Samsung İ9300 Galaxy S3
-
yarın tel elime geçtikten sonra video anlatım yapar kutusundan beraber çıkarız hacılar kullanıp yorumlarımı bildircem he şuda var samsung çok önce davrandı apple gibi bir firma varken iphone 5 ya hüsran yada zikip atacak ortalığı bekleyelim görelim
-
ben de 1 ay önce 1700'e aldım hiç kullanılmamış 2. el. şarjı çok az gidiyor. Bu ilk akıllı telefonum, önceden nokia kullanıyordum. 1 hafta şarjı gidiyordu. bunda 1 gün gidiyor. Bunu nasıl optimize ederik beyler yav? Es task manager kullanıyorum.Sıfırlayınca 8 uygulama gösteriyor. 10 dk sonra bir bakıyorum 15 uygulama açık oluyor. Ben 15 dk da bir sıfırlamak zorunda mıyım? Özellikleri çok iyi ama.
-
suhatuna bunu yazdı
Öncelikle dun arkadasıma mesaj attım , Telefonunundan memnunmusun dedım ve gelen mesajı aynen paylasıyorum (S3 için , S3 kullanıyor...)
-
'' memnun değilim
-
s3 şarjı 1,5 gün
-
ses probelemi var karşı taraf duymuyo
-
herkes aynı problemden dertli aQ ... ''
Ve bende S2 kullanmıstım o yuzden S3 ü sormustum ama durum bundan ıbaret :)
Yıne de alıcam dersen uygun yollu alabılecegım
Burası var Hocam ...
http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s3-i9300/Fiyatta bu :
- Peşin Fiyatı ve Tek Çekim (KDV Dahil): 1.547,99 TL
- Havale Fiyatı %1 İndirimli: 1.532,51 TL
şarjı 1.5 gün gidiyor? android telefon hemde? bende galaxy ace var şarjım 0.25 gün anca gidiyo. :) oda ekran en kısık ayarda ve edge bağlantısıyla :)))))) -
-
bence ayfon 3gs sonra en mükkemmel telefon, ses sorunum yok, bu telefon fotoğraf makınası değilki, şarjıda ayfona nazaran süper.. itunes davası yok, kabloyu bağla istediğini yükle..
-
diamonique bunu yazdı
ben de 1 ay önce 1700'e aldım hiç kullanılmamış 2. el. şarjı çok az gidiyor. Bu ilk akıllı telefonum, önceden nokia kullanıyordum. 1 hafta şarjı gidiyordu. bunda 1 gün gidiyor. Bunu nasıl optimize ederik beyler yav? Es task manager kullanıyorum.Sıfırlayınca 8 uygulama gösteriyor. 10 dk sonra bir bakıyorum 15 uygulama açık oluyor. Ben 15 dk da bir sıfırlamak zorunda mıyım? Özellikleri çok iyi ama.
şarz iyi gitmesi için
1. sağlam bitane oto task killer
2. cpu kademeli çalıştırak kernel mesela abbys 1.7 ( tel normal 1000mhz 1400 mhz çalışıyo kademeli cpu da işleme göre 100 mhz ye düşüyo ufak işlemlerde 500 mhz ye çıkıyo .
3. gereksiz uygulamalardan arındırılmış bi rom mesela wanam lite
yukardaki 3 şeyi kur sonra bak ne kadar şarzı gidiyor :)
not: kernel ve rom atmak zordur teli bozup yapamama ihtimaliniz war
-
-
1-Türkiye de android telefon alacaksanız en iyi ve uygun site androidtelefonları yanı androidturkiye.net dir.
2-S3 de ses / mikrofon problemi vardır yok diyenler de (sen öyle dediğin için siktirip gitsinler) Samsung un neredeyse tüm galaxy ailesinde mikrofon sorunu bulunmaktadır bu kullanıcılar ve değerlendirmenler tarafından tespit edilmiştir (tarafımdan da )
3-Samsung bu mikrofon sorunu için güncelleme yayınlamıştır fakat mikrofon boktansa güncelleme ne kadar işe yarar bilemiyorum.
4-Ayrıca telefonun ses kartı özeldir voodoo ses driverini indirip kurun. (root ve karnel gerekebilir )
s3 e 1500TL den fazla para verilmez. Note2 ve YeniPhone çıktıktan sonra fiyatı 1300-1400 arasına düşecektir diye tahmin ediyorum (en kötü 1400 küsür).
5-iphone 4s ile samsung s3 ün kameraları aynıdır (sony ve aynı model) sadece yazılım farklı olduğundan ışık filitre ayarları odaklama vb. kalite farklı çıkıyor bunu sizin elle ayarlamanız gerekmektedir.
6-s3 işlemcisi , ekranı diğer cihazlara göre (özellikle HTC) düşük güç tüketimlidir ve siz 1.5 gün o sayede görmektesiniz. güncellemelerle batarya performansı artacaktır bir çok android cihazın batarya gücü 1 günün altındadır zaten.
PanxeR tarafından 09/Ağu/12 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
-
İyi de aQ cihaza root yap , kernel yukle , rom yukleee , vss vs bu ne aQ o kadar ugrascak olduktan sonra ne alayim o cihazi ... S3 sarki az gidenlere laf soyluyorsunuz da senin bu dediklerini yapmaktan hadi ben anliyorum anlamayan inca adam ne yapacak??? 2000 tl verip sarja bilmenneye sikinti mi cekecek , samsung adam gibi yapsa ya , ona gore battery koysun caksin 3000 - 3200mah pil icine ...
-
ses driver i hariç diğerleri zaten normal güncelleme ile yapılabilecek şeyler , ancak telefonu almadan önce iyice araştırmanız gerektiğini unutuyorsunuz sanırım. :)
örnek ,htc one x in performans ve batarya sorunları gibi. her cihazın barız sıkıntıları bulunmaktadır.