Samsung Galaxy S2 Çok Ucuz Ama Kararsızım.
-
ucuz etin yahnisi nasıl olur koçum...
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------hoca samsung galaxy s III 1200 tl ye geliyor almanyada
http://www.saturn.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S-III-blau-GT-I-9300,48352,365082,280947.html
varsa bir tanıdık avrupada sana alsın, 100 tl de burada vergiyle açtırırsın..
-----------------------------açtırmak sadece 100 lira mı hocam sim kilidini, öyleyse iphone 4 felan da getirtiyim bizim kuzenlere:D Bide açtırınca garantisi felan bitiyor mu?
-----------------------------almanyada saturn ve media markt var hocam bu alanda iki büyük firma. fiyatları genelde aynıdır, bazen kampanyalar oluyor çok ucuza getirtebilirsin.
ben telefonu berlin-saturn den aldım. gerek media markt gerek saturn de sim kilit olayı yok hocam. o bahsettiğin iphone larda AT&T anlaşması ile oluyor, iphone olayı saturn de sim kilitliydi. apple store a bakman lazım.
100 tl vergi için alınıyor, bir de 10-15 tl ye pasaport kaydı yaptırıyorsun. başka masrafı yok. ben geçen yıl aldım galaxy s I, 600 tl ucuza gelmişti, 5 tl turkcellde açtırıdm ve hala kullanıyorum. o zaman bu 100 tllik vergi yoktu.
kardeşime de bi kaç ay önce 550 tl ye htc evo 3d aldım çek cumhuriyetinden ama ona pasaport bulamadım. benim 2 yıl dolmadı.. onunla uğraşıyorum kayıt etme ile
-
arkadaşlar birşey sorucam bende samsung s1 vardı kırdım ben bunu ve attım imei numaraları felan duruyor ama yurtdışından s3 getirsem s3'un imei numarası ile değiştirebilir miyim bunu ? Sıkıntı felan olur mu
-
normal fiyat bence
-
KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar birşey sorucam bende samsung s1 vardı kırdım ben bunu ve attım imei numaraları felan duruyor ama yurtdışından s3 getirsem s3'un imei numarası ile değiştirebilir miyim bunu ? Sıkıntı felan olur mu
-----------------------------her imei her telfona uymayabiliyor. s3 ü kırabilirlerse ve imeiler uyarsa yaparsın dediğin şekilde.. bir telefoncu ile konuş bu işi yapan..
bu arada söylemeyi es geçmişim. samsung un garantisi türkiyede yok, avrupa birliği üyeleri arasında garanti geçerli (almanyadan aldığımda adam bunu söyledi)
ama htc yi aldığımda hiç bir garanti belgesi almadım, bana internetten formu doldurursan türkiyede dahil garantili olacağı söylendi. bilginiz olsun