Salağa Bak!
-
Veritabanının yolu :D
tahribat.com/admin/db/database.mdb -
haha arkadşlar buda bir gelişmedir cwli angutlar barim asp sitede php falan filan uğraşıyorlar ama sonuçta bunuda yapabiliyorlar artık gönülden tebrik ediyorum.
-
ohaaa a.k . adam siteyi mkportal yaptı 5 dk ya :S bu kadarda mallık olmazki :)
-
Harika! :))
-
lamerler kendilerini gösteriyolar. :D yazmış oraya albayx diye yaa koptum a.q.
-
puhahahhahaha YAttım yerlere :)))
-
Arkadaş geceleride boş durmuyor sanırım. Cw de dindar takılan bir elemandır kesin ama şu üyeliğe bakın yarıldım resmen:D Google sağolsun;)
-
Zuhauhhhh!!! Bunlar o cyber-warrior mu yawss :s Utandım valla bi de hackleseler tamam he :D Amk. ne cins insanlar bunlar yaa:))) Domain alıp hackleyen cinsten adamlar. Bi ara tv ye filanda çıkmıştırlar isko gibi :)) Lamrozlar!
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş geceleride boş durmuyor sanırım. Cw de dindar takılan bir elemandır kesin ama şu üyeliğe bakın yarıldım resmen:D Google sağolsun;)
-----------------------------
Dayı kanıt değil önceden google a DJ_Alper yazınca sadece benim üyeliklerim çıkıyodu şimdi aynı isimle okadar çok varki hatta bazıları nicki benim gbii yazıyo ezikler :D -
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş geceleride boş durmuyor sanırım. Cw de dindar takılan bir elemandır kesin ama şu üyeliğe bakın yarıldım resmen:D Google sağolsun;)
-----------------------------heykelmek için üye olmuşdur oraya da :D
Toplam Hit: 8258 Toplam Mesaj: 43