folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Samsun Nasıl Bir Yerdir?

Samsun Nasıl Bir Yerdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

edit 

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lucas'la beraber foruma vermis oldugumuz kısa süreli rahatsızlıktan ötürü kusurumuza bakmayın.

bi yanlıs anlasılma olmus, aileler tanıdık cıktı zaten, sıkıntı yok, iyi geceler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Harika sayılan illerimizden olmasının yanında aynı zamanda da memleketim. Çarşamba'ya uğramadan 8 ay geçirme sakın...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

lan konuya geç kalmışım ama, çarşambalı olarak adımızın çok anıldığı bir konuya yazmadan edemedim (:

çarşamba'da 15-20 yıldır büyük olay yok, nadiren ufak tefek olay yaşanır.. psikopat dedikleri de tiyatro yeteneği kuvvetli, korkanı korkutan çoluk çocuk tayfasıdır..

yazları köyümüze gittiğimizde elemanların beni maça çağırışı geldi şimdi aklıma (:

"muaythaiiissst, kirazlıkta döller maç yapii, gelii ni?

"niye ori, gidin gessene bori" gibisinden replikler :D

heheh bombadır, çarşambaya git eskiler sana direkt sen kimin dölüsün diye sorar (: bildiğin çocuk demek için kullanılır oralarda, ama yabancısı yadırgar tabi, lan küfür mü ediyor acaba gibisinden.. böyle 70-80 yaşlarında nur yüzlü sempatik bi nine de sen kimin dölüsün diye sorunca art niyet olmadığı anlaşılıyor zaten :P

arkadaşlar samsunu baya anlatmış extra lafa gerek yok.. son zamanlarda amazon hatunlarının heykellerini dikip, aralardan venedik kanalları geçirmek gibi afillisinden bişiler yapıyorlardı sahil civarında.. kral diyardır samsun.. 6 yıldır istanbuldayım ama memleket diyip gidip geliyoruz.. aile efradımız oralarda..

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

muaythaist bunu yazdı:
    -----------------------------

lan konuya geç kalmışım ama, çarşambalı olarak adımızın çok anıldığı bir konuya yazmadan edemedim (:

çarşamba'da 15-20 yıldır büyük olay yok, nadiren ufak tefek olay yaşanır.. psikopat dedikleri de tiyatro yeteneği kuvvetli, korkanı korkutan çoluk çocuk tayfasıdır..

yazları köyümüze gittiğimizde elemanların beni maça çağırışı geldi şimdi aklıma (:

"muaythaiiissst, kirazlıkta döller maç yapii, gelii ni?

"niye ori, gidin gessene bori" gibisinden replikler :D

heheh bombadır, çarşambaya git eskiler sana direkt sen kimin dölüsün diye sorar (: bildiğin çocuk demek için kullanılır oralarda, ama yabancısı yadırgar tabi, lan küfür mü ediyor acaba gibisinden.. böyle 70-80 yaşlarında nur yüzlü sempatik bi nine de sen kimin dölüsün diye sorunca art niyet olmadığı anlaşılıyor zaten :P

arkadaşlar samsunu baya anlatmış extra lafa gerek yok.. son zamanlarda amazon hatunlarının heykellerini dikip, aralardan venedik kanalları geçirmek gibi afillisinden bişiler yapıyorlardı sahil civarında.. kral diyardır samsun.. 6 yıldır istanbuldayım ama memleket diyip gidip geliyoruz.. aile efradımız oralarda..

-----------------------------

aynen hocam bende bu sene ankaraya üniversite için samsunu çok aradım sürekli gittim geldim samsun gibi memleket yok hele çarşamba bambaşka internette şu çarşambaca lugat var gerçi unutuluyon bunlar yavaş yavaş  :D

çarşamba

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 9085 Toplam Mesaj: 36