Samsung, Note 7'Lerin Üretimini Durdurdu
-
erebos bunu yazdı
Yahu Iphone dan sıkıldım samsung a geceyım dedım su note 7 yı cok canım cekti alamadım, şimdi ben bu telefonu değiştiricem ama Note 8 çıkmaz dimi önümüzdeki 3 4 ay içerisinde? bir de S8 i beklemelımı mart nisana kadar yoksa S7 edge almalımıyım?
Şunun için soruyorum ben ileride bir note kesin almak istiyorum, sımdı s8 ı beklersem zaten bı oakdar sure sonrada note cıkar ama s7 edge ı sımdı alırsam note 8 cıkacakta nasıl oldugu anlasılacakta felanda fesman ben s7 den de sıkılır bıraz vakıt gecırmıs olurum dıye dusunuyorum
kısaca suan s7 edge alınır mı?
Hocam ben cok asiri memnunum fakat samsung bu kadar zararin ustune uber bi telefon cikaracak ki satis patlamasi yapacak diye tahmin ediyorum. Ben elastik telefonu bekliyorum. Elastik telefonlar uretildi ama piyasaya surmediler sebebi bilinmiyor. Samsun bu kotu sohretini yeni elastik telefonlarla kapatabikir diye dusinuyorum. Ama nete bakarsan s8 tasarimi gibi seyler var. Ne kadar dogru bilinmez..ama ben samsungu yonetiyor olsam seneye elastik telefonlari piyasaya surerdim.kaldi ki rakipleride elastik telefon portatipi uretti. Her an icin bir rakip bunu piyasaya surup piyasayi domine edebilir.
-
Mobil konusunda http://www.phonearena.com/ sitesini takip ediyorum.
Önümüzdeki Şubat-Mart gibi Galaxy S8'i tanıtırlar. Note serisini artık devam ettirmezler. Atıyorum Galaxy Pen diye yeni bir seri çıkarırlar önyargıları yıkmak için. Yoksa internette Note 8 hakkında espriler, capsler vs gırla uçuşur. Ya birde Samsung Galaxy bilmem kaç nedir ? Samsung Note 8 desinler kısaca. Sanki Samsung'un Galaxy'den başka telefon serisi var. Brezilyalı futbolcu ismi gibi. Diego Armando Maradona gibi.
Note 8 olacak cihaz ise Haziran'dan önce gelmez.
Bu arada S8'i ben komple metal bekliyorum iPhone gibi. Şimdiden S8 için 4K ekran Çift kamera muhabbetleri dönüyor. Birkaç aya kalmaz daha ciddi sızıntılar falan gelmeye başlar, neyin ne olduğu aşağı yukarı belli olur. S8 güzel bi cihaz olur bide üzerine uygun fiyatlı çıkar ise (ki beklenen bu yönde) S7 anında gözden düşer...
mkyb tarafından 18/Eki/16 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.youtube.com/watch?v=PRk_rESrbyY
Bazı kullanıcılar hala vermemekte inat ederken yine bir Note 7 alev almış. Üstelik MacBook'tan usb ile şarj olurken. Hızlı şarjtan yanıyor olayı yalan diyebiliriz.