folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Salakkiznasiltavlanir.Com Burdaki Dökümanlar Elinde Olan Varmı?

Salakkiznasiltavlanir.Com Burdaki Dökümanlar Elinde Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

sayın tahribat müritleri aşaqıda yazılanları Nury arkadaşımızın topic içerisinde vermiş olduqu adresten buldum çok hoşuma qitmekten ziyade qülmekten karnım aqrıdı. sizlerlede paylaşmak istedim. belki dikkatini çekmeyen okumayan arkadaşlarımız vardır. buyrun burdan okuyun.Teşekkürler Nury

Bunları okuduktan sonra kız arkadaşsız erkek kalmayacak. Ama birazda cesaret lazım tabi ki...

- pardon, bi saatiniz varmıydı acaba?
    - yok!
    - yarım saat de olur, hatta 15 dakika.
    - hö? ne?
    [başarı yüzdesi : %12.25

(biri tanışma heveslisi, diğeri işbirlikçisi olmak üzere iki kişi konuşmaktadır, hedef konuşmaları duyabilecek şekilde konuşlanmıştır)
    1- yok abi o değil diyorum..
    2- o ya.. baksana kaş, göz. aynı. kesin eminim o.
    1- ya hayır o daha uzun boyluydu sanki
    (bu noktada dişi kişi kıllanır, bir iki bakış atar ama pek aldırış etmez)
    2- ya her iddiasına varım o. gidip sorucam.
    (2 dişinin yanına gider)
    2- ya afedersin. sen şu starın güzellik yarışmasında 2. olan kız değil misin?
    dişi- (kızarır, utanır, şımarır) hihi..yok hayır, benzettiniz sanırım..(smileyler havada uçuşur)
    2- evet, düşündüm de sen daha güzelsin zaten (ve akabinde akşam yemeği)
    [başarı yüzdesi : %86.25]

dişi dondurma yerken yanına gidilir
    -yalayabilirmiyim
    -hayır
    - o zaman dondurmandan yaliyim.ehehe
    -çat
    [başarı yüzdesi : %0]

-pardon bayan, at gibisiniz
    [basari yuzdesi: 100% travesti dayagi]

+ merhaba, daha once tani$madik ama bu tani$mamiza nasil engel olabilir dunyanin bile giderek kureselle$tigi bir donemde?
    - ha?
    + yani diyorum ki pekos bill nasil da dovdu o kizilderilileri helal olsun vallahi.
    - ya bu sacma laflarla bir yere varmayi umuyor musun cidden?
    + ba$ka onerilerin varsa dinlemeye hazırım ?
    - Mavi ekran
    [başarı yüzdesi : %0.22]

- Merhaba... Tanışabilir miyiz?
    - Nerden esti?
    - eeee.. şeyyy... Kuzeyden desem?
    [başarı yüzdesi : %32.25-Kızın espiri anlayışına bağlıdır]

1998 yer atlas pasajı önü. liseli belki de orta okullu kız sürüsü ortama dolar. belli ki bir pislik peşindedirler. içlerinden biri çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kurbanının boynuna atlar.
    - Atillaaaaaa
    kurban bir saldırıyı önceden tahmin ettiği için çoktan hazırlığını yapmıştır. kızı belinden tutarak tren istasyonlarında görmeye alıştığımız şekilde döndürür.
    - naber ayşee? nerelerdesin gözükmüyosun ne zamandır.
    (beklediğinden çok farklı bir tepkiyle karşılaşan dişi bir de havada iki tur dönmenin etkisiyle iyice sersemlemiştir.)
    - Şey ben ayşe değilim
    - Boşver ben de Atilla değilim zaten.
    (kız çuvallamanın verdiği utançla arkadaşlarının yanına dönerken, diğer kişi kendini olayın sonuna yetişmiş kız arkadaşla girilecek herhangi bir diyaloğa hazırlamaya başlamıştır)
    - kimdi o kız saruman
    - adını bilmiyorum ama ayşe değilmiş.
    [başarı yüzdesi : %91.25-tabi öncesinde böyle bir kızın durup dururken kollarınıza atlaması lazım]

x dişisi y erkeğine çarpar ve akabinde
    x-pardon
    y-önemli değil
    x-resmen üstüne çıktım
    y-önemli değil bana sık olur zaten
    [başarı yüzdesi : %99.0-Ne olduğu ortada ]

- deminden beri bakışıyoruz, bakışmak mı istiosun tanışmak mı?
    - bakışmak
    - şu köşeye git ve beni ordan izle o zaman.
    [başarı yüzdesi : %0]

a-siz yenisiniz galiba?
    b-hayır 6 aydır burda çalışıyorum ben.
    a-aa öyle mi? ben daha ilk defa görüyorum sizi...
    b-evet geçen sefer de aynısını söylemiştiniz.. a:.....
    [başarı yüzdesi : %10 - Pes etmeyin 3.seferi deneyin]

(sınıfta güzel ve ders kaçırmayan bir kızın yanına gidilir)
    -eöhm pardon ya ben bi kaç ders kaçırdım da acaba notlarını fotkopi çektirebilir miyim?
    -olur
    -de beni şimdi acelem var mesela ben akşam çektirsem yarın sana geri veririm
    -yarın nasıl bulacaksın beni
    -sakıncası yoksa telefon numaranı verirsen ben yarın ararım
    -hmm tamam
    (böylece hem kızla tanışılır, hem de telefon numarası alınır)
    [başarı yüzdesi : %50 - Başlangıç için fena değil, ne demişler başlamak işin yarısıdır.]

-pardon, meraba, cengizi tanıyor musunuz acaba?
    -?! hmm, bir düşüneyim... sanırım tanımıyorum.
    -peki, o zaman tanışalım ben cengiz. sizin ism..
    -...
    [başarı yüzdesi : %3.17- Çok eski bir numara olduğu için bayanlar artık yemiyor]

-naber nasilsin
    + on dakikadir yuzume bakiyorsun bunu mu buldun ?
    -ne bulaydim ?
    [başarı yüzdesi : %7.25 - Sohbetin devamına göre oran değişebilir. Daha yaratıcı olun]

- merhaba ben cem, 100 metreyi 10 saniyede koşarım.
    - hı?
    [başarı yüzdesi : %0 - Yorum yok Ne tavlamayı düşünüyor Çita mı?]

-merhaba beraber yürüyelim mi ?
    -hayır
    -peki koşsak olur mu ?
    [başarı yüzdesi : %34.25 - Karşı cinsin espiri anlayışına bağlıdır.]

isyankar tanışma modeli :
    -pardon, merhaba tanışabilir miyiz?
    -hayır.
    -ama niye?
    -hayır dedik ya.
    -ya ben senle aynı evde oturmuyorsam, aynı okulda okumuyorsam, aynı arkadaş grubumuzda yoksa, nasıl tanışacam söyler misin?
    [başarı yüzdesi : %62.25 - Israrcı olmaya devam. Bugün olmazsa yarın kesin]

-farkındaysanız bi saattir sizi kesiyorum?!
    -hö??!!
    [başarı yüzdesi : %17.64 - Demekk ki farkında değil]

erkek elinde tuttuğu bardaktaki sudan bir yudum alır ve karşısındaki kadına:
    -su çok güzel, gelsene.
    der. sonrasında ne olur ne biter hiçbir fikrim yok açıkcası.
    [başarı yüzdesi : %NA (Tespit edilemedi)]

once cakmak yakilarak kizin oturdugu masaya yaklasilir, ve kizin ayaginin altinda biseyler ariyormus edasiyla telasli telasli yerlere bakilir, olaylar gelisir:
    -napiyosun sen sapik?
    -ya ariyorum bulamiyorum bi turlu alla alla
    -ne ariyosun?
    -tanismak icin bahane..
    [başarı yüzdesi : %96.03 - Denemekte fayda var bence ]

e-seninle tanismak icin bi bahane bulmam gerekiyomu sence?
    k-?!
    [başarı yüzdesi : %4.58 - Demek ki gerekiyormuş]

otobüse elimde pilavla binmem sonucu ortaya çıkan deneme..
    çift katlı otobüsün en arkasına geçip otururdum.
    bir iki kaşık yememle beraber hemen önümdeki kız kalkıp bir ön sıraya geçti...
    arkadaşa dönüp;
    ben: kokudan kaçtı galba yaw?
    kız: (dönerek ve gülümseyerek) hayır çok rüzgar geliyordu o yüzden kalktım.
    ben: peki. bir kaşık istermisin?
    kız: ?? ee hayır
    ben: e peki sakız veriyim o zaman,
    kız: tamam bak ondan alırım...
    ben: hehe al bakalım. bu arada ben x.
    kız: ben de y memnun oldum
    [başarı yüzdesi : %87.23 - telefonunu almayı başarabilirsen tabii]

e-pardon bayan, telefon numarami kaybettim, sizinkini alabilir miyim?
    k-?!?!?!
    [başarı yüzdesi : %62.25]

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Enteresan İlgi Alanıma Girmez Ama Okudum yazıyı da, Aslında İlginç Bir Bakış Açısını DKN Hocam Çok İlginç Bir Şekilde Dramatize Etmiştir. Bencede Kız O Laflara Tav Olacak Kadar Salaksa Ne İşimize Yarar. :)

O Kadar Salağıda Olmasın Yani Genç Arkadaşlarım. Benim Fikrim Bu. :))

Kız Dediğin Biraz Zorlu Olmalıdır, Tavladınmı Alp Dağlaının Zirvesine Çıktın Hissi Vermelidir. eh eh :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Orjinal hali döküman değil 181 sayfalık kitaptır...

Kitabı Rahmi Vidinlioğlu hocamız yazdıktan sonra, hiç bir yayın evi basmaya cesaret edemiyor...

Bu hocamda holynin yardımı ile o zaman www.salakkiznasiltavlanir isimli siteyi acıp 18-20 sayfalık özeti koyuyor...

Fakat sonrasında bir dalgınlık sonucu hacklenince bu işide kitabıda tamamen bırakıyor...

Şu anda orjinal kitabın Word halinde 3 kopyası bulunmakta. Birisi holyde birisi bende birisi ise rahmi hocamızda :)

Basılı haldede sanırım bi tek bende var kendi printerımdan bastığım :)))

Kitap tam bir sanat eseri olduğundan ve rahmi hocamızın izni olmadığından yayınlayamıyorum tabiki ama şöle içinden bi kac yer yapıştırabilirim :)))

İçindekiler

Hakkımızda

Kitap Hakkında 6
    Yazar Hakkında 10

Bölüm I : Kız Standartları

Kızlar Nelerden Hoşlanırlar? 15
    Bölüm II: Kızla Tanışma Ve Yakınlaşma

Kızla Tanışma Ve Yakınlaşma 22
    Liseli Kızlar 25
    Üniversiteli Kızlar 45

Bölüm III : Kızları Etkileme

Etkileme Teknikleri 65
    Peki Nasıl Karizma yapılır? 67

Bölüm IV: Bilgi Toplama

Kızı Tavlamada Bilginin Önemi 79
    Kızın Doğum Tarihi Ve Burcu 80
    Kızın Sevgilisi Var Mı? 80
    Kızın Kankileri 81
    Kızın Telefonları 81
    Kızın Ev Adresi 83
    Kızın Mail Adresi 84
    Kızın En Sevdiği Şarkıcı 84
    Kızın En Sevdiği Çiçek 84

Bölüm V: Çıkma Teklifi

Ön Hazırlıklar 88
    Kızların Olası Reddetme Nedenleri 95
    Çıkma Teklifi 106
    Alternatif Çıkma Teklifleri 109
    İkna Etme 114
    Kabul Anı Detayları 119

Bölüm VI:
    Çıkma Hadiseleri , Nereye ve Nasıl?

Neden,Nereye Ve Nasıl Çıkmalı? 120
    Café Ortamı 125
    Caféden Çıkınca 129

Bölüm VII: Eve Atma

Tuzak Kurma 133
    Mutlaka Bilinmesi Gerekenler 136
    Alternatif Eve Atma Taktikleri 142

Bölüm VIII: Evde Ne Yapacaz?

Cinsel Açıdan Kız Milleti 147
    Alkolün Kız Metabolizması Üzerindeki Etkileri 154
    Kız Cinselliğe Yanaşmıyorsa?! 164

Bölüm XI: Terk Edilme

Neden Ve Nasıl Terk Ederler? 167
    Terk Eden Kızı Geri Döndürme 173

Sonsöz
    181

------------

149 ve 150. saydadan rasgele bi yer seçtim :)

Bu konuda öğrenmemiz gereken bir diğer nokta ise kızların ilk ergenlik dönemlerinde bilincine vardıkları , bizim için anlamsız olan bir korku : Bekaret korkusu. Yapılan araştırma ve gözlemler bekaret bozulması sırasında , erkek hayvan değilse, kızın fiziksel olarak anormal bir acı hissetmediğini göstermiştir. Fakat kızlar için burada önemli olan çektikleri fiziksel acılar değil tam tersine ruhsal acılardır. «Ruhsal acı nasıl oluyor lan?» diye soracak olan arkadaşlara söylüyorum: Bakın mesela Hindistan’da Budist rahipler beyinlerindeki acı lobunu konsantrasyon yöntemiyle kapatarak bedenlerine inanılmaz acılar çektirmelerine rağmen fiziksel olarak hiç bir şey hissetmiyorlar. Korlaşmış kömür üzerinde çıplak ayakla yürümek fiziksel olarak mümkün değil ama adamlar yürüyor. Bunu şartlanmaya bağlıyoruz. Şimdi bunun tam tersini düşünün, şartlanarak acı çekmeyi durdurabilirsen, aynı şekilde acı da çekebilirsin. Kızlar ise yıllarca (en az 16 yıl boyunca) «Bekaret bozdurmanın aşırı derecede acı çektirdiğine» şartlandırılmışlardır. Ve o anda kızlar bu acıyı çekerler. Peki kızlar neden bu şekilde cinsellikten uzak tutulmak istenmiştir? Neden bekaret konusunda böyle abartılı yalanlarla yıllarca korku dolu bir kabusmuş gibi bekletilmişlerdir?

Cevabı çok basit. Yukarıda açıkladığımız gibi kızlar ,kendi içgüdülerini baskılayarak çevreye çok ama çok farklı bir şekilde yansıtırlar (kapris, kıskançlık, dedikodu ,fitne,fücur vs.) fakat cinsel olarak tatmin edildiklerinde (ki onlar tatmin etmek zannettiğinizden çok daha kolaydır) üzerlerindeki tüm baskıdan kurtularak zapt edilmeleri zorlaşır. Hayatları sadece seks üzerine kurulu olduğu için sürekli konu üzerinde yoğunlaşırlar ve bu da toplumumuzun ahlak yargılarına ters düşer. Bu yüzden toplumumuzda kızlar evlenecekleri güne kadar hiç cinsel ilişkiye girmemiş olmalıdırlar. Evlendikten sonra toplum baskısından kurtulduğunu sanan kadın bu sefer ağır bir koca baskısıyla birlikte bir de toplum tarafından baskılanır. Kocasına ihanet etmesi bu şekilde önlenir.Tüm bunlar düşünüldüğünde kızların bekaret kavramından neden bu kadar korktuklarını biraz olsun anlayabilirsiniz. Kızların düştükleri bir diğer yanılgı ise , sevişme ile bekaretin bozulabileceğidir. Zamanında Güzin Abla'ya yollanan bir mektupta kızın teki aynen şunu demektedir:

«Sevgili Güzin abla, merdivenden inerken komşumuzun oğlunun eli elime değdi sizce bekaretim bozulmuş mudur? Yardımınıza çok ihtiyacım var. Rumuz: Çaresiz» Evet acı ama gerçektir, o dönem böyle bir kitap yazacağımı bilmediğimden ve evde de scanner olmadığından küpürü size gösteremiyorum ama hakikaten var böyle tipler!

Şimdi bu mektuptan çıkaracağımız en önemli ders «kızların bekaretin bozulmasını çok kolay bir şey zannettikleridir.» Gerçekte böyle bir şey söz konusu değildir. Daha önce de söylediğimiz gibi kızlar bekaret bozulması sırasında inanılmaz derecede acı çekeceklerine şartlandıkları için bekaretin bozulması zannettiğiniz kadar kolay değildir. Yani git bir dene bakalım duvara sokmayı nasıl bir his?!

İşte bu da aynı hiç farkı yok, zira kızlar bu şartlanmanın etkisiyle inanılmaz derecede kasarlar kendilerini, zaten gergin olan vajina iyice sertleşir ve genellikle ilk denemede yapmak hayal olur. Bu, evlenmiş bir çok arkadaşın da onayladığı bir şey. İlk gecede kızla ilişkiye girebilen neredeyse yok! Neyse bunları bilginiz olsun diye yazdım. Şu an için size sadece teoride lazım bunlar.

----------------------

anlayacağınız o internette gördüğünüz 5-10 sayfalık yer sadece buzdağının görünen yüzü :)

-----------------------------

OO rene hocam demek sende bu yöntemlerle tavlıyorsun ha yakışır :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    ayaklanma çıkaralım isyan edelim açlık grevi yapalım Da yayınlasınlar :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

«Sevgili Güzin abla, merdivenden inerken komşumuzun oğlunun eli elime değdi sizce bekaretim bozulmuş mudur? Yardımınıza çok ihtiyacım var. Rumuz: Çaresiz» Evet acı ama gerçektir, o dönem böyle bir kitap yazacağımı bilmediğimden ve evde de scanner olmadığından küpürü size gösteremiyorum ama hakikaten var böyle tipler!

Şimdi bu mektuptan çıkaracağımız en önemli ders «kızların bekaretin bozulmasını çok kolay bir şey zannettikleridir.» Gerçekte böyle bir şey söz konusu değildir. Daha önce de söylediğimiz gibi kızlar bekaret bozulması sırasında inanılmaz derecede acı çekeceklerine şartlandıkları için bekaretin bozulması zannettiğiniz kadar kolay değildir. Yani git bir dene bakalım duvara sokmayı nasıl bir his?!

---------------------------------------------

dogru diyor :)

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Yani git bir dene bakalım duvara sokmayı nasıl bir his?!

---------------------------------------------

güzel kıyaslama yapmış  ama demekki biz erkekler duvarı bile delebilioz :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 9030 Toplam Mesaj: 58