Salonun Işığı Yanınca Bağlantı Kopuyor
-
bilgisayar ile aydınlatma hattı aynı yoldan gidiyosa bide bu florasan ise böle bişey olabilir.Çünkü balasttaki bobin hat akımını etkiler:Pcnin hattını değiştir
-
1.demek ki sizin evde elektriği seri bağlamışlar.Işık açınca modeme giden elektrik azalıyor. :)
2.ya da kısa devre oluyor.
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Bende banyoya girince ışık kendi yanıyo :) Bir türlü çözemedim :DD
-----------------------------hımm o da iyide bi sorun değil o hizmet
neyse şimdi nolacak hattımı değiştireyim elektrik kablosu fiş yerine çok uzun hat çeksem düzelir diye düşünüyorum evin ortasından delip diğer evden çeksem olur inş deniycem
Hoca yenile işte elektrik hattı çekmek problem değilki. -
Floresan kullanıyorsan eğer starterinde sorun vardır zira starder anlık olarak lambaya yolvermek için aşırı akım çeker.Ayrıca duvardaki düğmeyi kontrol et diyeceğim ama tehlikeli iştir. Düğme kontaklarında kararma olduysa mesala düğme eskiysede olabilir. Sorunun temli aslında modeminin aşırı hassas olmasından kaynaklanıyor. Elektrikli aletler herzaman için kısa süreli aşırı yüklenme ve ark yapabilir. Bu arada modeminin adaptörü orjinal mi?
-
al bi kesintisiz güç kaynağı en temizi.
yada bastır eve bi regulatör tak
-
düğmeyi açıp kapayınca olsa sadece kısa devre ya da belki statik elektriklenme ya da gerilim seviyesinde ki ufak düşüşlerden etkileniyor diyeceğim zaten başka bişiyde olmaz ama sen kapının altından ışık girincede oluyor diyorsun.manyetik alan felan diyeceğim ama o da olmaz ki. bence sen önce bi başka modemle dene gene oluyorsa ilk önce bi kurşun döktür kendine bide muska felan var mı yok mu diye sağa sola bak oda da birde okuyup üflet kendine sorun gene devam ederse evi satın :)
-
Hocam voltaj dalgalanmasından,
büyük ihtimal floresan bağlı sizin salona :)
Fişi başka prize bağlarsan sorunu giderebilirsin...
Yada güç kaynağı alabilirsin...
-
modem elektriğe bağlı değil kii yeni bi fişe bağlıyacam odada yuvarlak floresan var evet salonda floresan yok
yarın evin ortasından delecem diğer yerden çekmeye çalışacağım bi çarşı turu yaptık arkadaşla çerez filan kız filan konuştuk şimdi geldim banyo yaptım ancak
teşekkür ederim
-
HOCAM ELEKTİKİKTE Bİ KISA DEVRE VARDIR ELEKTİRİKÇİ ÇAĞIRMAN GEREKİR
-
8mm bunu yazdı:
Bende banyoya girince ışık kendi yanıyo :) Bir türlü çözemedim :DD
-----------------------------sens eçilmiş kişisin hissedebiliyorum :D