaşıyorlar hani.....
ister banlanayım, ister kurşuna dizileyim, hatta isterse gelsin fetoşunuz beni cehenneme atsın umrumda değil gene de konuşacam,senin gibi geri zekalı koyunlar var olduğu sürece bu dünya üzerinde ne İslam, ne de Türklük sağ kalabilir.
bak görürsün, İslam ın sonu sen ve senin gibi malların elinden olacak, eğer Allah izin verirse belki son dakikada o kafir dediğiniz insanlar İslam ı kurtaracak, yazıyorum buraya..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------din cumhuriyet rejminde yaşanmıyormu? demokraside yaşanmıyormu?
adamlar kendiler açık açık söylüyolar zaten dine dayalı bi rejim die bunlara göz yumuluyo
bir tek yerde farklı düşünüyorum adam okusun bilsin bu düşünceleri desteklesin başımın üstünde yeri var
ama adam kulaktan dolma bigilerle hiç bişiden haberi olmadan Allah Muhammed dio başka bişi demio delleniyorum valla..
-----------------------------yaşanmasın demedik tabikide yaşanır ama bu adamın amacı farklı
dine dayalı bi rejim(miş) o yüzden mi beyin yıkıolar ?
-
aktiviteler belli arkadaslar... sinema , hali saha maci, ders calismak, pastanede oturmak, evde dvd izliycez gibi sosyal faaliyetleri siralayabiliriz.. ben sporla ugrastigim icin genellikle hali saha maclari yogunluklu ve bitiminde pastanelerde birseyler yemek bahanesiyle sohbetler mevcut... ve bazilari buradan güzel paralar kiriyorlar ailesine filan bakip yasamaya calisiyorlar.. bu yüzdende hic yutkunmadan bu ise devam edenleri biliyorum.. ama artik islemis iclerine cünkü adam bulacak cemaate kazandiricaksin.. o buldugun adam hizmet edicek. parasiyla veya yaptiklari ile buna katki saglayacaktir.. kula kulluk etmek gibi sizin bu yaptiginiz dedigim zaman hayir aslinda biz Rabbimize hizmet ediyoruz diyorlar. ve devam edip soruyorum. ama gecen büyük bi abinin ev,ne gitmistik adamin evinde masallah yok yok. dev ekran plazma tvler. laptoplar. acilir kapanir otomatik pencereler. altinda muhtesem bir audi yada jeepler.. peki neden sizde olmuyor bunlarda var.. cevaplari su "ileride bizimde olucak neyse biz isimize bakalim"........... :))) aslinda hepsi akilli cocuklar ama yönelimleri genelde aileden kaynaklaniyor..