Samsung Kies Güncellemeleri
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
ülen 2.3.4 e yükseltecem inşallah elektirik falan gidipte bi bok olmaz
dua edin :D
-----------------------------takipteyim ayni tel bendede var :D
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------elektirik kesilince birşey olmaz sanıyorum. çünkü telefon kapalı haldeyken güncelleme yapılıyor. daha doğrusu bir çeşit bios açıldıktan sonra güncelleme yapılıyor. yani android masaüstünün açılmasına gerek yok. işi riske atmak istemiyorsan dizüstü bilgisayardan güncellesene ! :)
-
balik_ bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------elektirik kesilince birşey olmaz sanıyorum. çünkü telefon kapalı haldeyken güncelleme yapılıyor. daha doğrusu bir çeşit bios açıldıktan sonra güncelleme yapılıyor. yani android masaüstünün açılmasına gerek yok. işi riske atmak istemiyorsan dizüstü bilgisayardan güncellesene ! :)
-----------------------------bi insan bu kadar mı ezilir yok yook yokluğun gözü kör olsun:D
-
haci bu kies beni kekledi 2.3.4 beklerken 2.2.1 kurulmus bu nasıl iş :S
işin ilginç yanı ben 2.1 de iken market uygulaması hata verip kapanıyordu ama şu an 2.2.1 de sorunsuz bir apk indirdim az önce. :S
-
bendede 2.2.1 di aldigimdada sorunsuz indiriodu apk leri
-
Absolut bunu yazdı:
bendede 2.2.1 di aldigimdada sorunsuz indiriodu apk leri
-----------------------------hacı bende 2.1 di işte.
-
yaw heyet kardeş kies son sürümü yani 2.3.4 sürümünü bende de güncelleme olarak göstermiyordu. ben internetten indirip 2.3.4 sürümünü elle kurdum.
buraya bir göz gezdir http://www.gsmkolik.com/android-yazilim/10298-samsung-galaxy-serisi-rom-yukleme-anlatimli.html
bide maxicep.com da resimli android 2.3.4 yükleme vardı onu bulamadım.
-
balik_ bunu yazdı:
yaw heyet kardeş kies son sürümü yani 2.3.4 sürümünü bende de güncelleme olarak göstermiyordu. ben internetten indirip 2.3.4 sürümünü elle kurdum.
buraya bir göz gezdir http://www.gsmkolik.com/android-yazilim/10298-samsung-galaxy-serisi-rom-yukleme-anlatimli.html
hacı zaten öyle bi deneyim diye bende emin değildim beklentim o yöndeydi resmi güncelleme gelmemiş böyle manuelde yaparımda tırsıyorum bi nane olur diye ama benim elim durmaz yaparım bi kaç güne. -
HeYeT bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
hacı zaten öyle bi deneyim diye bende emin değildim beklentim o yöndeydi resmi güncelleme gelmemiş böyle manuelde yaparımda tırsıyorum bi nane olur diye ama benim elim durmaz yaparım bi kaç güne.
-----------------------------ben dayanamadım güncellemeyi elizabeth yaptım :) şimdi çok mutluyum :)
-
balik_ bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
hacı zaten öyle bi deneyim diye bende emin değildim beklentim o yöndeydi resmi güncelleme gelmemiş böyle manuelde yaparımda tırsıyorum bi nane olur diye ama benim elim durmaz yaparım bi kaç güne.
-----------------------------ben dayanamadım güncellemeyi elizabeth yaptım :) şimdi çok mutluyum :)
-----------------------------:D