Samsung Galaxy S2 Çok Ucuz Ama Kararsızım.
-
Arkadaşlar aynı telefon hepsiburada da 1500 tl yken gitti gidiyorda eleman 970 tl ye satıyor ve yanında koruma kılıfı ve yedek batarya veriyor.
Satıcı yüzde 100 olumlu puan almış. Şimdi ben bu adama güvenip alıyım mı 970 tl ye. Telefonda sorun çıkarsa değiştirebilirmiyim?
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s-2-i9100-sifir-cep-telefonu-60695475
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar aynı telefon hepsiburada da 1500 tl yken gitti gidiyorda eleman 970 tl ye satıyor ve yanında koruma kılıfı ve yedek batarya veriyor.
Satıcı yüzde 100 olumlu puan almış. Şimdi ben bu adama güvenip alıyım mı 970 tl ye. Telefonda sorun çıkarsa değiştirebilirmiyim?
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s-2-i9100-sifir-cep-telefonu-60695475
-----------------------------hocam aynısını 750'e alıyorum. Hala almadım kararsızım. Yurt dışından geliyor bunlar. Kaçak, IMEI Klonlayıp satıyorlar. Artık bahtına. Ban yersen işin zor birde onu açtırmak için 100-200 tl bayılacaksın.
-
pek inandırıcı gelmedi bana ama yinede sen bilirsin
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı
-----------------------------
hocam aynısını 750'e alıyorum. Hala almadım kararsızım. Yurt dışından geliyor bunlar. Kaçak, IMEI Klonlayıp satıyorlar. Artık bahtına. Ban yersen işin zor birde onu açtırmak için 100-200 tl bayılacaksın.
---------------------------Hocam alıcıların yorumlarında hiç olumsuz yorum yok. Hiç birinde sorun çıkmamış. Acaba o yorumları bunun arkadaşları felan mı yaptı? Güvenemiyom.
-
ee androidtelefonlari.com da 974 lira kdv sizi. androidtelefonlari.com da bildiğim güvenilir kaliteli türkiyede en ucuza satan yer. büyük ihtimalle buda onların sattığı gibi ama kdv siz olanıdır. normal fiyat kdv olmadımı
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ee androidtelefonlari.com da 974 lira kdv sizi. androidtelefonlari.com da bildiğim güvenilir kaliteli türkiyede en ucuza satan yer. büyük ihtimalle buda onların sattığı gibi ama kdv siz olanıdır. normal fiyat kdv olmadımı
-----------------------------ilk mesajdaki ve senin verdiğin linkteki %90 i9100G modeli
demedi demeyin
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ee androidtelefonlari.com da 974 lira kdv sizi. androidtelefonlari.com da bildiğim güvenilir kaliteli türkiyede en ucuza satan yer. büyük ihtimalle buda onların sattığı gibi ama kdv siz olanıdır. normal fiyat kdv olmadımı
-----------------------------ilk mesajdaki ve senin verdiğin linkteki %90 i9100G modeli
demedi demeyin
-----------------------------g olunca noluyo hocam?
-
edit--
-
harbi şu i9100g vs i9250 vs ve g olmayanların arasındaki farklar ne hocam. sadece GB olarak verihafıza boyutu mu ?
-
G olanlar farklı anakartla üretildiği için root yapılmadığı söylenmişti bir arkadas tarafından iyice araştırmadan alma hocam
-
tbtgezgini bunu yazdı:
-----------------------------
G olanlar farklı anakartla üretildiği için root yapılmadığı söylenmişti bir arkadas tarafından iyice araştırmadan alma hocam
-----------------------------root nedir hocam ne işe yarıyor yani? Sitede root ettirmek istiyorsak kutuya tick atıyoruz ve fiyatı artıyor biraz.