folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Samsung Laptop Hakkında Yorumlarınız Nedir ?

Samsung Laptop Hakkında Yorumlarınız Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

tek şikayetim war :D

HD545v ekran kartı iyi sayılmaz o sisteme.. samsung un ati hd 5650 olan modeline bak..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

r580 kullanıcısıyım hocam bende. gayet iyi deli gibi oyun oynuyorum, çift işletim sistemi kullanıyorum, dünyanın haltını yiyorum ve şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. yaklaşık 4-5 ay önce hepsiburada'dan kampanyayla filan ucuza almıştım hala daha iyiki almışım diyorum.

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recruit
    recruit's avatar
    Erkek

Allah nazardan saklasın :)) hazirandan beri samsung r580 kullanıyorum 3dsmax gibi programlarıda cok rahat kaldırıyor,kıbrısta oldugum için bir ara ısınma yaptı ve kitlendi(agustos'taki sıcak gölgede enaz 40-45 :)) gerisi sen düsün ) ama suanda herhangi bir ısınma yapmıyor gayette memnumum ama narin bir bilgisayar bilmeni isterim :)) (çizilme olacaktır kesinlikle naparsan yap)hafif bilgisayar diger bilgisayarlara göre onu bil.bilgisayarı ne amacla alacagın önemli,piyasaya göre fiyatı bence cok iyi ama tercih senin tabiki aklına takılan bir soru olursa bildigim kadarıyla yardım etmeye calisirim...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Hocam samsunsa düşünme al özellikle şu vatanbilgisayarın sitesinde samsung un bir tane laptop u var gri bir makine nümerik tuş takımı var kesin öneririm. Ama şeye çok dikkat et ekran kartı 128 bit olsun

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek

Hocam r528 var bende deve gayet memnunum.Çoğu zaman günde 14 saat açık kalıyor ve inan en ufak bir ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Ses desen normalde fanlar çalışırken fan sesini duyarsın laptoplarda ama bunda onu bile duymadım. Servis konusunu bilemeyecem henüz işim düşmediği için + kolay kolay servis yolu gözükeceğine de inanmıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

Hocam sana samsungun q530 modelini önereceğim bende alalı 1 hafta olmadı ama gerçekten çok sağlam makina ısınma olayı hiç yok fanları yanda olduğu için sadece oyunlarda biraz ısınıyor oda normal aşırı bir ısınma yok yani alacaksan tavsiye ederim canavar gibi makina bu ara kampanyada kaçırma derim

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-q530-ju01tr-q530-core-i5-560-2.66ghz-4gb-500gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49030

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar öneriler için saolun r580 modelini araştırdım ama onunda bi ton modeli var.

Örneğin; teknosa da baktım fiyatlarına

SAMSUNG NP-R580-JT05TR NOTEBOOK  = 1.400 TL

SAMSUNG NP-R580-JS07TR NOTEBOOK = 1.700 TL

SAMSUNG NP-R580-JT04TR NOTEBOOK = 1.600 TL

SAMSUNG NP-R580-JS09TR NOTEBOOK = 1.420 TL

SAMSUNG NP-R580-JT03TR NOTEBOOK = 1.780 TL

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

samsung alıyosan garanti isini unut adamlar dalga geciyo resmen mahkemeye verecem dedin mi istersen git guney koreye sikayet et diyo :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

bendede r560 as02 tr var efsane :| taş gibi alet

şimdi şu r580 gördüm içim gitti :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TOSHIBA SATALLİTE M645-S4050 AL HOCAM KURTUL BİN BASAR BUNA

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 6189 Toplam Mesaj: 21