folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Samanyolu Haber De İnternet Kısıtlaması

Samanyolu Haber De İnternet Kısıtlaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:
    -----------------------------

*sine kelebek olur.

FETVANIZI DA VEREYİM:

Tarikat evlerinde esrar, org*zm partisi yapıp; sokakta tekbir getirenlerden olmayınız. Kuşkusuz onlar cehennem azabından paylarını alacaktır.

-----------------------------

Ben kaldım belırlı bır sure ıclerınde orgazm partısı goremedım zaten gorsem karı kıza kaymazdım ne ugrasacagım aga.

Ama nurcular ıle akp farklı .Nurcuları taraftar olarak gorebılırsın bu ulkede buyuk bır cogunlugunu kapsıyorlar.İnan hıc bır yerde onların adamları kadar fazla adamı olan ve bılınmeyen bır resmı kurum dahı yok.Adamlar gayrı resmı ıstıhbarat orgutu.Belkı de devlet altındadır.

nurcular turgut özalı adnan menderesı destekledır,bulent ecevıt t destekledıler sonra da tayyıp erdogan desteklendı.Tamamen dıne yonelık olsa ıdı antı modern olsalarıda adamlar dırekt gıder refah ı saadetı desteklerdı.Basma kalıp dusunmenın,zıt gorustekıne ıtıraz etmenın hıc bır seye faydası yok.

Ben Allah a çok şükür inanıyorum ve arada kımsenın olmasına gerek yok Peygamber Efendımz nasıl yapmamız gerektıgını acıklamıs herseyı.Müceddit adı verılen ınsanlar bana tuhaf gelıyor.ASlına bakarsan mesheplerde tuhaf gelıyor.Bir insan meshepsız olamaz mı?

Konu kaydı gene neyse ben yatıyorum kafam cok dumanlı cevap atan arkadaslara yarın atarım artık ıyı geceler arkadaslar.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 3823 Toplam Mesaj: 22