Samsung Note II Nin Bilinmeyen Özellikleri Hakkında Bilgisi Olan Var Mı
-
note II nin bilinmeyen özelliklerini tanıtacak bi video arıyorum.bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.youtube baktım evirip çevirip aynı özellikleri anlatıyor.
-
note2 kullanıcısıyım mesela ne istiyorsun
-
mesela diyelim ki bi program oyun yada başka bişey indirdik.begenmedik silmek istiyorum.illa unistall programı mı yüklemek gerek yoksa kendi içeriginde kaldırma yeri varmı
-
tabiki ayarlar > uygulama yöneticisi kaldırmak istediğin programa tıkla veri sil durdur ve kaldır
-
bulut meselesini anlamadım.bu sanal bi yedekleme yeri 2 yıllıgına 50 gb olan bi yer dimi.
l_i_o_n tarafından 22/Mar/13 16:42 tarihinde düzenlenmiştir -
aslında bakılırsa bulut olayının pek bir sınırı yok illa dropbox kullanacaksın diye bir kaidede yok skydrive vs de kullanabilirsin süre olayı daimi değil bu bulut olayını desteklenen hercihazda indirme şeklindede kullanabilirsin bir dosya ekler ve dosyanın adresini paylaştığında normal pcden oradan buradanda inebilir
-
şimdi çoklu pencere olayı varya.oraya neden face messengerı koyamıyorum.dedikki tamam oraya koymasakta olur.face messengerde çoklu pencere olayı çalışmıyo.
-
bu uygulamadan kaynaklı bir problem eğer uygulama desteklerse sen orada kullanabilirsin diğer türlü böyle bir durum söz konusu olamıyor malesef.
-
Spyware__007 bunu yazdı
bu uygulamadan kaynaklı bir problem eğer uygulama desteklerse sen orada kullanabilirsin diğer türlü böyle bir durum söz konusu olamıyor malesef.
desteklerin için çok tşk kardeşim.aklıma takılan ilkleri sordum.
-
her telefonda var istediğin uygulamayı silebilirsin.
dropbox sana istediğin her dosyayı yüklemek için verilen bir alan pc deki dosyalarını hatta oyunlarını bile atarsın sadece telefondan degil
çoklu pencere samsung un telefona gömdüğü uygulamalarda çalışır yani klasik web tarayıcı ve video player gibi , senin kurdugun ek programlar %90 desteklemeyecektir çünki bu samsung a has bir özellik.
-
______ Çizdik abı :) Lazım olacak burası :) gibi gibi gibi :)