Samsung Galaxy S3 4.3 Güncellemesi
-
mini için de geldi mi acaba?
-
kies le yükledim ama şöyle bir problem var şu anda. yukardaki bildirim panelindeki bildirimleri temizliyorum biraz sonra aynı bildirimler tekrar çıkıyor.yine temizliyorum yine çıkıyor.
-
sanane bunu yazdı
kies le yükledim ama şöyle bir problem var şu anda. yukardaki bildirim panelindeki bildirimleri temizliyorum biraz sonra aynı bildirimler tekrar çıkıyor.yine temizliyorum yine çıkıyor.
Android güncelleme bildirimimi
Samsung güncellemesimi
Program güncellemesimi
-
HeYeT bunu yazdısanane bunu yazdı
Android güncelleme bildirimimi
Samsung güncellemesimi
Program güncellemesimi
daha önce download ettiğim dosyaların bildirimleri. mesele bi pdf indirmişim zamanında onun bildirimi.

-
gördüğüm en büyük eksiklik ( bence) tüm sesleri kapat widget i yok bu sürümde çok işime yarardı. başka bir yerden temin edilebilir mi acaba?
-
@sanane hocam seninki geri yükleme gibi bişe olmuş otomatik whatsaplla ilgili ayıkamadım.
Dün benim tele yine güncelleme geldi sizde varmı bişe.
-
bildirimleri temizle diyorum 15-20 saniye sonra tekrar doluyor. listedeki dosyaları sildim komple yine geliyor.gıcık bi durum.
sadece whatsapp bildirimi değilki. download bildirimleri var sadece.
sanane tarafından 05/Şub/14 13:28 tarihinde düzenlenmiştir