Samsung Galaxy S9 / S10e Almak
-
mkyb bunu yazdı
Konuya davet edilmişim, davete icabet etmek düşer. 🙂
Konuda mesajlara genel olarak cevap vereceğim. Herkes üstüne düşeni alınabilir.
-S9 ve S10e arasında kalsam. S10e alırdım. Bir kere ram 6 GB ve işlemcisi abisi S10 ile aynı. Ekranı ise Super Amoled değil Dynamic Amoled. Samsung ekranlarında düzeltmeye gitti ve renk doğruluğunu arttırdı. Ancak gelgelim ki S9'un ekranı teknoloji olarak eski olsada çözünürlük olarak S10e'den üstün.
-S9'daki kavisli ekran tam bir kabus. Camı Gorilla Glass tamamda cama eğim verebilmek için sağlamlıktan ödün veriyorlar. Kılıfsız kullanmak tam bir kabus. Ekran üflesen çiziliyor. Üstüne en ufak darbede tuz buz oluyor. Oled ekran olduğundan değişimide masraflı. S10e'nin ekranı tertemiz düz ekran.
-Samsung kalitesi Huawei'de yok falan denmiş. Doğruluk payı var zira Huawei ve Xiaomi Samsung'tan Oled ekran almasına rağmen Samsung'un cihazları kadar kaliteli görüntü sunamıyor. Samsung burada ekran üretimi konusunda tekel olmasını konuşturuyor. 1080p ekranlı Xiaomi telefonum var ama geçen 720p ekranlı Samsung ile yanyana koyduk Samsung gerek parlaklıkta gerekte renkler konusunda daha albeniliydi.
-Kavisli ekranlara doğru düzgün cam koruma yapılamıyor. Yapılanları var ama ortası boş kalıyor kenarlarında yapışkan oluyor vs. S7 Edge kullanırken uygulamıştım telefon nasıl olsa suya dayanıklı diye yağmurda kullanayım dedim eve bi geldim ekran koruyucunun altında su damlası girmiş. Hayır ne yaptıysam çıkmıyorda. En sonunda sikerim böyle aşkın ızdırabını diye söküp attım.
Sonuç olarak S10e alınabilir cihaz ama fiyatı tuzlu. Düşmesini bekle derim biraz. Özellikle yeşil rengi hoş duruyor.
Hocam çok teşekkürler. Herşeyi açıklamışsın valla. s10e ayrıca çok kibar bir telefon. Sen de iyi diyorsan İyice s10e'ye yönelmiş oldum şimdi. Fiyat olarak sahibinden paylaştıklarımla internetten olanlar arasında 500 lira oynuyor. Samsung shopda 5500 tl.
İyice kafam karıştı. Kadıköyde sıfır satılanlar çok çekici duruyor :)
Ayrıca hocam fiyatı çok düşer mi dersiniz ? Malum doların hali ortada. Daha da çıkacak. Telefona nasıl yansır bilemeyeceğim. -
Araya sorumu sıkıştırmak istiyorum affınıza sığınarak
Note 9 vs. S10+
Stylus kullanmayı seviyorum ancak S10+ kamerası note9'a göre nasıldır bilemedim.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Note 9 vs. S10+
Stylus kullanmayı seviyorum ancak S10+ kamerası note9'a göre nasıldır bilemedim.
Hocam çok yüksek değil mi fiyatları ?
s10e bile yüksek ama işlemcileri aynı bildiğim kadarıyla. Stylus kısmını bilemeyeceğim en son Sony Ericsson P990i de stylus pen kullanmıştım :) -
By_HC bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Note 9 vs. S10+
s10e bile yüksek ama işlemcileri aynı bildiğim kadarıyla. Stylus kısmını bilemeyeceğim en son Sony Ericsson P990i de stylus pen kullanmıştım :)Note serisi başkadır ama kenar kavisli note saçmadır.
Bugüne kadar kenarları kavisli not defteri gören oldu mu hiç. Düz ekran note candır. O da en son Note 5 de kaldı. Kavis olayını Note Serisine yapmayacaklardı.
Şuan Note FE kullanıyorum ama daha önce kullandığım bir Note 4 keyfi alamıyorum ekran stylus kullanımında. Yok mu Note FE nin düzü. Yada nasıl düzeltebiliriz :)
-
JOE bunu yazdıBy_HC bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Note 9 vs. S10+
s10e bile yüksek ama işlemcileri aynı bildiğim kadarıyla. Stylus kısmını bilemeyeceğim en son Sony Ericsson P990i de stylus pen kullanmıştım :)Note serisi başkadır ama kenar kavisli note saçmadır.
Bugüne kadar kenarları kavisli not defteri^^D` gören oldu mu hiç. Düz ekran note candır. O da en son Note 5 de kaldı. Kavis olayını Note Serisine yapmayacaklardı.
Şuan Note FE kullanıyorum ama daha önce kullandığım bir Note 4 keyfi alamıyorum ekran stylus kullanımında. Yok mu Note FE nin düzü. Yada nasıl düzeltebiliriz :)
^^D` Bâri kavisli ekranın bitiminde. bir miktar Kasa Çıkıntısı yapsalardı, şahane olurdu. Artık Metal olur. Plastik olur, Cam olur, bilemem.
Tamâmen, Kavis'liye de karşı değilim şahsen.( yok bu olmadı gibi. @@,`) )
RitmFarbRacourci tarafından 09/Nis/19 15:11 tarihinde düzenlenmiştir -
JOE bunu yazdıBy_HC bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Note 9 vs. S10+
Bugüne kadar kenarları kavisli not defteri gören oldu mu hiç. Düz ekran note candır. O da en son Note 5 de kaldı. Kavis olayını Note Serisine yapmayacaklardı.
kenarına yazma hocam sen de :D ben de note fe kullanıyorum
-
şu sıralarda hangi telefon alınır; filtreleme aşağıdaki gibi olacak şekilde.
Fiyatı 2500 tl ye kadar
ram 4 ya da 6 .. tercihen 6
işlemcide kastırma dondurma yapmayan
kamerası iyi
samsung a50 - redmi note 7 - huawei mate 20 - mi8 lite << sizce hangisi??
-
S10e aldım eşime geçen ay.. varsa soru yanıtlayabilirim.
Hediye gelen buds kulaklığa hasta kaldım diyebilirim..
Telefondaki hoparlör sesi cidden mükemmel.
Şuanda samsungtan hediye beklediğim 500+400 tl hediye çeki var..
Dipnot: 2 tane kredi kartı ile işlem yapılabiliyor,
tek çekim olmak kaydı ile.
-
TheM4D bunu yazdıJOE bunu yazdıBy_HC bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Note 9 vs. S10+
kenarına yazma hocam sen de :D ben de note fe kullanıyorum
Yok hocam kavis olayı bana gelmedi, soğuttu beni stylus tan halbuki önceden ne kadar da samimiydik. Şimdi yüzüne bakasım yok. Neyse derdim büyük
-
-Note serisinde ki kalemi sıradan dokunmatik kalemi olarak görmek yanlış olur. Kalemin içinde ekran ile iletişime geçen çip var. Nokia 5800'daki düz plastik kalemle karıştırmayın.
-S10e'nin fiyatı düşecek orası bellide dolar ne olur ona bir şey diyemem.
android galaxy s9 s9 alınır mı? s9 kampanya samsung s9 galaxy s10 galaxy s10e