Samsung Laptop Hakkında Yorumlarınız Nedir ?
-
Hocalar şu laptop hakkında bilgisi olan veya öneri şikayeti olan varmı. Birde laptop olarak samsung markasından şikayetiniz önerileriniz varmı
Samsung R538-DS02TR Core i5-460M 2.40GHz 3GB 500GB HD545v 15.6" FreeDos
NP-R538-DS02TR
Teknik Özellikler
Performans
İşletim Sistemi : FreeDos
İşlemci : Intel® Core™ i5-460M İşlemci (2.40 GHz, 3 MB L3 önbellek)
Chipset : Intel HM55
Bellek : 3 GB DDR3 (2GBx 1 + 1GBx 1)
Bellek Slotu : 2 x SODIMM
Sabit Disk : 500 GB (5400 rpm S-ATA)Grafikler
Grafik İşlemci : ATI Mobility Radeon™ HD545v
Grafik Hafıza : 1 GB DDR3 (Paylaşımsız)
Ekran : 15.6" (1366 x 768) HD Led (16:9, Gloss)Özellikler
Boyutlar : 379.6 x 255.5 x 32.4~38.25mm
Ağırlık : 2.4 Kg
Optik Sürücü : Super Multi Dual Layer DVD+RW
Ethernet : Var 10/100
Kablosuz Erişim : 802.11b/g/n
RJ45 (Lan) : Evet
Usb : 3 x USB 2.0
VGA Çıkışı : Var
HDMI Çıkışı : Var
Dahili Kamera : Var
Dahili Mikrofon : Var
Pil : 6 Hücreli
Bluetooth : Bluetooth 3.0 High Speed
Kart Okuyucu : 3-in-1 (SD, SDHC, MMC)
Ses : HD (High Definition) Ses / SRS 3D Ses Efekti
Hoparlör : 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)
Kulaklık Çıkışı : Var
Mikrofon Girişi : Var
E-Sata : Yok
PC CardBus Slot : Hayır
Klavye : Nümerik, Q - Türkçe - 100-101 Tuş
Kutu içeriği : Kitapçık-Adaptör-PilRecovery : Samsung Recovery Solution
Yüklü Programlar :
Samsung Update Plus
Easy Display Manger
Easy Battery Manager
Easy Network Manager
Easy SpeedUp Manager
Adobe Acrobat Reader
Samsung Support CenterGaranti Süresi : 24 Ay
-
Sikayetvar.com'a bir bakmanı öneririm.Laptop'ın malzeme kalitesine yorum getirmeyeceğim,yalnız herhangi bir sorunda Samsung servisi örnekleri için ya google'a bakmalısın ya da ilk verdiğim siteye.
-
bn olsam asus alırdım yıne aynı özelliklerde olabılır özellikler iyi ama marka takıntım oldugundan samsunga laptopda para vermem hocam ama idare edicek bir sistem.
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
bn olsam asus alırdım yıne aynı özelliklerde olabılır özellikler iyi ama marka takıntım oldugundan samsunga laptopda para vermem hocam ama idare edicek bir sistem.
-----------------------------hocam bir tanıdık var. Samsungda tanıdığı var birşey olursa her türlü hallederiz diyor. o yüzden düşünüyorum. Asusla samsung arasında kaldım. Şikayetvar.com da şiakyetleri gördüm. samsung hakkında 175 şikayet var asus 873 ve eski kullandığım acer ise 1022.
-
samsung piyasaya ne zaman girdi laptopta hocam asus ne zaman girdi?=) Yani sorun yaşayıp serviste halletirmek icin cihaz almam ben olsam. 6 yıl oldu masaüstü olsun laptop olsun 1 kere oda elektrik voltaj ani yükselişi yüzünden sorun çıkardı onuda ups kargo ile ücretsiz evden alip 8 iş gününde evime yolladılar =)
-
samsung piyasaya ne zaman girdi laptopta hocam asus ne zaman girdi?=) Yani sorun yaşayıp serviste halletirmek icin cihaz almam ben olsam. 6 yıl oldu masaüstü olsun laptop olsun 1 kere oda elektrik voltaj ani yükselişi yüzünden sorun çıkardı onuda ups kargo ile ücretsiz evden alip 8 iş gününde evime yolladılar =)
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------peki hocam bu fiyata bu özelliklerde asus laptop modeli önerebilirmisin
-
Bende Samsung R522 var çok ısınıyor alet demedi demeyin bu da öyle mi bilemiycem ama genel olarak Samsunglardan böyle bir şikayet olduğunu biliyorum.Çok sağlam alet fakat ısınıyor.
-
HanDsomE bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------peki hocam bu fiyata bu özelliklerde asus laptop modeli önerebilirmisin
-----------------------------fiyat aralıgı neydı hocam?
-
Bisses bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------fiyat aralıgı neydı hocam?
-----------------------------bu laptop 1300 ile 1400 arasında hocam
-