Samsung Galaxy Note 7’Nin Patlama Sebebi Ortaya Çıktı
-
KrypT bunu yazdı

Bu ne şimdi? Amerikan uşaklığını bırakın, bir kerede çıplak gözle bakın.
-
KrypT bunu yazdı
Çok üst düzey bir espri.
Onu hazırlayanla bunu yapanlar akraba olmalı.
-
Bana saçma bir sebep gibi geldi, ama samsungun şuan denemekten başka çaresi yok gibi. Ya da kepenkleri kapatıp gidecekler aga telimle uçağa bile binemeyeceksem ne anladım
-
KrypT bunu yazdı

Run ! :D
-
KrypT bunu yazdı

-
Satilan telefonlar arasindan rapor edilen 35 yanma olayi var benim bildigim rakam bu. Adamlar sorumluluk adi degistirdi duzeltti ha olmadi o ayri mesele. Iphonda yaniyor lg de kimsenin baktogi ettigi yok. Ayrica iphon 6 sanirim tamamk yamuluyordu telefonlarin apple babalar gini aatti piyasadan toplatama olmadi. Sonuc samasung benim gozumde deger kazanmistir. Diger firmalar gibi olur oyle seyler diyop gecistirmedi en azindan.
-
oksijen bunu yazdı
Satilan telefonlar arasindan rapor edilen 35 yanma olayi var benim bildigim rakam bu. Adamlar sorumluluk adi degistirdi duzeltti ha olmadi o ayri mesele. Iphonda yaniyor lg de kimsenin baktogi ettigi yok. Ayrica iphon 6 sanirim tamamk yamuluyordu telefonlarin apple babalar gini aatti piyasadan toplatama olmadi. Sonuc samasung benim gozumde deger kazanmistir. Diger firmalar gibi olur oyle seyler diyop gecistirmedi en azindan.
Yamulma ayrı patlama ayrı hocam. iPhone yamuluyorsa zararı kendineydi. Samsung ise evi komple yakar Allah korusun. Samsung isterse toplatmasaydı Note 7'leri. Birisi ölür veya yaralanırsa çok sağlam tazminat davaları yer, ülke bazında telefon satışı vs yasaklanırdı.
-
-
KrypT bunu yazdı

Ulan bu ne ya muhahahaha,
Ayrıca adama demezlermi lan kasa bu içine koyacağın pil aklı başında otursun,