Salonun Işığı Yanınca Bağlantı Kopuyor
-
hacılar komik gelcek ama benim evde bilgisayar başındayken salonun ışığı yandığı an bağlantı gidiyor sebebi nedir anlamadım bi türlü modemin özelliğinden mi kaynaklanıyor ışık yandığı an hoperlerde bi çıtırdı oluşuyor ve bağlantı otomatik gibi kendiliğinden gidiyor nedir bunun sebebi bilen hiç yaşayan varmı
bu yüzden kavga ediyorum valla bişey indirirken gittiği zaman tekrar bi daha indirme zoruma gidiyor neden böyle yapıyor ev karanlık olduğu vakitte yapıyor gündüz sorun yok ta gece bi anda salondan ışık geliyor ne biliyim kapının altındaki ışık manyetik görür gibi nasıl olur ki hoperleri sakladım çekyatın altına yine oluyor bu sorundan kurtulabilirmiyim? battanyeyle kapıyı örtüyorum aile ehli içerde gizli işler yapıyom görüşünde oluşuyolar çaktık kafayı
-
işin zor :D
kolay gelsin :) baska modemde denedin mi hiç ?
-
hoca benzer problem bendede vardı..pc nin takılı oldugu fisin yanında o odanın elektrik düğmesi vardı işte...elektriği açında pc kapanıyodu :/..elektrikçi çağır hemen..
-
"hoperlerde bi çıtırdı oluşuyor ve bağlantı otomatik gibi kendiliğinden gidiyor"
kısa devre çakıyor işte hoca cevabı kendin vermişsin. Topraklı bir fiş kullan o prizi de yenile
-
Biz ayni evdemi yasiyoruz acaba :) ,aynen hoca sorun elektrik hattindan ,elektrkci halleder ama kim cagiracak ,zaten kendi baglantimi ayda yilda bi kullaniom 256kbs dial-up tan beter :D
-
şimdi düşük bir ihtimal ama şunu diyim sana;
eğer elektrik sizin oralarda filan düşükse, ya da evin elektrik tesisatın da sorun varsa ışık yanar yanmaz yük biniyor, dolayısıyla modem'in adaptöründe filan bişiler vardır. birden düşüyodur elektrik reset atıyodur modem. öyle düşünüyorum ben. başka bi ihtimal gelmiyo aklıma. hoparlörde çatırdadığı için elektriğin düşüklüğüyle alakalı bişey fikrimce
-
benim pc nin kablosu 4 metre uzakta fiş yeri odanın içinde ışık dışardan geldiği an yapıyor
gündüz sorun yok elektrik düşüklüğüyle ilgili sanmıyorum
-
böle bi olay sadece türkiyede olabilir zaten koptumm :D:D:D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Biz ayni evdemi yasiyoruz acaba :) ,aynen hoca sorun elektrik hattindan ,elektrkci halleder ama kim cagiracak ,zaten kendi baglantimi ayda yilda bi kullaniom 256kbs dial-up tan beter :D
Aynen :) -
Bende banyoya girince ışık kendi yanıyo :) Bir türlü çözemedim :DD
-
8mm bunu yazdı:
Bende banyoya girince ışık kendi yanıyo :) Bir türlü çözemedim :DD
-----------------------------hımm o da iyide bi sorun değil o hizmet
neyse şimdi nolacak hattımı değiştireyim elektrik kablosu fiş yerine çok uzun hat çeksem düzelir diye düşünüyorum evin ortasından delip diğer evden çeksem olur inş deniycem