Salakkiznasiltavlanir.Com Burdaki Dökümanlar Elinde Olan Varmı?
-
okuyunca çok şaşırdım bunlar hep benimu yguladığım şeyler ya bende hep neden başarılı oluyorum diyordum kızlar konusunda demek ki bu tastiklenmiş bir şey işe yarıyor emin olabilirsiniz
bir arkadaşın dediği gibi çene çok öenmli sukun psukunları gerçekten hiç bir taraflarına takmıyorlar kızlar suskun puskun olacaksan çok yakışıklı olmalısın ozaman suskun olsanda farketmiyor ama tipin yoksa çene mecbur çalışacak başka çaren asla olamaz
-
Bölüm VII: Eve Atma
Tuzak Kurma 133
Mutlaka Bilinmesi Gerekenler 136
Alternatif Eve Atma Taktikleri 142
Bölüm VIII: Evde Ne Yapacaz?
Cinsel Açıdan Kız Milleti 147
Alkolün Kız Metabolizması Üzerindeki Etkileri 154
Kız Cinselliğe Yanaşmıyorsa?! 164
bari şu bölümleri görsek azıcık ucundan:) -
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
Bölüm VII: Eve Atma
Tuzak Kurma 133
Mutlaka Bilinmesi Gerekenler 136
Alternatif Eve Atma Taktikleri 142
Bölüm VIII: Evde Ne Yapacaz?
Cinsel Açıdan Kız Milleti 147
Alkolün Kız Metabolizması Üzerindeki Etkileri 154
Kız Cinselliğe Yanaşmıyorsa?! 164
bari şu bölümleri görsek azıcık ucundan:)
-----------------------------vallaya ev muhabbetınde takılmalar oluyr barı burası verılsın :D
-
hani hizmette sınır tanınmıyodu:| hakkımızı istiyoruz:) hakkımızın son 20 sayfası da kabul olur:B
-
-
tehditlere aldirmam kibarim fakat cok da sertim teklif etmem israr ederim o bicim dans ederim :):)
birden aklıma kemal sunalın dokunmayın şabanıma adlı filmi geldi onunda elinde bir kitap vardır böyle okuyup okuyor kızı tavlıyordu olmadımı diğer sayfaya geçin yazıp duruyordu kitapta sizde o hesap :) -
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------Garantili Kız Tavlama Sanatı - Suat Yağmuroğlu ( E-Book) (: Müridlerin işine elbet yarar !
:P
-----------------------------
Yok biz bu kitabı istemiyoruz dandik bu tam duygularıma tercüman olamıyor ama rahmi hocanınki süper (:
Hizmette Birkez Daha Sınır tanıma Rene Hoca :D -
Rahmi Vidinlioğlu nun kendi sitesinden iletişim bölümüne 100lerce istek maili atsak yayınlar mı acaba?
Salak kız nasıl tavlanır kitabınızı yayınlar mısınız diye.
-
rene abi bu rahmi hocanın bide başka bi yazısı vardı döküman arşivinde hani dede korkut hikayelerinin günümüze uyarlanmışı:d onu da istiyoruz vardı döküman arşivinde kaldırmışsınzı onu
-
Muhauahhaha.
Lan ne adamlarsınız ya :D
Gülmekten öldürdünüz beni yaw xD
Tarikatçıyım abazayım.