Samsung Galaxy Note 3 Mü ? Iphone 5S Gold Mu?
-
hocam çok uygulama kullanıorsun yani telefon kullanıcısısın.telefonlar uğraşan adam android kullanmalı yani note 3.
telefondan anlamayan alo alo diyen 1-2 oyun oynayan adam apple alsın
-
İos daha iyidir abi , bi kere sistem çok stabil o yetiyor zaten.. en azında play store daki salak saçma yorumları görmüyorsun :)
-
Lg G2 kullaniyorum , kullandigin uygulamalarin 3 kati uygulama yuklu telefonumda , hatta soyle soyliim 82 uygulama ve 15 oyun yuklu tekefonumda gayet memnunum onnumara 5 yildiz stabil ...
Bu cihazi kullanmasaydin ne kullanior olurdum , tabiki Note III ...
Ilgini ceker mi bilmem ama LG G3. de bir arastir derim
Bulabilirsen N9005 modelini almani tavsiye ederim...
JiggSaw tarafından 10/Tem/14 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Uzakdoğu derken neredesin hocam ?
-
note3
-
S5
-
M8 al boşver plastiği
-
iphone dan direk note3 e geçilmez. zaten çıkalı bayağa oldu. telefona alışamazsın, lg g3 veya samsung s5 al, s5 note3 ün bir küçüğüdür hem cebe iyi sığar hem tip olarak note3 tür, performansta da note3 ten aşağı kalmaz veya lg g3 bak oda s5 gibidir aşağı yukarı.
-
Bu soruyu soruyorsan Samsung sana müstehaktır, hiç bir güç de sana iPhone aldıramaz güzel kardeşim.
Yorumları takip edersin.
-
Ben Note 3 kullaniyorum. Bir telefonda aradigin tüm özellikleri bulabilirsin hocam. (Kullanim acisindan boyutlarini gözardi etmemelisin)
Ikisini kiyaslamak dogru olmaz. Farkli katagorilerde ürünler cünkü.
Illa iphone alacagim diyorsan, iphone 6 yi bekle bence. Birkac aya cikacaktir.
Ek olarak az önce paylastigim OnePlus One'i inceleyebilirsin. (Kaliteli Cin telefonlarini incele bence)