Samsung İ9300 Galaxy S3
-
peki androidtelefonlari.com güvenilir bir site mi?
-
s3 te sorun oldunu idda edenler. lütfen siktirip gidiniz önce androidi kullanmayı öğrenin. ses gitme felan sorunu yok. şarz olayına gelince stock halde gelen rom ve kernel ile şarz 1 günü rahat götürüyor full kullanımda.
custom rom ve kernel ile 2-3 gün gider. mesela ben
abbys kernel + omega rom kullanıyorum sabahın 9 zundan beri tel elimde internette arada bi oyun oynuyom şarzı hala %78 de hiç teli kullanmasam sadece arama için kullansam 2-3 gün gider bu romla tabi.
stock programlarda ise ram işlemci kullanımı yönetimi zor. en güzeli rootlıyıp sağlam bi batary save programı kullanmak.
s3 ait her türlü sorunuzu yanıtlarım. 3 aydır kullanıyorum
-
VEXTA bunu yazdı
s3 te sorun oldunu idda edenler. lütfen siktirip gidiniz önce androidi kullanmayı öğrenin. ses gitme felan sorunu yok. şarz olayına gelince stock halde gelen rom ve kernel ile şarz 1 günü rahat götürüyor full kullanımda.
abbys kernel + omega rom kullanıyorum sabahın 9 zundan beri tel elimde internette arada bi oyun oynuyom şarzı hala %78 de hiç teli kullanmasam sadece arama için kullansam 2-3 gün gider bu romla tabi.
stock programlarda ise ram işlemci kullanımı yönetimi zor. en güzeli rootlıyıp sağlam bi batary save programı kullanmak.
gece veya hafif karanlik ortamlarda golgeli ortamlarda kapali alanlarda foto cekme kalitesi nasil hocam ?
-
patron_38 bunu yazdıVEXTA bunu yazdı
gece veya hafif karanlik ortamlarda golgeli ortamlarda kapali alanlarda foto cekme kalitesi nasil hocam ?
flaşı açmassan kötü açarsan iyi. foto kalitesi test ettim bütün tellerden iyi. ama vidyo çekimi 1080p de harika ötesi. ama karanlık loş ışık altında çekince zoomda felan karıncalanıyo ki bunu bütün teller yapıyo.
edit :akşam test amaçlı çekebilirim 1-2 tane
VEXTA tarafından 09/Ağu/12 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
xxspiderxx bunu yazdı
peki androidtelefonlari.com güvenilir bir site mi?
Ben bır S2 almıstım sorunsuz 3 gunde elımde oldu hocam ...
Bence guvenlı sıte :) -
hocam bilmiyorum benim teldemi sorun var ama kapali alan yada gece cekimleri berbat ornek resim ekleyim hemen

sgs3 le cekmis oldugum resim
----------------------

htc sensation la cektigim resim
aq samsungdan iyice sogdum ne ara yuzu tatmin edici nede baska birseyi
bu arada benim tel samsung galaxy gt i9300 farkida neyse ?
patron_38 tarafından 09/Ağu/12 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam çekim ayarlarında kapalı alan çekim kapalı sende :) orayı aç sonra çek :)
-
VEXTA bunu yazdı

-
patron_38 bunu yazdıVEXTA bunu yazdı

çekimi iyi :W
2.el piyasası ne kadar bu tellerin ?
yada s2 alınır mı buna para yetmiyorsa
-
Kreyzi bunu yazdıpatron_38 bunu yazdıVEXTA bunu yazdı

çekimi iyi :W
2.el piyasası ne kadar bu tellerin ?
yada s2 alınır mı buna para yetmiyorsa
ben hic memun degilim bu telden valla hele htc one x i elime alip inceledikden sonra bin pismanim...