folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Salonun Işığı Yanınca Bağlantı Kopuyor

Salonun Işığı Yanınca Bağlantı Kopuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacılar komik gelcek ama benim evde bilgisayar başındayken salonun ışığı yandığı an bağlantı gidiyor sebebi nedir anlamadım bi türlü modemin özelliğinden mi kaynaklanıyor ışık yandığı an hoperlerde bi çıtırdı oluşuyor ve bağlantı otomatik gibi kendiliğinden gidiyor nedir bunun sebebi bilen hiç yaşayan varmı

bu yüzden kavga ediyorum valla bişey indirirken gittiği zaman tekrar bi daha indirme zoruma gidiyor neden böyle yapıyor ev karanlık olduğu vakitte yapıyor gündüz sorun yok ta gece bi anda salondan ışık geliyor ne biliyim kapının altındaki ışık manyetik görür gibi nasıl olur ki hoperleri sakladım çekyatın altına yine oluyor bu sorundan kurtulabilirmiyim? battanyeyle kapıyı örtüyorum aile ehli içerde gizli işler yapıyom görüşünde oluşuyolar çaktık kafayı 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

işin zor :D

kolay gelsin :) baska modemde denedin mi hiç ?

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    hoca benzer problem bendede vardı..pc nin takılı oldugu fisin yanında o odanın elektrik düğmesi vardı işte...elektriği açında pc kapanıyodu :/..elektrikçi çağır hemen..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

"hoperlerde bi çıtırdı oluşuyor ve bağlantı otomatik gibi kendiliğinden gidiyor"

kısa devre çakıyor işte hoca cevabı kendin vermişsin. Topraklı bir fiş kullan o prizi de yenile

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Biz ayni evdemi yasiyoruz acaba :) ,aynen hoca sorun elektrik hattindan ,elektrkci halleder ama kim cagiracak ,zaten kendi baglantimi ayda yilda bi kullaniom 256kbs dial-up tan beter :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

şimdi düşük bir ihtimal ama şunu diyim sana;

eğer elektrik sizin oralarda filan düşükse, ya da evin elektrik tesisatın da sorun varsa ışık yanar yanmaz yük biniyor, dolayısıyla modem'in adaptöründe filan bişiler vardır. birden düşüyodur elektrik reset atıyodur modem. öyle düşünüyorum ben. başka bi ihtimal gelmiyo aklıma. hoparlörde çatırdadığı için elektriğin düşüklüğüyle alakalı bişey fikrimce

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

benim pc nin kablosu 4 metre uzakta fiş yeri odanın içinde ışık dışardan geldiği an yapıyor

gündüz sorun yok elektrik düşüklüğüyle ilgili sanmıyorum 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    böle bi olay sadece türkiyede olabilir zaten koptumm :D:D:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Biz ayni evdemi yasiyoruz acaba :) ,aynen hoca sorun elektrik hattindan ,elektrkci halleder ama kim cagiracak ,zaten kendi baglantimi ayda yilda bi kullaniom 256kbs dial-up tan beter :D
    Aynen :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende banyoya girince ışık kendi yanıyo :) Bir türlü çözemedim :DD

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    Bende banyoya girince ışık kendi yanıyo :) Bir türlü çözemedim :DD

hımm o da iyide bi sorun değil o hizmet

neyse şimdi nolacak hattımı değiştireyim elektrik kablosu fiş yerine çok uzun hat çeksem düzelir diye düşünüyorum evin ortasından delip diğer evden çeksem olur inş deniycem 

Toplam Hit: 4338 Toplam Mesaj: 31