folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Galaxy Note 5'İn En Detaylı Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Note 5'İn En Detaylı Fotoğrafları Ortaya Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Note 2 sahibi olarak, Note 2 yaptıkları en iyi Note telefonuydu.

Sonra bozdular ama S6 Edge fena :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

android bir farklılık yapmayana kadar cihaz almak mantıksız. ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorlar amk.

Bizim millet yine alır. Sonra Whatsapp'tan hatunlara yazar, şeker patlamaca oynar. Sorsan çok hızlı yea der.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

aynı bokun lacıvertı

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

android bir farklılık yapmayana kadar cihaz almak mantıksız. ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorlar amk.

Bizim millet yine alır. Sonra Whatsapp'tan hatunlara yazar, şeker patlamaca oynar. Sorsan çok hızlı yea der.

Ben iphone' a geçtim de bir fark göremedim. Şarjının çabuk bitmesi dışında.

Benim görmediğim birşeyler mi var ? İlk kez kullanıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ne görmeyi bekliyorsun ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

Ben iphone' a geçtim de bir fark göremedim. Şarjının çabuk bitmesi dışında.

Benim görmediğim birşeyler mi var ? İlk kez kullanıyorum.

ayfona bende heveslendiğimde bende büyük heyecan ile almıştım.

umarım verdiğim para beni mutlu eder demiştim.

ulan birde ne göreyim. cihaz şebeğe çevirdi bizi 2 haftada. lan müzik atamıyorum alamıyorum filan.

ulan haydi akrabaları aile ile görüştürecem görüntülü. yok diğer cihazlarla görntülü yok şebekeden.

öğleye kadar telefon görüşmelerim var. bir baktım saat 3 te şarjım bitti. hay anasınız zikeyim dedim. şarj arıyorum otelde zor buldum.

yav arkadaş şu uygulamayı yükle. yok kredi kartı numaranı gir yoksa yüklemem. 

şimdi ayfonculara sorsan diyecekler itunes e üç kuruş para veremiyormusun ? yok whatsapp üzerinden görüntülü konuşamıyormusun ? sen ayfondan ne anlarsın.

vermiyorum arkadaş. sike sike şebekden görüntülü koşturmak zorunda. crack li apk yüklemek istiyorum. 2 lira soundcolud a para vermiyorum.

mına korum böyle işletim sisteminin. içine saat pili kadar batarya takmışlar yarrak gibi şarjı yarım gün zor gidiyor.

taşşak geçer gibi 5 gb icloud alanı veriyor. birde adam gibi senkronize bile etmiyor.

fakirmiyim ben bu mağduriyet ile cebimde ayfon taşımaya. 

cihaz kurulumunda kabul ettirdiği sözleşmeleri götüne soksun apple. bana hiç güven vermedi o sözleşmeler. götüm dışarıda kalacaksa android ile kalsın.

bari özgürüm amk. sony ,lg gibi markalardan stabil çalışan bir indroid cihaz alıp güzel güzel kullanmak varken neden kendimi sikindirik ayfona mağdur edeyim ki.

orosbu cocukları yalan söylüyorlar. ne yaptıysam cihazı geri almadılar.

marketini zikeyim ayfonun. ne istediğimi bulabildim nede istediğim uygulamaları çalıştırabildim.

biri bana ne olur söylesin. niye ayfon alıyorsunuz ? hangi kalitesinden faydalanıyorsunuz ? benim bilmediğim şey  ne ?

mına koyduğumun aliminyum kenarları elimin içini alerji yaptı 1 haftada. telefon hayvan gibi ısınıyor. sikik bir wireless alıcısı var ve hiçbir yerden çekmiyor.

benım evdeki meşhur koltuğumda test ettim birçok android sorunsuz çekerken ayfon wifide kopuyor.

olm fakir değiliz bastık parayı aldık sıfırını. ama iş görmüyor cihaz. istediğim uygulamaları çalıştırmıyor. ısınıyor alerji yapıyor şarjı akşamı bulmuyor.

yemin ederim @mustafanın başının etini yedim .birsürü yardımcı oldu. ama bir türlü istediğim şeyleri yapamadım şu cihazda.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@zalimadam

İyide şuan kullandığın G3'te görüntülü görüşme yok ? Şuanda şebeke üstünden görüntülü görüşme bitek Samsunglarda birde General Mobile'da var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ne görmeyi bekliyorsun ?

yok, bence telefon dünyasındaki en kaliteli telefon note' u yerden yere vuruyorsunuz her seferinde de.

Merak ettim sadece.

Iphone sadece kalite kokuyor eline alınca bile hissediyorsun, ama işlev olarak bir artısı olduğunu görmedim açıkcası.

Samsung S6' yi elime alınca, onun da kalite koktuğunu hissediyorum, malzeme kalitesini çok iyi kullanmişlar mesela.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Note zicker.

Kaan tarafından 13/Ağu/15 21:48 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

Htc One(m7) telefonum garantisi bittikten sonra bozulunca şu sıralar birçok telefon bakar oldum. Samsung ' ndan Sony' sine Çin Markalarından , Nexus'u na kadar.

Artık parasını hakeden telefonların ne kadar azaldığını farkettim. S6 diyosun en iyi android ama , o para cok fazla. HTC diyosun hakeza oyle.  Sony Z serisi Z2 haricinde çözümlenememiş bir aynı ürün üçlemesi dörtlemesine dönmüş.

Note ailesi hep ilgimi cekmiştir , cok yakın bir arkadaşımda Note 4 var sık sık elime de geçiyor , Note 4 den 5 e gecmek için hicbir sebep yok diyebilirim. Artık telefon satışlarınında azalmaya başladığı ve ozellikle Ekim, Kasım aylarında ek vergilerinde telefon fiyatlarına ekleneceği ülkemizde üst seviye telefon fiyatları iyice alıp başını gidecek gibi görünüyor buda iyice darbe vuracaktır satışlara. Ben şahsen ,

Ekim Başı gibi ülkemize gelecek Sony Xperia M5 , eğer Türkiye' ye paralel ithalatla yada distribütör ile gelirse One Plus 2 , yada Kasım ayında çıkacak 2 Google Nexus Modellerinden biri alınabilir diye düşünüyorum . Fiyat bandı 1299 - 1799 arası olacak bu ve birçok android telefonlara kullanıcıların kayacağı kanaatindeyim.

Hayat Bizi 61 kenara...
Toplam Hit: 4957 Toplam Mesaj: 40
samsung samsung galaxy note 5 note 5