folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Galaxy S Telefonumu Root Etmek İstiyorum

Samsung Galaxy S Telefonumu Root Etmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

telefonu geçen yıl temmuz ayında arabistandan getirdim.orjinal,hiçbir sorun-bozulma duruma filan olmadı.ama sıkıldım biraz telefondan.android 2.3.3. sürümüne güncellenip geldi elime.daha hiç değiştirmedim sürümünü.geçen güncelleme yapayım dedim 2.3.7 mi ne var onu yükleyecektim.kies sağolsun internetten bir türlü indiremedi yükleme dosyalarını.güncelleyemedim,fabrika ayarlarında kaldı.madem güncelleyemedim bari root ediyim düzgün bir rom yüklerim dedim.ama root-rom hakkında hiçbir bilgim yok.nedir-nasıl yapılır-riski nedir filan,anlayanlar yardım ederse çok mutlu olurum.

http://www.cshtr.com/yararli-bilgiler-ve-dokumanlar/71599-unlock-root-butun-android-cihazlari-rootlama.html

tam başlıyordum ki linke girmiyor hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    heza bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

telefonu geçen yıl temmuz ayında arabistandan getirdim.orjinal,hiçbir sorun-bozulma duruma filan olmadı.ama sıkıldım biraz telefondan.android 2.3.3. sürümüne güncellenip geldi elime.daha hiç değiştirmedim sürümünü.geçen güncelleme yapayım dedim 2.3.7 mi ne var onu yükleyecektim.kies sağolsun internetten bir türlü indiremedi yükleme dosyalarını.güncelleyemedim,fabrika ayarlarında kaldı.madem güncelleyemedim bari root ediyim düzgün bir rom yüklerim dedim.ama root-rom hakkında hiçbir bilgim yok.nedir-nasıl yapılır-riski nedir filan,anlayanlar yardım ederse çok mutlu olurum.

http://www.cshtr.com/yararli-bilgiler-ve-dokumanlar/71599-unlock-root-butun-android-cihazlari-rootlama.html

Başka tarayıcı da filan dene siteye giriyor su an

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı
    heza bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

siteye değil,orda verilen programın linkine    http://rom.anshouji.com/root/unlockroot22-eng.exe    link bu

edit:link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum.yasaksa kaldırayım.zaten açılmıyor

cem-engine tarafından 26/Ağu/12 16:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı
    heza bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı

siteye değil,orda verilen programın linkine    http://rom.anshouji.com/root/unlockroot22-eng.exe    link bu

edit:link vermek yasak mı değil mi bilmiyorum.yasaksa kaldırayım.zaten açılmıyor

http://www.4shared.com/file/LmjEtNZK/unlockroot22-eng.html

alternatif olarak programın ismini gogıla yazıp indirebilirsin hocam

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Hocam baktım şimdi sadece download linkini değiştirmişler

http://www.unlockroot.com/ buradan kendi sitesinde ana sayfada var denedim indiriyor.

Diğer verdiğim linke gelince :) sadece bilgi olsun diye vermiştim fazla takma kafana şuan senin romla kernelle işin yok boş ver unut onları.Bir şey olursa pm at genelede mobil takıldığım için burdan cevap vermek zaman alıyor.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben root  u yaptım demin ilk önce bi problem oldu failed verdi ama tekrar deneyince halloldu sorunsuz :)

teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben root  u yaptım demin ilk önce bi problem oldu failed verdi ama tekrar deneyince halloldu sorunsuz :)

teşekkürler

sistem geri yükleme-format tarzı birşey yaptın mı önce?yoksa direk programla mı?

edit:sistem geri yükleme ney lan,fabrika ayarlarına dönme olacaktı o pardon :D

cem-engine tarafından 27/Ağu/12 19:55 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

teşekkürler

sistem geri yükleme-format tarzı birşey yaptın mı önce?yoksa direk programla mı?

hocam onlarla pek alakası yok bildiğim kadarıyla. her hangi bir yedek almamıştım direk yaptım. ama yine de pinpirikliysen yedek alabilirsin kies ile. en azından telefon numaraını mesajlarını falan yedekleyebilirsin. 

sistem geri yükleme de yapmadım format da atmadım. direk açtım yaptım. telefon yeniden başladı ve menüde superuser ı gördüm. ondan sonra root uygulamalarını indirdm (tahribatta o konu var) gereksi 10 tane programı faln kaldırdmı sonra bi kaç root gerektiren uygulama yükledim.

ne oldu dersen o gereksizleri kaldırktan sonra hem telefonda hızlanma oldu hem de boş ram biraz arttı :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    cem-engine bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

teşekkürler

hocam onlarla pek alakası yok bildiğim kadarıyla. her hangi bir yedek almamıştım direk yaptım. ama yine de pinpirikliysen yedek alabilirsin kies ile. en azından telefon numaraını mesajlarını falan yedekleyebilirsin. 

sistem geri yükleme de yapmadım format da atmadım. direk açtım yaptım. telefon yeniden başladı ve menüde superuser ı gördüm. ondan sonra root uygulamalarını indirdm (tahribatta o konu var) gereksi 10 tane programı faln kaldırdmı sonra bi kaç root gerektiren uygulama yükledim.

ne oldu dersen o gereksizleri kaldırktan sonra hem telefonda hızlanma oldu hem de boş ram biraz arttı :)

peki bilgisayarda internet açık durursa filan sıkıntı yaşatır mı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

siftah çekip başlayacam yarım saat sonra(laptopun şarjının dolması için)

pc de tüm programları kapatıyım mı,google chromeı da kapatayım mı.başlayacam artık şimdi şarj %40 onu bekliyorm

Toplam Hit: 2704 Toplam Mesaj: 29