Samsun Nasıl Bir Yerdir?
-
bir iki avmsi var çok da büyük değil. gece hayatı iyidir sahil boyunca bar, pub vb. mekanlar vardır. her gece bi cinayet ya da adam yaralama olayı olur. eşşekçisi çoktur. çarşambalılarda birlik beraberlik hat safhadadır. tanısın tanımasın birbirlerine laf ettirmezler. yaşanır yani sıkıntı çekmezsin. beklediğinden iyi geçecektir.
-
Karadeniz'in en güzel 3 şehrinden biridir için rahat olsun hocam
-
Kızları dilber tatlısıdır.
-
Kutengri bunu yazdı:
-----------------------------Karadeniz'in en güzel 3 şehrinden biridir için rahat olsun hocam
-----------------------------karadenizin en güzel şehridir. 3. falan değil birincidir. ayrıca en gelişmiş şehridir. kızları güzeldir, atakumda takılacak yer çoktur hem deniz var hem kumsal hemde kafeler falan bolca var.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------18 yıl orada yaşadım istediğini sor.
memur şehri diyebiliriz.İstanbuldan çok daha ucuza çok daha kaliteli yaşayabilirsin.
Ulaşım sorunu istanbul kadar yok.Yeterki nereye neyle gideceğini bil yoksa dolmuşçuların maymunu olursun.Dolmuş kavramı istanbul gibi değil doblo ile 6-7 kişilik dolmuş düşün :) taksi kullanma ihtiyacı hissetmezsin.
Halkında yerli yoktur göç alan bir yer olduğu için kırma bir şehir bu yüzden bütün halkı ve esnafı aynı düşünme ama genel itibari ile hepsi iyidir.
Bire bir çakma piyasasının zirve yaptığı bir yerdir.Rus pazarı denilen yere girince ne demek istediğimi anlarsın.
Pazarlık yapmaktan çekinme.
Kavaklılar ve Çarşambalılardan uzak dur(görecelidir)
Orta halliyim diyorsan Makro AVM biraz gösteriş ve artisklik olsun diyorsan Yeşilyurt AVM de takıl.İkiside merkezden uzak ama dolmuş var.Ben gitmeyeli bir kaç yer ve mekanda yapılmış ama tavsiyede bulunamaaycağım.
1.000-1.500 tl ye eğer müsrif biri değilsen rahat yaşayabileceğin bir yer.Altıda mümkün tabi.
Bu arada sen nerede ne iş yapacaksın?
-----------------------------hocam birsürü çarşambalı arkadaşım var, aralarında kötü adama çatmadım, vardır elbet.
Kendi mahallem için konuşayım, Gaziosmanpaşa da oturuyorum. Burda sorunlu tiplerin çoğu Trabzonlu ne hikmetse. Lafım meclisten dışarı müridler :)
-
LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
memur şehri diyebiliriz.İstanbuldan çok daha ucuza çok daha kaliteli yaşayabilirsin.
Ulaşım sorunu istanbul kadar yok.Yeterki nereye neyle gideceğini bil yoksa dolmuşçuların maymunu olursun.Dolmuş kavramı istanbul gibi değil doblo ile 6-7 kişilik dolmuş düşün :) taksi kullanma ihtiyacı hissetmezsin.
Halkında yerli yoktur göç alan bir yer olduğu için kırma bir şehir bu yüzden bütün halkı ve esnafı aynı düşünme ama genel itibari ile hepsi iyidir.
Bire bir çakma piyasasının zirve yaptığı bir yerdir.Rus pazarı denilen yere girince ne demek istediğimi anlarsın.
Orta halliyim diyorsan Makro AVM biraz gösteriş ve artisklik olsun diyorsan Yeşilyurt AVM de takıl.İkiside merkezden uzak ama dolmuş var.Ben gitmeyeli bir kaç yer ve mekanda yapılmış ama tavsiyede bulunamaaycağım.
1.000-1.500 tl ye eğer müsrif biri değilsen rahat yaşayabileceğin bir yer.Altıda mümkün tabi.
-----------------------------hocam samsunda ama tam neresi bilmiyorum, bir avm yapılıyor orada teknik personel olarak çalışacağım. teşekkür ederim bilgiler için =)
bu arada internet durumu nedir oralarda? iyi midir bağlantı hızı falan.
-----------------------------rönesans inşaat ? berke inşaat ? karayel inşaat ? hangisindesin ?
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------hocam samsunda ama tam neresi bilmiyorum, bir avm yapılıyor orada teknik personel olarak çalışacağım. teşekkür ederim bilgiler için =)
-----------------------------rönesans inşaat ? berke inşaat ? karayel inşaat ? hangisindesin ?
-----------------------------lovelet bitti, bulvar avm de yapıldı, şu an yapılan bildğim eski otogardaki yer var. Ben cevap vereyim ttnetin altyapısı iyi açıkcası benim eve akk gelmeden önce 8 mbit bağlantıyla 1.3 1.4 mb sn ile indirebiliyorum. uydunet ilkadım ve atakumda var. superonline sanırım samsun genelinde var. internette sorun yaşamassın.
-
Karadenizin tek ve yegane Büyükşehir Belediyesdir hem de uzun zmaandır.
Son bi kaç yıldır iiden iiye büyüyor..
Senin çalışacağın AVM inşaatı ya meydandaki yada eski otogarın ordaki .
Şuan 3 AVM var , 2 tanesi de 2012-2013 gibi açılacak inş.
Bunun dışında Baumax var ( koçtaş vs muadili gibi düşünülebilir) Türkiyedeki ilk şubesini samsuna açtılar bu adamlar.
Bu yıl METRO alışveriş merkezi de açıldı hani şu toptancı vs olan
Şehir sahil kenarında olduğu için denize paralel olarak büyümekte.
Atakum dediğimiz yer bunun bir ürünüdür.Son düzenlemeyle ilçe oldu Atakum.
Aatakum tek başına sana yeter de artar bile , aradığın herşeyi bulabilirsin.
Yeterli bilgisi olmayanların attığı boklara bakma
Suç oranı büykşehirlerden farklı deildir.
Evet Bafra ve Çarşamba piskopatlıklarıyla meşhurdur. Ama seninle işleri yok ki. En azından 30 yıldır benimle işleri olmadı :)
Eskidendi o işler...
Samsunda geçireceğin 3-4 ay sorasında buraya fikirlerini yaz bakalım biz de görelim.
Bu arada 30 yaşındayım , 30 yıldır samsundayım, ayak basmadığım yeri yoktur.
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------rönesans olmalı.
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------Karadenizin tek ve yegane Büyükşehir Belediyesdir hem de uzun zmaandır.
Son bi kaç yıldır iiden iiye büyüyor..
Senin çalışacağın AVM inşaatı ya meydandaki yada eski otogarın ordaki .
Şuan 3 AVM var , 2 tanesi de 2012-2013 gibi açılacak inş.
Bunun dışında Baumax var ( koçtaş vs muadili gibi düşünülebilir) Türkiyedeki ilk şubesini samsuna açtılar bu adamlar.
Bu yıl METRO alışveriş merkezi de açıldı hani şu toptancı vs olan
Şehir sahil kenarında olduğu için denize paralel olarak büyümekte.
Atakum dediğimiz yer bunun bir ürünüdür.Son düzenlemeyle ilçe oldu Atakum.
Aatakum tek başına sana yeter de artar bile , aradığın herşeyi bulabilirsin.
Yeterli bilgisi olmayanların attığı boklara bakma
Suç oranı büykşehirlerden farklı deildir.
Evet Bafra ve Çarşamba piskopatlıklarıyla meşhurdur. Ama seninle işleri yok ki. En azından 30 yıldır benimle işleri olmadı :)
Eskidendi o işler...
Samsunda geçireceğin 3-4 ay sorasında buraya fikirlerini yaz bakalım biz de görelim.
Bu arada 30 yaşındayım , 30 yıldır samsundayım, ayak basmadığım yeri yoktur.
-----------------------------bilgiler için teşekkür ederim hocam =) bi önyargım yok açıkcası samsuna karşı. güzel gözükürdü samsun bana hep. bakalım =)