Samsung İ9250 Galaxy Nexus Nasıldır ?
-
arkadaşlar hepsiburada.com üzerinden bu telefonu almayı düşünüyorum fiyatı bu özelliklere göre güzel geldi. bu telefonu kullana varmı aranızda nasıldır güzelmidir 4.1 güncellemesi alan tek telefondu galiba şuan kullanıcı deneyimi nasıl işletim sisteminin. ayrıca hepsiburadadan telefon aldığımda telefonun başına bişi gelirse ne yapmam gerekiyor garanti işleri nasıl oluyor
bütçem 1400 tl ona göre önerebileceğiniz telefonlarada açığım
-
Hocam ben kullaniyorum 10 numara telefon.s3 filan hikaye
-
swordfish bunu yazdı
Hocam ben kullaniyorum 10 numara telefon.s3 filan hikaye
s3 alacak kadar param yok zaten :D ama hiç düşünmedim s3 almayı sonuçta yeni çıktı fiyatı daha donanımının karşılığı olduğunu düşünmüyorum fiyatı düşerse alınabilinir. ama şuan nexus tam parasının karşılığı olduğunu düşündüğümden almak istiyorum.
-
enes al bunu sen :D
-
hezarfen bunu yazdı
enes al bunu sen :D
robot için kullanırız :D :D
-
Gözümde en baba telefondur. Google samsung ortak çalışmasıyla üretilmiştir. Arkasındaki google yazısından da anlaşılmaktadır. Bu nedenle bütün android güncellemeleri önce bu telefona gelir. İphone bunun yanında oyuncak telefondur. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
hocam nexus mevcut ücretini hakedecek bir telefon değil görüntü birimi daha düşük s2 yada s3 al derim s3 üde bugün 1500 li civarlara kapatabilirsin nexustan fazla pahalı değil ayrıca emin ol parasını hakediyor 1 hafta kullan daha iphone muş başka telefonlarmış oyuncak gelir anca note 2 yi seversin s3 ün üstüne
düzenleme: http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-fiyati,771729.html?ref=315 buyur hocam sakına alma aldıysan kutusunu açmadan müşteri memnuniyeti ile iade et pişman olma sonra
yalnizturk tarafından 02/Eyl/12 15:26 tarihinde düzenlenmiştir -
yalnizturk bunu yazdı
hocam nexus mevcut ücretini hakedecek bir telefon değil görüntü birimi daha düşük s2 yada s3 al derim s3 üde bugün 1500 li civarlara kapatabilirsin nexustan fazla pahalı değil ayrıca emin ol parasını hakediyor 1 hafta kullan daha iphone muş başka telefonlarmış oyuncak gelir anca note 2 yi seversin s3 ün üstüne
düzenleme: http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-fiyati,771729.html?ref=315 buyur hocam sakına alma aldıysan kutusunu açmadan müşteri memnuniyeti ile iade et pişman olma sonra
hocam burdaki sitelerin hangileri güvenilir sonra imei clonlandı yok grantisi yok gibi saçma şeylerle uraşmak istemiyorum ben
-
haci bu ozel seridir nexus lari bi arastirmani tavsye ederim. cok guzel cihazlar mevcut.
bu arada dip not nexus ne samsunga nede sonye nede diger firmalara ait bi modeldir nexus tamami ile google nin modelidir anlastigi firma ile ortak urettirir.
bu arada su cihazada bi bak turkiyede varmi bilemiyorum ama cok ii bi cihaz
http://rozetka.com.ua/xperia_s_lt26i_black/p194196/
ayhun tarafından 02/Eyl/12 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
ayhun bunu yazdı
haci bu ozel seridir nexus lari bi arastirmani tavsye ederim sanirim sonyde yeni cikti nexus. samsungunki cok eski kaliyor yaninda ayrica uretimden kalkti diye biliyorum. sony de nexusu arastir fiyat nedir bilmiorum ama s3 kadar mukemel bir cihaz....
bu arada dip not nexus ne samsunga nede sonye nede diger firmalara ait bi modeldir nexus tamami ile google nin modelidir anlastigi firma ile ortak urettirir.
hocam sony hiç nexus modeli üretmedi :D en son çıkan nexus modeli samsungun ürettiği bu model :D
-
ucenmi bunu yazdıayhun bunu yazdı
haci bu ozel seridir nexus lari bi arastirmani tavsye ederim sanirim sonyde yeni cikti nexus. samsungunki cok eski kaliyor yaninda ayrica uretimden kalkti diye biliyorum. sony de nexusu arastir fiyat nedir bilmiorum ama s3 kadar mukemel bir cihaz....
hocam sony hiç nexus modeli üretmedi :D en son çıkan nexus modeli samsungun ürettiği bu model :D
evet haklisin henuz cikarmamis yazdiktan sonra arastirdim. ama cikacak diye okumustum hatta modellemesi de mevcut ama tarihini bilmedigimden dolayi ciktigini dusunmustum. herneyse sonyde ykardaki mesajimi duzelttim orada bi model yazdim onu tavsiye ederim