Samsung Kies Güncellemeleri
-
beyler bayanlar bugun itibariyle resmi kies resmi guncellenmesiyle galaxy mini telefonumu android 2.3.4 (gingerbread) versioyonuna guncelledim ilgilenenlere duyurulur.
-
Bizde Kies kullanıyoruz BADA cıları dışlamayın ırkçılık yapmayın :'
şuan BAdA 1.2 deyiz kasım ortası BADA 2.0 gelcek diolar ama bekliyoruz bakalim
-
Şu an Galaxy s2 güncellemesi yapılıyor. Bakalım sonuç ne olacak.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Bizde Kies kullanıyoruz BADA cıları dışlamayın ırkçılık yapmayın :'
-----------------------------
:) hocam bada icin iletisim icin internet uzerindeen mesajlasmak icin pro varmi hem bada hem android versionu olsu tadindan yenmez diher pro tavsiyelerinide bekliyorum -
Evet müridler, an itibariyle bitti. 2.3.5 sürümüne güncelledi telefon. Şimdiden fark ediyor. Ekran koruyucusu aktif iken, şarj edilidğinde göstermiyordu, şimdi şarjın oranını bile gösteriyor ekstra uygulamalara gerek bırakmıyor.
-
gozle gorulur bi hizlanma var... hadi hayirli olsun...
-
HeYeT bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
:) hocam bada icin iletisim icin internet uzerindeen mesajlasmak icin pro varmi hem bada hem android versionu olsu tadindan yenmez diher pro tavsiyelerinide bekliyorum
-----------------------------facebook chat + msn + gtalk için nimbuzz kullanıyorum tüm platformlarda çalisiyor
yakında (bada 2.0 ile beraber) chat on geliyor imessage veya wassap gibi çok işlevli ve tüm platformlara çıkacak PC dahil az galdı samsung tüm mobil cihazları birbirine baglayacak :)
-
galaxt b7510 pro içinde çıktımı acaba bu gingerbeard. telefonu kies e bağladım ama bi yerde güncelleştir diye bişey bulamadım.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
:) hocam bada icin iletisim icin internet uzerindeen mesajlasmak icin pro varmi hem bada hem android versionu olsu tadindan yenmez diher pro tavsiyelerinide bekliyorum
-----------------------------facebook chat + msn + gtalk için nimbuzz kullanıyorum tüm platformlarda çalisiyor
yakında (bada 2.0 ile beraber) chat on geliyor imessage veya wassap gibi çok işlevli ve tüm platformlara çıkacak PC dahil az galdı samsung tüm mobil cihazları birbirine baglayacak :)
chat on biliyorum android icin cikti bada icin bekliyorum :) -
hocalar bende wave 525(5253mü diyolar 5250 mi diyolar) bada işletim sistemli.Bu telefona android yükleyebilirmiyim ben acaba ?