Samsung Laptop Hakkında Yorumlarınız Nedir ?
-
tek şikayetim war :D
HD545v ekran kartı iyi sayılmaz o sisteme.. samsung un ati hd 5650 olan modeline bak..
-
r580 kullanıcısıyım hocam bende. gayet iyi deli gibi oyun oynuyorum, çift işletim sistemi kullanıyorum, dünyanın haltını yiyorum ve şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. yaklaşık 4-5 ay önce hepsiburada'dan kampanyayla filan ucuza almıştım hala daha iyiki almışım diyorum.
-
Allah nazardan saklasın :)) hazirandan beri samsung r580 kullanıyorum 3dsmax gibi programlarıda cok rahat kaldırıyor,kıbrısta oldugum için bir ara ısınma yaptı ve kitlendi(agustos'taki sıcak gölgede enaz 40-45 :)) gerisi sen düsün ) ama suanda herhangi bir ısınma yapmıyor gayette memnumum ama narin bir bilgisayar bilmeni isterim :)) (çizilme olacaktır kesinlikle naparsan yap)hafif bilgisayar diger bilgisayarlara göre onu bil.bilgisayarı ne amacla alacagın önemli,piyasaya göre fiyatı bence cok iyi ama tercih senin tabiki aklına takılan bir soru olursa bildigim kadarıyla yardım etmeye calisirim...
-
Hocam samsunsa düşünme al özellikle şu vatanbilgisayarın sitesinde samsung un bir tane laptop u var gri bir makine nümerik tuş takımı var kesin öneririm. Ama şeye çok dikkat et ekran kartı 128 bit olsun
-
Hocam r528 var bende deve gayet memnunum.Çoğu zaman günde 14 saat açık kalıyor ve inan en ufak bir ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Ses desen normalde fanlar çalışırken fan sesini duyarsın laptoplarda ama bunda onu bile duymadım. Servis konusunu bilemeyecem henüz işim düşmediği için + kolay kolay servis yolu gözükeceğine de inanmıyorum.
-
Hocam sana samsungun q530 modelini önereceğim bende alalı 1 hafta olmadı ama gerçekten çok sağlam makina ısınma olayı hiç yok fanları yanda olduğu için sadece oyunlarda biraz ısınıyor oda normal aşırı bir ısınma yok yani alacaksan tavsiye ederim canavar gibi makina bu ara kampanyada kaçırma derim
-
Hocalar öneriler için saolun r580 modelini araştırdım ama onunda bi ton modeli var.
Örneğin; teknosa da baktım fiyatlarına
SAMSUNG NP-R580-JT05TR NOTEBOOK = 1.400 TL
SAMSUNG NP-R580-JS07TR NOTEBOOK = 1.700 TL
SAMSUNG NP-R580-JT04TR NOTEBOOK = 1.600 TL
SAMSUNG NP-R580-JS09TR NOTEBOOK = 1.420 TL
SAMSUNG NP-R580-JT03TR NOTEBOOK = 1.780 TL -
samsung alıyosan garanti isini unut adamlar dalga geciyo resmen mahkemeye verecem dedin mi istersen git guney koreye sikayet et diyo :D
-
bendede r560 as02 tr var efsane :| taş gibi alet
şimdi şu r580 gördüm içim gitti :D
-
TOSHIBA SATALLİTE M645-S4050 AL HOCAM KURTUL BİN BASAR BUNA