Samsung Galaxy S3 4.3 Güncellemesi
-
paduwan bunu yazdı
bu civara 2ay falan oldu geleli. Hizlandi benim telefon eskisine göre. Onun disinda bu updateler niye cikiyor bize ne yarari var hicbir fikrim yok :)
Bi oyun şeysi varmış. Onu devamlı güncelleme istiyormuş. Sizde var mı öyle bir şey.
-
Ben kies ile yükledim geçen hafta.Sanki ön kamera biraz kötü göstermeye başladı :S
-
Cesnist bunu yazdı
Ben kies ile yükledim geçen hafta.Sanki ön kamera biraz kötü göstermeye başladı :S
hala beklıyorum :D
-
Gelmedi hala
-
güncelleme dediğin böyle olur :|
ayarlar menüsünü sevdim her ayarın farklı sekmede olmasını
music player farklı olmuş
volume on down menüsü kalınlaşmış
rehberdeki ve mesajlardaki kişi resimleri olmamış o ne abicim cocuk gibi :|
pin kodu ve model kilit ekranı küçülmüş falan değişik bişey olmuş
buna dikkat! ses kaydediciyi kullananlar; programı açın ve hemen ayarlarına girin kalitesini yüksek yapın.yoksa .amr uzantılı kaydediyor ve berbat kalite!
gördüklerim bunlar -
nights_judge bunu yazdı
güncelleme dediğin böyle olur :|
ayarlar menüsünü sevdim her ayarın farklı sekmede olmasını
music player farklı olmuş
volume on down menüsü kalınlaşmış
rehberdeki ve mesajlardaki kişi resimleri olmamış o ne abicim cocuk gibi :|
pin kodu ve model kilit ekranı küçülmüş falan değişik bişey olmuş
buna dikkat! ses kaydediciyi kullananlar; programı açın ve hemen ayarlarına girin kalitesini yüksek yapın.yoksa .amr uzantılı kaydediyor ve berbat kalite!
gördüklerim bunlareyvallah hocam. heyecanla beklemedeyım :))
-
Sonunda akıl edip bluetooth'a devamlı görünür kalma özelliği eklemişler. Yaptıkları en saçma şeydi 2 dakika sonra telefon görünürlüğü gidiyordu. Eskiden mesaj geldiği zaman kilit ekranında mektup simgesi çıkıyordu onu azıcık sola çekip mesajı açıyorduk güzeldi öyle.Şimdi yukarıda en üstte şerit çıkıyor mesaj var diye aşağıdan bir yerden ekrana dokunup en üste sürüklemek gerekiyor o zaman bile her zaman mesaja gitmiyor kilidi açıyor sadece ya da ben alışamadım. Zoner antivirüs kullanıyorsanız artık bildirim menüsünde devamlı kalıyor 4.1.2 sürümünde görünmüyordu 4.3 ve üstü sürümlerde orada kalıyor uyuz ediyor insanı. Bildirim menüsü kısayolları biraz daha kullanışlı olmuş. Hesap makinesi, s planyacı, alarm, galeri programları güncellenmiş. Fotoğraflara çekildiği yer bilgisi eklenebiliyor. Eskiden varsa da ben bilmiyordum:) Bir de mesaj ekranındayken ses açma kısma tuşu ile yazı boyutunu değiştirebiliyoruz.
-
ftp, Dropbox, yandex, vb. link verebilecek var mı?
-
heza bunu yazdıftp, Dropbox, yandex, vb. link verebilecek var mı?
Linki kendin vermişsin ya
-
DarkSkull bunu yazdıheza bunu yazdı
ftp, Dropbox, yandex, vb. link verebilecek var mı?
Linki kendin vermişsin ya
telden çekeceğim için file share siteleri değilde ftp veya bulut link arıyorum.