Samsung İ9250 Galaxy Nexus Nasıldır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

arkadaşlar hepsiburada.com üzerinden bu telefonu almayı düşünüyorum fiyatı bu özelliklere göre güzel geldi. bu telefonu kullana varmı aranızda nasıldır güzelmidir 4.1 güncellemesi alan tek telefondu galiba şuan kullanıcı deneyimi nasıl işletim sisteminin. ayrıca hepsiburadadan telefon aldığımda telefonun başına bişi gelirse ne yapmam gerekiyor garanti işleri nasıl oluyor

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-nexus-i9250/productDetails.aspx?productId=telcepsamnexus&categoryId=371946

bütçem 1400 tl ona göre önerebileceğiniz telefonlarada açığım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Hocam ben kullaniyorum 10 numara telefon.s3 filan hikaye

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Hocam ben kullaniyorum 10 numara telefon.s3 filan hikaye

s3 alacak kadar param yok zaten :D ama hiç düşünmedim s3 almayı sonuçta yeni çıktı fiyatı daha donanımının karşılığı olduğunu düşünmüyorum fiyatı düşerse alınabilinir. ama şuan nexus tam parasının karşılığı olduğunu düşündüğümden almak istiyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

enes al bunu sen :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek
    hezarfen bunu yazdı

enes al bunu sen :D 

robot için kullanırız :D  :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

Gözümde en baba telefondur. Google samsung ortak çalışmasıyla üretilmiştir. Arkasındaki google yazısından da anlaşılmaktadır. Bu nedenle bütün android güncellemeleri önce bu telefona gelir. İphone bunun yanında oyuncak telefondur. Kesinlikle tavsiye ederim. 

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

hocam nexus mevcut ücretini hakedecek bir telefon değil görüntü birimi daha düşük  s2 yada s3 al derim s3 üde bugün 1500 li civarlara kapatabilirsin nexustan fazla pahalı değil ayrıca emin ol parasını hakediyor 1 hafta kullan daha iphone muş başka telefonlarmış oyuncak gelir anca note 2 yi seversin s3 ün üstüne

düzenleme: http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-fiyati,771729.html?ref=315    buyur hocam sakına alma aldıysan kutusunu açmadan müşteri memnuniyeti ile iade et pişman olma sonra

yalnizturk tarafından 02/Eyl/12 15:26 tarihinde düzenlenmiştir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

hocam nexus mevcut ücretini hakedecek bir telefon değil görüntü birimi daha düşük  s2 yada s3 al derim s3 üde bugün 1500 li civarlara kapatabilirsin nexustan fazla pahalı değil ayrıca emin ol parasını hakediyor 1 hafta kullan daha iphone muş başka telefonlarmış oyuncak gelir anca note 2 yi seversin s3 ün üstüne

düzenleme: http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-fiyati,771729.html?ref=315    buyur hocam sakına alma aldıysan kutusunu açmadan müşteri memnuniyeti ile iade et pişman olma sonra

hocam burdaki sitelerin hangileri güvenilir sonra imei clonlandı yok grantisi  yok gibi saçma şeylerle uraşmak istemiyorum ben

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci bu ozel seridir nexus lari bi arastirmani tavsye ederim. cok guzel cihazlar mevcut.

bu arada dip not nexus ne samsunga nede sonye nede diger firmalara ait bi modeldir nexus tamami ile google nin modelidir anlastigi firma ile ortak urettirir.

bu arada su cihazada bi bak turkiyede varmi bilemiyorum ama cok ii bi cihaz

http://rozetka.com.ua/xperia_s_lt26i_black/p194196/

ayhun tarafından 02/Eyl/12 17:16 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

haci bu ozel seridir nexus lari bi arastirmani tavsye ederim sanirim sonyde yeni cikti nexus. samsungunki cok eski kaliyor yaninda ayrica uretimden kalkti diye biliyorum. sony de nexusu arastir fiyat nedir bilmiorum ama s3 kadar mukemel bir cihaz....

bu arada dip not nexus ne samsunga nede sonye nede diger firmalara ait bi modeldir nexus tamami ile google nin modelidir anlastigi firma ile ortak urettirir.

hocam sony hiç nexus modeli üretmedi :D en son çıkan nexus modeli samsungun ürettiği bu model :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ucenmi bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

haci bu ozel seridir nexus lari bi arastirmani tavsye ederim sanirim sonyde yeni cikti nexus. samsungunki cok eski kaliyor yaninda ayrica uretimden kalkti diye biliyorum. sony de nexusu arastir fiyat nedir bilmiorum ama s3 kadar mukemel bir cihaz....

hocam sony hiç nexus modeli üretmedi :D en son çıkan nexus modeli samsungun ürettiği bu model :D

evet haklisin henuz cikarmamis yazdiktan sonra arastirdim. ama cikacak diye okumustum hatta modellemesi de mevcut ama tarihini bilmedigimden dolayi ciktigini dusunmustum. herneyse sonyde ykardaki mesajimi duzelttim orada bi model yazdim onu tavsiye ederim

delimiyim ben?
Toplam Hit: 3104 Toplam Mesaj: 23