Samsung İ9250 Galaxy Nexus Nasıldır ?
-
xperia s modeli benimde kafamı kurcalıyor ama bu model daha 4.1 güncellemesini almadı ve almama ihtimalide var ortada kalmak istemiyorum :D ( eğer aldıysa ben bilmiyorum )
-
ucenmi bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
hocam nexus mevcut ücretini hakedecek bir telefon değil görüntü birimi daha düşük s2 yada s3 al derim s3 üde bugün 1500 li civarlara kapatabilirsin nexustan fazla pahalı değil ayrıca emin ol parasını hakediyor 1 hafta kullan daha iphone muş başka telefonlarmış oyuncak gelir anca note 2 yi seversin s3 ün üstüne
düzenleme: http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb-fiyati,771729.html?ref=315 buyur hocam sakına alma aldıysan kutusunu açmadan müşteri memnuniyeti ile iade et pişman olma sonra
hocam burdaki sitelerin hangileri güvenilir sonra imei clonlandı yok grantisi yok gibi saçma şeylerle uraşmak istemiyorum ben
hocam http://www.buroteknik.com/Samsung-i9300-Galaxy-S3-Beyaz-Cep-Telefonu-Paralel-ithalat_29987.html?ref=akakce&v=1.4.2#0 şu site güvenilir bi site arayıp garanti olarak hangi firma öğrenirsin hocam sen yaklaşık 2 yıllık cihazı alacaksın bide 1400 lira para vereceksin 1 yıla kalmaz google yeni telefonunu çıkaracak nexus 1 değerini yitirecek kaldıki aralarında fazla fark yok 1 ayda 1 telefonda alacak halin yok galaxy s3 kullanıyorum ondan sana tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmazsın 1-2 ay sonrada 4.1 sürümünü alacak ama ben 4.1 sürümüne güncellemek istemiyorum çünkü menü akıcı takılma olmuyor 4.04 de flash player var yeni sürümde o yok eğer oluyorsa ben güncellemicem ama nexus ice cream sürümünde hızlı çalışamıyor işlemci testleri felan s3 ten iyi değil s2 den bile düşük olduğu yerler var
yalnizturk tarafından 02/Eyl/12 18:07 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam yeni bişi olması konusunda haklısın ama şurada bir dünya şikayet var
http://forum.donanimhaber.com/m_24053940/tm.htm
ben şimdiye kadar netten sadece hepsiburadadadn alışveriş yaptım ve onlar bana o güveni sağladı
-
pekala hocam ne diyeyim hayırlı olsun
-
merhaba arkadaşlar bende galaxy SIII bakıyordum hatta tbt dede konu açacaktım satan varsa görüşelim diye.
neyse şimdi bir yerde buldum adam kredi kartı borcu olduğu için satıyor 1 aylık cihaz yurtdışı adamın kardeşinin üzerine pasaport kayıtlı ve 100 tl harcı yatırılmış makbuzuda mevcut cihaz sorunsuz 1100 tl istiyor cok azda olsa pazarlık yapıcam sizce fiyat nasıl ?
edit : kutusu ve aparatlarıda mevcutur..
blackace tarafından 02/Eyl/12 20:24 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
blackace bunu yazdı
merhaba arkadaşlar bende galaxy SIII bakıyordum hatta tbt dede konu açacaktım satan varsa görüşelim diye.
neyse şimdi bir yerde buldum adam kredi kartı borcu olduğu için satıyor 1 aylık cihaz yurtdışı adamın kardeşinin üzerine pasaport kayıtlı ve 100 tl harcı yatırılmış makbuzuda mevcut cihaz sorunsuz 1100 tl istiyor cok azda olsa pazarlık yapıcam sizce fiyat nasıl ?
1000 liraya kapatabilirsin iyi hocam sonuçta 1 gün bile kullanılsa ikinci el sıfır ikinci eller 1200 liraya mevcut gg de
-
yalnizturk bunu yazdıblackace bunu yazdı
1000 liraya kapatabilirsin iyi hocam sonuçta 1 gün bile kullanılsa ikinci el sıfır ikinci eller 1200 liraya mevcut gg de
1070 tl ye anlaştık full kutu içeriği + kılıf ve arka kapak koruyucu da yanında verecek hayırlısı artık..
-
blackace bunu yazdıyalnizturk bunu yazdıblackace bunu yazdı
1070 tl ye anlaştık full kutu içeriği + kılıf ve arka kapak koruyucu da yanında verecek hayırlısı artık..
hayırlı olsun hocam pişman olmicaksın emin ol
-
arkadaşlar siparişi verdim yarımcı olan herkese teşekkürler