Samsung Galaxy S Telefonumu Root Etmek İstiyorum
-
hocam hiç bir şey olmaz ben de visual studio 2010 + mysql + msn + chrome + ıvır zıvır programlar açıktı telefonda da wifi açıktı bir şey olmadı yani :) Allah göstermesin de sakınan göze çöp batmasın. Az rahat ol :) ilk durumda olmazsa hemen heyecana kapılma. ben de de olmadı. teli kapatıp açtım ne olur ne olmaz diye tekrar denedm ve elimi hiç bir programa sürmedim ne telfonda ne bilgisayarda, biraz bekledim (2-3 dakika) sonra bi uygulama yüklemek istiyor musunuz dedi hayır dedim sonra yeniden başlatmak için evt e tıkladım ve telefon yeniden başladı.
dikkat etmen gereken bu unroot yazılımını yüklerken yavşak bir araç çubuğunu yüklüyor. çok dikkat etmedim hepsinin işaretini kaldırdım sonra bi soru sordu, yüklemek zorunda mı ne gibi ona evt dedim bi baktım yüklemiş :) onu kaldırması biraz sıkıntı oldu ama kaldırdım. başka da bir şey yok
sonucu buraya yazarsın artık kolay gelsin, başarılar :) (ne büyüttük ama haa )
-
şuan başlıyorum hocalar,devlet meselesi yaptım kusura bakmayın :D
cem-engine tarafından 28/Ağu/12 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
ve bitti 2 3 dk filan sürdü,çok teşekkür ederim yardım eden herkese ve özellikle heza hocama.çok basit bir işlem yapmayı düşünenler bence korkmasın hiç.
neyse bende superuser göründü uygulamalar sekmesinde,şimdi ne yapacam :D
-
gsm operatorunun yüklediği programlar falan varsa onları kaldırabilirsn aman dikkat et sistem progrmlarını kaldırma :) ve her yüklediğin programa root yetkisi verme. bazı programların çalışması için root olması şart
http://www.tahribat.com/Forum-Rootlu-Uygulamalar-Android-159990/
burada güzel uygulamlar var :) keyfini çıkar
-
unbalanced bunu yazdı
gsm operatorunun yüklediği programlar falan varsa onları kaldırabilirsn aman dikkat et sistem progrmlarını kaldırma :) ve her yüklediğin programa root yetkisi verme. bazı programların çalışması için root olması şart
http://www.tahribat.com/Forum-Rootlu-Uygulamalar-Android-159990/
burada güzel uygulamlar var :) keyfini çıkar
teşekkürler :)
yalnız rom olayı filan varmış o ne oluyor,telime uygun güzel bir rom yükleyemez miyim ?
-
ayrıca bir sorum daha olacaktı.benim telefon normalde 512 mb ram diye geçiyor.yalnız telefondan ram bilgisine bakınca 329 mb gösteriyor ve bunun en az 150 160 mb si de dolu oluyor hep.yani 512 mb lik telefonumun yalnızca 170 mb ramini mi kullanabilirim en fazla.çok saçma geldi bana,galaxy ace plus ta bile ram daha fazla görünürüyor
-
telefonun modeline uygun olarak rom yükleyebilirsin. bazı editçiler romları düzenleyip piyasaya sunuyorlar. android sitelerinde var bir sürü rom. hangisi iyi hangisi performanslı v.s. oralardan incele.
ram olayına gelince. bir çok şey de olduğu gibi elektronikte de kayıp vardır. o yüzden 512 mb görememişsindir :) sistem kullanıyor, arkaplandaki programlar kullanıyo haliyle sana da bilmem kaç mb lik ram kalıyor.
-
cem-engine bunu yazdı
ve bitti 2 3 dk filan sürdü,çok teşekkür ederim yardım eden herkese ve özellikle heza hocama.çok basit bir işlem yapmayı düşünenler bence korkmasın hiç.
neyse bende superuser göründü uygulamalar sekmesinde,şimdi ne yapacam :D
Konu girdim, emin olmak için son sayfayada bi bakayım dedim eğer bu yazıyı görmeseydim "Hocam boş ver yapma" yazacaktım.Valla hocam ben taaaa symbian zamanlarından kalma olduğum için biraz rahatım kendi telefonum ve bilgisayarımda bir şey denerken hiç kasmam bozulursa elbet düzeltilir vardır bir çözümü sadece araştırmak lazım.Bozmadan çökertmeden olmuyor öğrenilmiyor baştan demesi ;)
heza tarafından 28/Ağu/12 03:09 tarihinde düzenlenmiştir