Samandırayı Bilen Müridler (Askerlik)
-
23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
beyler burda askerlik yapmış olan veya bi tanıdığı askerlik yapmış olan mürid var mı? nasıl bir yerdir ? piyadeyim bu arada.
nasıl gidebilirim? ankaradan geleceğim. nerde ineyim hangi otobüslere bineyim ?
-
uçakla gelirsen ki uçakla gel...sabiha gökçen'e in ordan servislerle gidersin
otobüslede geleceksen de şoföre zaten söylersin samadıraya yakın biyerde beni salla
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
uçakla gelirsen ki uçakla gel...sabiha gökçen'e in ordan servislerle gidersin
otobüslede geleceksen de şoföre zaten söylersin samadıraya yakın biyerde beni salla
-----------------------------ortak uçakla gelmem zor walla. otobüsle geleceğim. sora sora bulacağız yolumuzu gibi görünüyor.
-
http://forum.donanimhaber.com/m_22480876/mpage_1/fromTicket_/key_/tm.htm
Hocam buraya göz at, benim kanka da askere gidecek. Onunla aynı yere gidiyorsunuz, onun için baktıydım...
Çooook süper bir yere gidiyorsunuz hayırlı olsun. Arkadaşımın Adı Mehmet, görürsen aklında bulunsun, Balıkesirli...
-
Otobüsle geleceksen haremde ineceksin indiğin yerden servisler " sancaktepe , sarıgazı, samandıra, sultanbeyli " güzergahından gidecektir şöföre söyle zaten güzergah üstünde senin birliğin indiğin yerden teslim olursun.. Aksilik olur servis bulamazsan indiğin perondan yüzünü denize verecek şekilde sağ tarafına doğru yürü orda otobüs durakları var sultanbeyli otobüsüne bin samandırada inersin.. Muavine ısrarla hatırlatmasını söyle biraz salak oluyorlar çünkü geçtikten sonra abi sen samandırada inecektin dimi gibi repliklere mağruz kalabiliten yüksek çünkü..
-
Harem çok uzak müdür adamı hareme yollama
-
Cia bunu yazdı:
Harem çok uzak müdür adamı hareme yollama
-----------------------------Nerde inecekki hocam başka ?
-
ataşehir uygundur =)
yada işin yoksa git haremde in geze geze gidersin
-
Cia bunu yazdı:
ataşehir uygundur =)
yada işin yoksa git haremde in geze geze gidersin
-----------------------------Tabi hocam ya adam 15 ay uzun maratona gidior deniz görsün üsküdarı gezsin biraz deniz kokusu alsın istanbul trafiği çeksin biraz :D
-
Yolunu bulabilirse geze geze 3/5 gune varır artık
-
Dostum Metro yada nilüferin Samandirada Tesisleri var. Eger bu iki firmadan birine binme sansin varsa, Samandira tesislerinde inecegini soyle.İndikten sonra
Caddeye ciktiginda samandira Minibüslere binersin zaten 5dk lik yol. cayini kahveni ictikten sonrada gider teslim olursun.