Samsung Galaxy Note 3 Mü ? Iphone 5S Gold Mu?
-
kardeşlerim yorumlarınız için çok sağolun bir elime note 3 aldım bir elime 5s ben iphonedan vazgeçemedim ve aldım. artık bir;
APPLE Iphone 5S Gold 32GB TR Kullanıcısıyım.
-
rebelpower bunu yazdı
kardeşlerim yorumlarınız için çok sağolun bir elime note 3 aldım bir elime 5s ben iphonedan vazgeçemedim ve aldım. artık bir;
Hadi hayrını Gör :D
-
JiggSaw bunu yazdırebelpower bunu yazdı
sağol mürid kardeşim nabayım herkes note dedi ama hiç yok yani bi aşk apple daha önce note 2 kullandım bu kadar sarmamıştı :))
-
rebelpower bunu yazdıJiggSaw bunu yazdırebelpower bunu yazdı
sağol mürid kardeşim nabayım herkes note dedi ama hiç yok yani bi aşk apple daha önce note 2 kullandım bu kadar sarmamıştı :))
Hayırlısı olsun hocam.
en temizini yapmışsın, jelly bean kitkat gibi yazılım güncellemesi var mı nerden bulur yüklerim derdin olmayacak.
en temizi güncelleme geldiğinde tek tuş en stabil işletim sisteminin kullanımında olacaksın.
-
ekrana tempered glass taktır. gidip ucuz ekran jelatinlerinden takıp milyarlık cihazı dandikleştirme.
ios ve android çok farklılar. android cihazda yapamayacağın şey yoktur ama performans sıkıntısı ve stabilite problemleri her zaman oluyor malesef.
-
Çok güldüm ya :) Konu açıp A mı B mi beyler diye sormus :D Sonra yüzde 70 A kalan yüzde 30 da ne A ne B demiş :) Adam gitmiş B almış ahaha :D
Ben olsam Xperia z2 alırdım o ayrı tabi, hayırlı olsun güle güle kullan :=) -
iphone 5 ile galaxy s4 bile boy ölçüşemez ne note 3 ü
-
3310 birtürlü değiştiremedim fakirlikten yahu