Samanyolu Haber De İnternet Kısıtlaması
-
Mukan
sen şu taraf, sabah, zaman, vakit okuyup demokratiklik budur diye ders veren kişi değil miydin?
Samanyolu tv kimin? Akpnin.
Siteleri engelleyen kurum hangisi? Tib.
Tib kime bağlı? Başbakan'a.
Başbakan hangi partiden? Akp.
Bahsi geçen Internet yasasını çıkaran kim? Akp.
Yasada bilişim suçlarını gerçek suç tasnifleriyle örtüştüren kim? Akp.
Bugün sitelerin %80'ini (Tib açıklaması) re'sen (keyfi) kapatan kurum hangisi? Tib.
Bu böyle döner durur. Ata gözlük değil at p*p*sine kelebek olur.
FETVANIZI DA VEREYİM:
Tarikat evlerinde esrar, org*zm partisi yapıp; sokakta tekbir getirenlerden olmayınız. Kuşkusuz onlar cehennem azabından paylarını alacaktır.
bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
-----------------------------Okudugum gazetelerden daha iyisini yapabiliyosan niye burdasın ?
Bu arada herhangi bir bağım yok akp ile ilgili ben kimseyede demokrasi dersi vermem haddime değil.Stvnin akp tvsi olduğunu senden öğrendim benim bilidiğim stv cemaatindir cemaattede hiçbir siyasi parti desteklenmez gelelim diğer konulara; Bende internette sansürden yana rahatsızım ve karşısındayım bunuda heryerde söylerim.Bilişim suçlarının gerçekten farkı yoktur gerçek hayatta yaptığın hırsızlıkla burdaki arasında bi fark göster ? 2side emek çalar kul hakkına girer.
Diğer yandan benle anlaşamayabilrisin gayet normal.Amas öylediklerinin muhattabı benmişim gibi söylemişsin ben ne Tayyipm nede tib ama derdini anlıyorum aynı derdi bende çekiyorum ama elimdende birşey gelmez
Fetvan hakkındada daha ömründe girmediğin görmediğin yerler hakkında yorum yapmaz kulaktan dolma iftira atmazsan sevinirim.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Weldox bunu yazdı:
Yaftalamadan düşünün bence sende atmalısın.
-----------------------------sen şu taraf, sabah, zaman, vakit okuyup demokratiklik budur diye ders veren kişi değil miydin?
Bugün sitelerin %80'ini (Tib açıklaması) re'sen (keyfi) kapatan kurum hangisi? Tib.
FETVANIZI DA VEREYİM:
Tarikat evlerinde esrar, org*zm partisi yapıp; sokakta tekbir getirenlerden olmayınız. Kuşkusuz onlar cehennem azabından paylarını alacaktır.
-----------------------------koltuktan düştüm lan gülmekten :))) orgazım partisi yapıp sokaka tekbir getirenler :)))) kopardın beni hacı ya
-
Samanyolu'da engelli adult sitelerden de bahsettiler mi :)
-
Valla İlginç ama ben kendi adıma sansüre evet diyorum. Yani Arkadaşlar çok iğrenç siteler var hakikaten bunlarında engellenmesi son derece normal bence engellenmelide zaten nitekim bizim gençliğimiz genelde kendini yönetmeyi bilmediği için ve her okuduğu ve gördüğünü gerçek zannettiği için engellenmesi gerekli diye düşünüyorum... Ayrıca büyük video paylaşım sitelerininde Ulu Öndere hakaret içeren videoları engellemediği yada bildirilmesine rağmen bunların yayınına devam ettiği için engellendiğini unutmayalım bence doğrusuda budur...
-
abicim konu bilişim yaw yine din diyanete getirdiniz yuh be.
bırakın isteyen istediğni izlesin herkes kendi dünya görüşüne uygun olanı izler uygun olanı okur ne var bunda
-
Müritler bırakın A B partisini cemaatleri konu saçmasın la kanalı bırakın objektif düşünün olay bu değil. Bu yıl internetin a.m.k adamlar.
-
Mukan bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
Yaftalamadan düşünün bence sende atmalısın.
-----------------------------sen şu taraf, sabah, zaman, vakit okuyup demokratiklik budur diye ders veren kişi değil miydin?
FETVANIZI DA VEREYİM:
-----------------------------Samanyolu'nu AKP'nin yaptı helal olsun. Ayrıca son verdiğin fetva da biraz tecrübe yatıyor. Sanki tarikat kurup orgazm partisi yapıp sokakta tekbir çekmiş gibi bi halin var şizofren kardeş.
-
fetoş ne dio tel bağlantısı yaptılarmı
-
stv akpnin deilmiymiş:) buna kargalar bile güler:)
-
arkadaşlar program hakkında spoiler veriyorum
kapatılan sitelerin ergenekonla bağlantısı tartışılacak.