Samsung Galaxy S9 / S10e Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhabalar,

Galaxy S9 hala alınabilecek bir telefon mu ? Fiyatı hiç düşmüyor. S9 Plus 'da indirim vardı fakat büyük olduğu için Plus tercih etmem. 

S9'a yönelmem diğer telefonlara göre daha kibar olması ve en azından samsung olması. 
    Valla yadırgayan arkadaşlar illa ki olacaktır ama Apple almıyorum bari Samsung olsun. Yeni nesil xiaomi, huaweii vb. bu cihazlara hiç ısınamadım.

Galaxy S9 en uygun nereden alabilirim ? Yurtdışı alabilir miyim ? Samsung TR garantili olması şart mı ? 

Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. 

(Ayrıca bu telefonun MOR rengi hep ucuz ya ) 

Son edit: 

S10e çok daha kibarmış. Karar verdim S10e araştırıyorum. 

Samsung Shopta 5500 tl
    Teknoloji marketlerinde 4500-4600 civarlarında değişiyor. Hepsinde de samsung türkiye garantili olarak geçiyor garanti türü. 

Aşağıda kadıköyde bir kaç telefoncuya ait ilanlar var.

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

Bu telefonların pahalı olanlardan farkı nedir ? Neden diğerlerinden ucuz ? Bunlarda da samsung türkiye'nin kutu üzerinde sticker'ı mevcut. İthalatçi garantili türü oluyor mu samsung telefonların ? 
    Aydınlatırsanız memnun olurum.

Ek olarak aşağıda teknoloji marketlerinde olan fiyatlarda birbirlerinden çok farklı.

HB
    www.hepsiburada.com
    vatan
    www.vatanbilgisayar.com
    n11
    urun.n11.com
    trendyol :) 
    www.trendyol.com
    ptt avm
    www.epttavm.com
    teknosa
    www.teknosa.com

By_HC tarafından 10/Nis/19 10:50 tarihinde düzenlenmiştir

HC
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Konuyu takipteyim.  Ben de notet8 peşindeyim ancak fiyatlar bir türlü düşmüyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

plus kullanıyorum memnunum. huawei falan hikaye ya. ne kadar killer katil denilse de ne xioami ne huawei samsung kalitesini yaşatamıyor. 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı

plus kullanıyorum memnunum. huawei falan hikaye ya. ne kadar killer katil denilse de ne xioami ne huawei samsung kalitesini yaşatamıyor. 

Hocam belki de yanlış düşünüyoruz ama aynı fikirdeyim ya :) Apple 'a güç yetmiyor bari samsung olsun. 

Plus'ın fiyatı şuan hepsiburada 'da çok uygun. Normal S9 parasına düşmüş neredeyse. 

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s9-plus-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000AJRAX   - S9 PLUS 4199 TL

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s9-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000AJRAQ           - S9 4099 TL

Ben s9'u boyutlarından dolayı tercih etmek istiyorum. 

Plus ile bayağı bir fark varmış arasında.

https://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S9,Samsung-Galaxy-S9/phones/10716,10717

By_HC tarafından 08/Nis/19 15:48 tarihinde düzenlenmiştir

HC
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

S9 plus boyut olarak biraz daha büyük ama ikisi arasında tercihen s9 plus daha iyi.öncelikle ram ve batarya olarak daha iyi.Ayrıca birkaç detay özellikten dolayı.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

Hocam belki de yanlış düşünüyoruz ama aynı fikirdeyim ya :) Apple 'a güç yetmiyor bari samsung olsun. 

sıfır mı 2. el mi düşünüyorsun hocamsen?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    TurkForces bunu yazdı
    By_HC bunu yazdı
    TurkForces bunu yazdı

sıfır mı 2. el mi düşünüyorsun hocamsen?

Sıfır düşünüyorum hocam. Ben aldığım telefonu en az 4 sene kullanıyorum. 

Şuan iphone 5s kullanıyorum 2013'te almıştım :D 

HC
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Mor renk hep ucuz. 

https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s9-64gb-samsung-turkiye-garantili-P241718458

3739 TL ama kız rengi işte :D 

HC
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Daha kibar olan s10e'yi keşfettim. ilk indirimde alacağım sanırım. 

Arkadaşlar şu ilanlar güvenilir mi ? Bu cihazlar samsung TR garantili mi ? 
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-s10e-128-gb-kapali-kutu-sifir-681574850/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-samsung-s10e-beyaz-2-sene-samsung-garantili-faturali-673975703/detay

samsung shop'daki üründen ne farkı var ? 

@mkyb hocamı konuya bekliyorum :) 

By_HC tarafından 08/Nis/19 23:30 tarihinde düzenlenmiştir

HC
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

arkadaşta 9plus var.

gayet memnun sadece koruma camı haricinde.

çünkü taktırdıktan 1 ay kadar sonra toz giriyor. gidip kaliteli bişey de taktırdı 150 liraya ama nafile.

ya da ilk düşürmeden (kenarlardan) çatlıyor.

onun harici herşeyinden memnun

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konuya davet edilmişim, davete icabet etmek düşer. 🙂

Konuda mesajlara genel olarak cevap vereceğim. Herkes üstüne düşeni alınabilir.

-S9 ve S10e arasında kalsam. S10e alırdım. Bir kere ram 6 GB ve işlemcisi abisi S10 ile aynı. Ekranı ise Super Amoled değil Dynamic Amoled. Samsung ekranlarında düzeltmeye gitti ve renk doğruluğunu arttırdı. Ancak gelgelim ki S9'un ekranı teknoloji olarak eski olsada çözünürlük olarak S10e'den üstün.

-S9'daki kavisli ekran tam bir kabus. Camı Gorilla Glass tamamda cama eğim verebilmek için sağlamlıktan ödün veriyorlar. Kılıfsız kullanmak tam bir kabus. Ekran üflesen çiziliyor. Üstüne en ufak darbede tuz buz oluyor. Oled ekran olduğundan değişimide masraflı. S10e'nin ekranı tertemiz düz ekran. 

-Samsung kalitesi Huawei'de yok falan denmiş. Doğruluk payı var zira Huawei ve Xiaomi Samsung'tan Oled ekran almasına rağmen Samsung'un cihazları kadar kaliteli görüntü sunamıyor. Samsung burada ekran üretimi konusunda tekel olmasını konuşturuyor. 1080p ekranlı Xiaomi telefonum var ama geçen 720p ekranlı Samsung ile yanyana koyduk Samsung gerek parlaklıkta gerekte renkler konusunda daha albeniliydi.

-Kavisli ekranlara doğru düzgün cam koruma yapılamıyor. Yapılanları var ama ortası boş kalıyor kenarlarında yapışkan oluyor vs. S7 Edge kullanırken uygulamıştım telefon nasıl olsa suya dayanıklı diye yağmurda kullanayım dedim eve bi geldim ekran koruyucunun altında su damlası girmiş. Hayır ne yaptıysam çıkmıyorda. En sonunda sikerim böyle aşkın ızdırabını diye söküp attım.

Sonuç olarak S10e alınabilir cihaz ama fiyatı tuzlu. Düşmesini bekle derim biraz. Özellikle yeşil rengi hoş duruyor.

https://www.youtube.com/watch?v=iEq4zPwmQzs

mkyb tarafından 09/Nis/19 00:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(