Samsun Nasıl Bir Yerdir?
-
edit
-
lucas'la beraber foruma vermis oldugumuz kısa süreli rahatsızlıktan ötürü kusurumuza bakmayın.
bi yanlıs anlasılma olmus, aileler tanıdık cıktı zaten, sıkıntı yok, iyi geceler.
-
Harika sayılan illerimizden olmasının yanında aynı zamanda da memleketim. Çarşamba'ya uğramadan 8 ay geçirme sakın...
-
lan konuya geç kalmışım ama, çarşambalı olarak adımızın çok anıldığı bir konuya yazmadan edemedim (:
çarşamba'da 15-20 yıldır büyük olay yok, nadiren ufak tefek olay yaşanır.. psikopat dedikleri de tiyatro yeteneği kuvvetli, korkanı korkutan çoluk çocuk tayfasıdır..
yazları köyümüze gittiğimizde elemanların beni maça çağırışı geldi şimdi aklıma (:
"muaythaiiissst, kirazlıkta döller maç yapii, gelii ni?
"niye ori, gidin gessene bori" gibisinden replikler :D
heheh bombadır, çarşambaya git eskiler sana direkt sen kimin dölüsün diye sorar (: bildiğin çocuk demek için kullanılır oralarda, ama yabancısı yadırgar tabi, lan küfür mü ediyor acaba gibisinden.. böyle 70-80 yaşlarında nur yüzlü sempatik bi nine de sen kimin dölüsün diye sorunca art niyet olmadığı anlaşılıyor zaten :P
arkadaşlar samsunu baya anlatmış extra lafa gerek yok.. son zamanlarda amazon hatunlarının heykellerini dikip, aralardan venedik kanalları geçirmek gibi afillisinden bişiler yapıyorlardı sahil civarında.. kral diyardır samsun.. 6 yıldır istanbuldayım ama memleket diyip gidip geliyoruz.. aile efradımız oralarda..
-
muaythaist bunu yazdı:
-----------------------------lan konuya geç kalmışım ama, çarşambalı olarak adımızın çok anıldığı bir konuya yazmadan edemedim (:
çarşamba'da 15-20 yıldır büyük olay yok, nadiren ufak tefek olay yaşanır.. psikopat dedikleri de tiyatro yeteneği kuvvetli, korkanı korkutan çoluk çocuk tayfasıdır..
yazları köyümüze gittiğimizde elemanların beni maça çağırışı geldi şimdi aklıma (:
"muaythaiiissst, kirazlıkta döller maç yapii, gelii ni?
"niye ori, gidin gessene bori" gibisinden replikler :D
heheh bombadır, çarşambaya git eskiler sana direkt sen kimin dölüsün diye sorar (: bildiğin çocuk demek için kullanılır oralarda, ama yabancısı yadırgar tabi, lan küfür mü ediyor acaba gibisinden.. böyle 70-80 yaşlarında nur yüzlü sempatik bi nine de sen kimin dölüsün diye sorunca art niyet olmadığı anlaşılıyor zaten :P
arkadaşlar samsunu baya anlatmış extra lafa gerek yok.. son zamanlarda amazon hatunlarının heykellerini dikip, aralardan venedik kanalları geçirmek gibi afillisinden bişiler yapıyorlardı sahil civarında.. kral diyardır samsun.. 6 yıldır istanbuldayım ama memleket diyip gidip geliyoruz.. aile efradımız oralarda..
-----------------------------aynen hocam bende bu sene ankaraya üniversite için samsunu çok aradım sürekli gittim geldim samsun gibi memleket yok hele çarşamba bambaşka internette şu çarşambaca lugat var gerçi unutuluyon bunlar yavaş yavaş :D