Samsung Galaxy Note 5'İn En Detaylı Fotoğrafları Ortaya Çıktı
-
ozgunlu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ne görmeyi bekliyorsun ?
yok, bence telefon dünyasındaki en kaliteli telefon note' u yerden yere vuruyorsunuz her seferinde de.
Merak ettim sadece.
Iphone sadece kalite kokuyor eline alınca bile hissediyorsun, ama işlev olarak bir artısı olduğunu görmedim açıkcası.
Samsung S6' yi elime alınca, onun da kalite koktuğunu hissediyorum, malzeme kalitesini çok iyi kullanmişlar mesela.
S5 ile satışlar düşünce mecbur kaliteyi yükselttiler. Yoksa kenarlar hep soyuluyordu eskiden. Her zaman derim Samsung'un Note serisi harici alınmaz fakat bu model para verilip alınacak bir cihaz değil Note 4'ün üstüne bir şey katamamışlar. Adamların ellerinde yenilik kalmadı.
-
mkyb bunu yazdıozgunlu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ne görmeyi bekliyorsun ?
yok, bence telefon dünyasındaki en kaliteli telefon note' u yerden yere vuruyorsunuz her seferinde de.
Merak ettim sadece.
Iphone sadece kalite kokuyor eline alınca bile hissediyorsun, ama işlev olarak bir artısı olduğunu görmedim açıkcası.
Samsung S6' yi elime alınca, onun da kalite koktuğunu hissediyorum, malzeme kalitesini çok iyi kullanmişlar mesela.
S5 ile satışlar düşünce mecbur kaliteyi yükselttiler. Yoksa kenarlar hep soyuluyordu eskiden. Her zaman derim Samsung'un Note serisi harici alınmaz fakat bu model para verilip alınacak bir cihaz değil Note 4'ün üstüne bir şey katamamışlar. Adamların ellerinde yenilik kalmadı.
S6 edge plusin kalemi olaydi iyiydi.
-
Samsung'un olayı zaten taklit neyin muhabbetini yapıyoruz ki. :)
-
-3000mah
-4 cigolayt ram
-5.7inch
-Amoled

-
Cihaz 10 numara olabilir ama yakıtı boktan olursa tekler durur, o yüzden iphone akar,
-
Zaten Avrupa'da satılmayacakmış. Buna Türkiye dahil mi bilinmiyor. Yerine Galaxy s6 edge + satılacakmış.
-
Buda ülkemizde Satılacak olan S6 Edge +'nin klavyeli eklentileri. Samsung, Blackberry'nin pazar payına göz koymuş anlaşılan :

-
Erdi özüağ paylaşmış
Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+, 28 Agustos'ta Turkiye'de satisa cikiyor. On siparisler 21'inde basliyor.
-